אדוני השופט:אתה גזען,בהחלט!

אדוני השופט:אתה גזען,בהחלט!

השבוע ראינו בחדשות ערוץ 10 את המשך מעשי ההתנכלות וההתעמרות של המתנחלים הפנאטים מהישוב היהודי באלחליל כלפי התושבים הערבים ,הבחנו במעשי הבריונות,התזת בקבוק קולה לעבר משפחה פלסטינית,התגרות באנשים ברחוב,קללות ויריקות על בתים של פלסטינים!! ואז כשפנה שוטר לעבר מפקד האזור( המח"ט של חברון?) וביקש את התערבותו,הדף אותו המפקד ואמר לו "אל תתערב"!! ואני תוהה,מה קרה למתנחלת הפנאטית שצרחה לפני כמה חודשים, שרממממממממוטה, לעבר אישה פלסטינית,היא הוזמנה,והתייצבה לחקירה אחרי דחיות שונות ומשונות,מה קרה איתה?האם הועמדה לדין? וגם ,בעל החווה אורי דרומי שהרג גנב בדואי,שוחרר לביתו אחר מעצר של כמה ימים,והוא חזר לביתו ,ועובד בחוותו,עד לפסיקת בית המשפט בעניינו!! וכבר מתקדמת בכנסת הצעת חוק להגנה על אנשים שיורים בגנבים כשפורצים לבתיהם!! השבוע הורשע קטין בדואי במעשה מגונה ורצח בחורה שיצאה "לטייל בטבע לתומה",כדברי השופטים ,שגזרו עליו מאסר עולם ושלוש שנים חופפות באשמת מעשה מגונה!! למרות החוק האוסר על מאסר עולם לקטינים (חסר לו 14 חודשים להיות בוגר),השופטים הרשיעוהו בעונשים מרביים. וזו פסק דין תקדימי כלפי קטין ,כי היו בעבר כמה מעשי רצח שבוצעו ע"י קטינים,למשל רוצחי נהג המונית דרק רוט ב-94 נשפטו ל-17 שנים(והמשך הסיפור ידוע! לפני כמה שנים בודדות חקרה אוניברסיטת חיפה את עניין ההרשעות ,וזהות המורשעים,ערבים מול יהודים,והיו שתי מסקנות עיקריות: 1) באותן עבירות היה פער של מאסר בפועל בגזר הדין של 30% לרעת הערבי 2) אם הקטין יהודי,אז פסק הדין מתמקד בשיקום האסיר היהודי!!,אם הקטין ערבי אז פסק הדין הרתעתי למען יראו וייראו!! ואני תוהה,איך השופטים המלומדים ישנים בלילות? הם הושבעו לשפוט לפי עקרון הצדק ורק הצדק ולא לפי מוצאו של החשוד!! טוב,אין לי אשליות!! אני חי במדינה יהודית!!

respecta1

New member
האפליה היחידה שקוראת פה קוראת על ידך

הרוצח הבדואי קודם כל ניסה לאנוס את הנערה המסכנה יהי זכרה ברוך, אחרי שהתנגדה אם אני לא טועה הוא הרים סלע והרביץ איתו על הפנים שלה בברוטליות אתה אומר לי שהוא צריך לקבל פחות ממאסר עולם? הוא עשה את זה מרוע טהור, אבל תראה איך אתה מגן עליו בגלל שהוא בדואי, מגעיל..ואל תבוא לי לא הגנתי על מה שעשה וכו'..אמרת שהעונש היה מוגזם מה שמגעיל ודוחה. והגיע הזמן שיהיה חוק הגנה עצמית דומה למה שיש בארצות הברית אבל תראה איך אתה רץ ולגנות בעצם אתה רומז כל הגנבים זה ערבים? גזען שכמוך
ו30 אחוז לרעת הערבי? הערבים זה מיעוט אז רוב הפשעים הפושעים יהודים (לפחות ככה זה אמור להיות למרות שלא תמיד..) אז ברור שאחוזים יהיו שונים בצורה כזאתי, דיי לעוות את המציאות באמת נראה לך שהשופט חושב לעצמו..טוב הוא ערבי נתן לו עונש יותר גדול דיי לסרטי קונציפרציות
כנראה ראיתם יותר מדי כאלה

THE WIZARD 55

New member
אהלן אבו כרואן..

