אדון Steezo

enwhysea

New member
אדון Steezo

"שבלילה אחד של הפצצה (ויוצא לי לעשות הרבה כאלה), אני עושה יותר עבודות מרוב האנשים שכאן בפורום עושים בחודש שלם של הפצצות..." עוד לא ראינו משהו שלך... virs יצא גבר... עדיין לא הראה לנו משהו על קיר אבל לפחות סקיצה בסיסית. לא זוכר משהו שאתה הראת לנו לגבות את כל הדיבורים שלך.

amirmatalon

New member
למה אתה

בא ומחפש הוכחות מישהו יכול להבין הרבה מאוד גם אם הוא לא יודע לצייר כל כך טוב(ואני מאמין שסטיזו יודע לצייר מצויין) למה החיפוש הזה בפינה?

amirmatalon

New member
ועוד משהו

אני מאמין שוירס העלה עבודה לא בשביל להראות לכולם שהוא יודע מה הוא עושה אלא כדי להראות דוגמאות של בסיס וחוץ מזה וירס כבר העלה עבודות פה פעם

enwhysea

New member
ההפך

כל הכבוד למי שיודע תאוריה ולא מצייר... אבל סטיזו נותן גיבוי לעצמו בכמה הוא טוב, וכמה אחרים "טויז" מי שיש לו מה לדבר ולהגיד ולהציע סבבה. אני למשל לא הכי טוב בעולם ומה גם שלא עשיתי כלום שנים.. אבל אני חושב שיש לי המון מה להציע לאמנים מתחילים,... אבל מה כמעט כל פעם שאני אומר משהו, יש כאן אנשים שקוטלים אותי (ואחרים) ומדברים על כמה הם יותר טובים מרוב חברי הפורום... וכמה שאסור להקשיב לאף אחד אחר. אז מעניין אותי לראות את הרמה של האנשים שמדברים ככה... לא בשביל לשפוט אבל בשביל להבין מאיפה זה בא... יש כאן המון אנשים חיוביים שממש אומרים דברים לעניין, אבל וואלה הסקיצות שלהם לא משהו... אני מחפש אותם? אני קוטל אותם? לא, כי יש להם מה להגיד ויש להם כבוד בסיסי לדעות של אחרים. אין לי בעיה בכלל אם מי שמבין וטכנית לא הכי מדהים... נוסף לזה אין לי בעיה אם מי שלא מבין ונותן את דעתו (כמובן בהבנה שהוא עצמו אולי טועה ולא מבין) אבל מי שמדבר ומדבר ויורד על אחרים ואומר שהוא פשוט יותר טוב וכו' ... בן אדם כזה צריך להוכיח את עצמו. למה? כי הוא בנה את המוניטיין שלו בראש של עצמו... עכשיו שיבסס אותו בעולפ האמיתי

double M

New member
אני אישית....

ראיתי כבר מזמן סקיצות של וירס בתיקייה שלו בוואלה, וזכור לי שהיו שם דברים ממש נחמדים. נזכרתי בזה רק עכשיו.

virs

New member
על מה אתם מדברים?!

סטיזו מצייר טוב לא מלך אבל יש לו את השליטה שלו בסיס הוא אומנם מתעקש לעבוד על זה עוד אבל אם הוא יתחיל לעבוד ווילד ילך לו די טוב

למעלה