כשמדובר במעשה רצח אונס, אין ספק שאני דורשת שיקבלו את העונשים המירביים על מעשים אלו.. ובטח ובטח שלא יעשו איפה ואיפה בעונשים של יהודים וערבים. אני לא מעורה היטב בנושא, ולפי המחקר שהבאת, המצב בכי רע.

גידעון1

New member
כשיאנסו וירצחו את הבת שלך

וכשהגנבים הבדויים חופשי יכנסו לך לבית ויגנבו והמשטרה לא תעשה דבר ושוב הם יחזרו לגנוב עד שתרגיש שאתה בסכנה ממשית גם אתה תנהג כמו בעל החווה אורי דרומי. אני כמובן לא מאחל לך ולמשפחתך זוועות כאלה אבל המתירנות שלך בעונשים פשוט עצובה. נ.ב אני אשמח אם תגיב בשרשור הקודם על הטענה שאירן מדינה דמוקרטית

על מה אגיב?!

אפילו הדוח האחרון של דר' בראדעי,הממשלה שלנו התייחסה בזלזול,אז מה יש לי להוסיף? לגבי איראן דמוקרטית?מספיק עם ההתנשאות!!תלמד מה זה דמוקרטיה,ואחר כך תבחן האם יש דמוקרטיה באיראן!! אני מודה שעם עליית החומיניזם לשלטון,חלה נסיגה גדולה בתפקוד המדינה,ורק העם יחליט,אם הוא מעוניין בהמשך השלטון החומיניזם!! אתה מתגעגע לאירן בזמן השאה,ירח הדבש עם ישראל,(ימי יעקוב נמרודי!!)!! בקשר לרשומה האחרונה שלי,רק אני התפלאתי למה השופטים ,לפעמים,מתנהגים כיהודים ,כרשר הנאשם מולם!! רצח נהג המונית דרק,זכזע את המדינה,נכון?הרס משפחה שלמה!! וגם במקרה הזה אסון בל ישוער למשפחת בן חורין!! אני בעד מאסר עולם לכל רוצח,שיירקב בכלא,שירתיע אחרים,אין לרחם על רוצחים ,בכלל לא!!זה מיושם על ערבים!! ליהודים יש "נסיבות" מקילות,למה לסיים את חייו בגיל צעיר?נפש יהודי הומייה!! ולא התייחסת לחבריך המתנחלים,לא קראתי תגובת גינוי או סלידה!! אה נכון,ערוץ 10 שמאלני!! הבנתי...!! ואילו אורי דרומי היה ערבי,האם בכנסת יחוקקו חוק כזה!!

respecta1

New member
תודה רבה בחצי משפט הראשון הוכחת

את הטיפשות שעומדת מאחורי מה שאתה טוען "אפילו הדוח האחרון של דר' בראדעי,הממשלה שלנו התייחסה בזלזול,אז מה יש לי להוסיף?"

mike00

New member
אתה מדבר שטויות או מביא עובדות שקר!!

למה לדוגמא אתה לא מתלונן על האלימות שהפעילו בני המיעוטים פה?מה עובר לך בראש כשאתה מגונן עליהם? 1.כמו שכבר אמרתי כמה פעמים,המתנחלים האלה שמתנכלים ללא סיבה הם נושא לקלון על כל העם שלנו ועל מדינת ישראל.. לא כך צריך לנהוג יהודי,ובטח ובטח שלא יהודי שומר תורה.. 2.כל הכבוד לאורי דרומי וכל הכבוד לאלה שמקדמים את הצעת החוק שמבוססת על המקרה שלו... אני לא יודע איפה אתה חי אבל יש מקומות בארץ שבהם המשטרה פוחדת או לא יכולה לפעול.....הנגב הוא אחד מהמקומות האלה.. כל הזמן יש פה גולשים שטוענים שאוזלת ידה של המשטרה מתבטאת רק בערים וכפרים של ערבים,אבל זה פשוט לא נכון. הנה אדם,ללא עבר פלילי,שמעולם לא פעל באלימות כלפי אף אחד,קם ומשתמש בנשק חם נגד אדם אחר... אתה באמת חושב שהוא נהנה מהסיטואציה?שהוא תיכנן אותה?שהוא ישב וחיכה ל"ערבי הבא" שיכנס לו לחצר? המשטרה לא הגנה עליו,והנה הוא קם והגן על עצמו... מה עוד שהוא מוכן לשבת בכלא כל עוד ישנו סיכוי קטן שהחוק הזה יעבור ויעזור להגן על שאר החקלאים בנגב שסובלים מגניבות שבאות מהיישובים הבדואים בדרום.. 3.מה אתה מדבר שטויות?התקדים כבר היה ברצח של מעיין ספיר שבו הורשע יהודי!!! רק שתדע שמההודעות שלך עולה שאתה כל החיים שלך תשאר מקופח.......זה חלק מהנשמה שלך כנראה.. ואתה צריך להתבייש לך שאתה בכלל מנסה להגן על האפס הזה.... 4.אני לא יודע מה האוניברסיטה חקרה,אבל כמו שאמר חברנו גוגי לרספקטה,ברגע שהבאת פעם אחת מידע לא נכון ונתפסת תצטרך להוכיח את דבריך.....אז סדר לנו קישור למה שאמרת ונמשיך הלאה... לי זה נשמע מופרך.... 5.אל בארדעי הוא משת"פ של איראן.... בוא תגיד לי מה דעתך על אדם שאומר שאפשר לטפל באיראן רק בצורה דיפלומטית כי היא "עברה את נקודת האל-חזור".. ומצד שני טוען שלאיראן אין כוונות לייצר נשק גרעיני....הבן אדם נשמע לי מבולבל נורא...... 6.אתה באמת מתכוון להגן על איראן כמדינה דמוקרטית???? הפרות זכויות האדם באיראן: גם ילדים בקורבנות זכויות אדם באיראן: מאבק הנשים נגד אפלייתן אירופה גינתה את איראן על הפרת זכויות אדם ברגע שאתה מביא לפה עובדות שקר,מגונן על אנסים ורוצחים וטוען שמדינה כמו איראן היא דמוקרטית,אתה מאבד את כל "האמינות" שצברת פה......

רק תזכיר לי

כך כתבת :"ברגע שהבאת פעם אחת מידע לא נכון ונתפסת תצטרך להוכיח את דבריך" מתי הבאתי פעם אחת מידע לא נכון? אם תביא אז אטריח את עצמי ואפריך אחת לאחת את כל הבל דבריך!!

בינתיים אני אתן לך תגובה אחת

מחקר: נאשמים ערבים מופלים לרעה כך עולה ממחקר של פרופ' אריה רטנר מאוניברסיטת חיפה. ראש לשכת עורכי הדין: "יש למנות יותר ערבים לשופטים ולתפקידים בפרקליטות וברשויות המדינה". ההרשעה והזיכוי - לפי הלאום. (אילוסטרציה) [email protected] 27/10/04 15:42 מאת: נועם שרביט "יש למנות יותר שופטים ערבים ומשפטנים ערבים לפרקליטות ולרשויות המדינה" - כך אמר ראש לשכת עורכי הדין, ד"ר שלמה כהן, בכנס משפטנים ערבי-יהודי ראשון לקידום השוויון, שקיימה לשכת עורכי הדין, בשיתוף העמותה הנוצרית העולמית. את הדברים אמר כהן בהתייחסו לתוצאות מפתיעות של מחקר שנעשה באחרונה, לפיו פסקי דין בישראל מקשים יותר עם נאשמים ערביים. פרופ' אריה רטנר מאוניברסיטת חיפה הציג את ממצאי המחקר שערך על יהודים וערבים במערכת המשפט. לדבריו, הממצאים מעידים באופן חד-משמעי על קיומה של אפליית ערבים במערכת המשפט. כך למשל, נמצא כי סיכויי הרשעה של נאשם ערבי גבוהים כמעט פי שניים מסיכוייו של נאשם יהודי, וכך גם כאשר מדובר בהטלת מאסר בפועל. לדבריו, הסיכויים שיוטל מאסר בפועל על ערבי שהורשע בעבירת אלימות הם 19% לעומת 8% לגבי מורשע יהודי. לדברי יו"ר ועד מחוז הצפון של הלשכה, עו"ד ח'אלד חוסני זועבי, שוויון אינו בא לבדו, אלא צריך ששני הצדדים ירגישו בנחיצותו ויפעלו למענו. לדבריו, הדרך להגשמת השוויון היא בדיאלוג על עקרון הדמוקרטיה וחופש הביטוי, וציבור עורכי הדין הוא המתאים ביותר לפתוח בדיאלוג בנושא זה. הכנס התקיים בסוף השבוע האחרון במלון "אלעין" שבנצרת, והשתתפו בו כ-150 עורכי דין ערבים ויהודים מכל רחבי הארץ.

mike00

New member
בבקשה

אתה כתבת בהודעה הראשית: "השבוע הורשע קטין בדואי במעשה מגונה ורצח בחורה שיצאה "לטייל בטבע לתומה",כדברי השופטים ,שגזרו עליו מאסר עולם ושלוש שנים חופפות באשמת מעשה מגונה!! למרות החוק האוסר על מאסר עולם לקטינים (חסר לו 14 חודשים להיות בוגר),השופטים הרשיעוהו בעונשים מרביים. וזו פסק דין תקדימי כלפי קטין ,כי היו בעבר כמה מעשי רצח שבוצעו ע"י קטינים,למשל רוצחי נהג המונית דרק רוט ב-94 נשפטו ל-17 שנים(והמשך הסיפור ידוע!" אתה מנסה לצייר את מערכת המשפט והמדינה כגזעניות בעזרת עובדות לא נכונות..... מקופח תהיה כל חייך
השינוי מתחיל בראש....צא לרחוב,תן חיוך לאנשים סביבך,תאהב את מי שאתה......

אין גזענות,הא?

אני קראתי כמעט כל המחקר!! עכשיו שלחתי לך תמצית קטן מאד ממנו?עכשיו יש לך הוכחה ,לא? לגבי פסק דין תקדימי,אני אסביר לך אולי תבין איפה התקדים: רוצח מעיין ספיר נשפט למאסר עולם ו-17 שנים עבור אינוס ומעשה סדום,אבל ירצה אותם במקביל למאסר עולם לגבי הרוצח של מעיין בן חורין,על מעשה מגונה נשפט שלוש שנים חופפות למאסר עולם הבנת את ההבדל? זה תקדים או לא? ועוד דבר,אין לי טענות נגד המתנחלים הגזלנים ,בכלל לא!! אני מצפה במדינת חוק שיהיה דין אחד הן לערבים הן ליהודים,ואת זה התעלמת בכוונה!! אני באופן אישי לא מקופח,אני עומד על דעתי ומעמיד כל אחד במקומו,אין לי רגשי נחיתות בכלל!! אבל כחלק מקולקטיב כן מקופח ועוד איך!!

mike00

New member
שלחת לי תמצית ממנו?

שלחת לי העתק של הכתבה שהתפרסמה פה אבל כן,יש הוכחה עכשיו
ולא,לא הבנתי את ההבדל בין רצח מעיין ספיר לרצח מעיין בן-חורין... וכן,גם אני מצפה שיהיה דין אחד הן לערבים והן ליהודים.....ממש לא התעלמתי מזה..... שים לב שעם המתנחלים התחלתי...חלקם מביישים אותי... עכשיו שאלה אליך,איך מתמודדים עם הפשיעה הגבוהה במגזר הערבי? הביאו פה בעבר ואני מוכן להביא לך שוב את המחקר המוכיח שהפשיעה במגזר הערבי גבוה בהרבה...... מה עושים? ואל תגיד לי שהם מקופחים,אין שום סיבה לעבור על החוק מבחינתי...

mike00

New member
מאסר במקביל ומאסר חופף זה בדיוק אותו הדבר../images/Emo6.gif

מאסר חופף בדיוק כמו שמשולשים חופפים,השוני הוא בין מאסר חופף למאסר מצטבר ובשני המקרים לא היה מאסר מצטבר... תגיד רגע אבו כרואן,לא אמרת שאתה מורה??

אני שולח איך דברים מפורשים

הנה נוסח יותר בהיר (msn) "שלושת השופטים מצאו את הצעיר אשם בעברות החמורות שיוחסו לו, וגזרו עליו של עונש מאסר עולם ועוד שלוש שנים בכלא. משפחת בן-חורין נכחה בדיון." הבנת עכשיו! שמה התכוונו אמצעי התקשורת שחופף זה מצטבר ולא מקביל!! עכשיו לעניין החפיפה ,אני אסביר לך כמורה: הגדרת החפיפה לפי אבן שושן:"שוויון גמור של צורה הנדסית אחת לחברתה,כשכל נקודה בצורה האחת חופפת את חברתה בצורה האחרת" אז האם מאסר של 3 שנים יכול להתוות למאסר עולם? הבנת עכשיו? אם לא אני גם מומחה לתלמידים מתקשים,אני יכול לפשט לך יותר,אין בעיה!!

ינשוף4

New member
מצטרף לבקורת שנכתבה לפני

הבאת אוסף של ידיעות, שאין קשר בינהן, כדי "להוכיח" אפליה. א. אותם מתנחלים פאנאטים מתעמתים גם עם הצבא. אבל זה פחות מעניין אותך. ב. לגבי שי דרומי. אכן ירה בגנב. ורק הביא ל"פיצוץ מצב של אבסורד בלתי-נסבל שהתפתח בשנים האחרונות, במערכת המשפט- לפיו שלומו של העבריין האלים קודם לשלום הקורבנות. וזה היה המקרה הראשון, בשנים האחרונות, בו נהרג גנב. אבל היו לא מעט מקרים בהם נהרגו אזרחים שומרי חוק כשנסו למנוע גניבת רכושם, או "סתם" נקלעו לדרכו של עבריין אלים. ובמרבית אותם מקרים- שמוש בירי היה מונע זאת. אז התיקון בחוק- הוא כבר באחור של שנים רבות!. ואפליה? רק אם אתה יוצא מראש בהנחה שכל הגנבים האלימים הם ערבים! בעצם זה לא משנה. ממילא רק לאחר מעצרו של העבריין ניתן לברר את זהותו (ולאומיותו). אז זה רלונטי רק לעניין שרותי הדת (או הקבורה) להם הוא יהיה זכאי- לאחר שיעצר. ג. הזכרת את הרשעת הקטין ברצח. אז הבאת, כדוגמה להשוואה, את אותם שני רוצחים. רק שלא טרחת להזכיר שעברו לא מעט שנים מאז, בהן היה מספיק זמן לאותם רוצחים להוכיח את השגיאה ב"ענישה המתחשבת", ולצבור להווכח ולהשתכנע בכך. ובשנים האחרונות היה עוד מקרה רצח דומה. ע"י קטינים יהודים. והפעם כבר היתה המערכת פחות "מתחשבת" בגילם. אז הבאת מקרה שלישי, באותו סדר כרונולוגי, וגם בו, אותה מגמה של החמרה בהתיחסות המשיכה. אבל מאחר שכאן מדובר בבדואי- "זאת אפליה"... להזכיר לך- בחדשים האחרונים היה מקרה דומה- בכפר תבור. וכנראה נכון. מטרתו לא היתה לרצוח. רק לנהוג בפראות, ולהפחיד, וגרום לאנשים לברוח מדרכו. ומי שלא יצליח לברוח? "אללה ירחמו"... ולהזכיר- זה עוד אחד מאותם מקרים בהם שמוש בירי (נכון, מספיק לצמיגים), היה חוסך התוצאה. ("חוק שי דרומי"?) אז כאן- עניין של דקדוק משפטי-טכני מנע האשמתו ברצח. ואני מקווה שיקבל את מכסימום העונש המצטבר האפשרי, מסך כל העברות שנכללו באותו מעשה שלו!. אז גם כאן תגיד "אפליה"? אפליה? יש. אבל לא קשורה ל"יהודים/ערבים". אם אתה עורך דין בכיר, אז גם אם תהרוג, או תאנוס, או תגנוב, המשטרה תדאג לחקור ברשלנות המקרה, והפרקליטות (אותה פרקליטות שנלחמה נגד שחרורו בערבות של שי דרומי!) תדאג "לאבד" את התיק, ואם תאולץ למצאו, לאחר לחץ צבורי ומשפטי, אז להגיע להסדר טעון הנמוך ביותר האפשרי. גם אם האבסורד בכך יהיה בולט.

לפי הבנתך אין קשר,כך הבנת?

אם המדינה באמצעות זרועתיה הן המשטרה והן הפרקליטות מתרפסות ועומדות חסרות אונים מול ההתגרות,הבלתי פוסקת כלפי התושבים הפלסטינית ומפעילה את כול עוצמתה כאשר הנפגעים יהודים (המקרה של פקיעין!!)זו לא דו-פרצופיות לשמה?! זה לא מוסר כפול,נגד הערבים ונגד היהודים הטיפול יהיה שונה,למה?(המדינה יהודית!!) לגבי אורי דרומי,אני איתן לך דוגמא מקבילה,אתה זוכר את הנהג שדרס זוג אנשים בצומת אזור,מה עשתה התקשורת? לינץ' תקשורתי נגד הערבים,הערבים לא יודעים לנהוג,יש חוסר תרבות בנהיגה אצל הערבים לגבי דרומי,שלקח את החוק לידיים שלו,מי הסמיכו להרוג גנבים (מותר לו,כי הנהרג ערבי!!),ובמקום לגנות אותו,והושיבו בתוך הכלא ,הנה הוא מתהלך חופשי ,וחזר כגיבור,ואז ניתן להרוג גנב ערבי ואני אקבל גיבוי מהמדינה ועכשיו מהכנסת איפה המוסר?אין בושה!!

respecta1

New member
חחחח לא מכיר את כל המקרים האלה אבל

ברגע שאמרת תקשורת לינץ וערבים באותו משפט חחחח.. לא יכול להתאפק מלא להגיד..וזה כבר מראה משהו על שאר ההודעה שלך אהבתי בדיחה טובה תקשורת נגד ערבים..ענק

ינשוף4

New member
אתה מרבה לתפוס דברים "מהזנב".

א. הזכירו לך שאותם מתנחלים פוגעים גם בחיילים ששומרים עליהם. מזה העדפת להתעלם. ב. לגבי פקיעין- זוכר את מספרי הנפגעים שפורסמו? כמה מהם אזרחים מקומיים? וכמה אנשי משטרה? אז מי כאן המתפרע, ומי הראה איפוק? ג. כתבתי שזכויות האזרחים שומרי החוק להגן על שלומם, ועל רכושם, צריכות להיות לפני זכויות הגנבים! וכתבתי שזה היה המקרה הראשון, בשנים האחרונות, בו נהרג גנב ע"י אזרח שהתגונן. אבל לא מעט אזרחים שלמו בחייהם, כשנסו למנוע גניבת רכושם, או "סתם" נקלעו לדרכם של העבריינים. אבל לפי שמדובר בעבריינים ערבים- העדפת להתעלם מכל זה. ובמקרה היחיד שבו נהרג הגנב, לפי שהוא ערבי- לטעון "גזענות!" וממשיך בקו זה, וגם חקיקה שתתיר פגיעה עתידית בגנבים, אתה מכנה "גזענות". האם אתה יוצא מראש מהנחה שגנבים אלה עתידים להיות ערבים? וגם אם כן- אז מה? זכויותים קודמות לזכויות האזרחים שומרי החוק? בגלל שהם (או חלקם, או רובם) ערבים?

קשה למצוא קשר!!

אם המדינה באמצעות זרועתיה הן המשטרה והן הפרקליטות מתרפסות ועומדות חסרות אונים מול ההתגרות,הבלתי פוסקת כלפי התושבים הפלסטינית ומפעילה את כול עוצמתה כאשר הנפגעים יהודים (המקרה של פקיעין!!)זו לא דו-פרצופיות לשמה?! זה לא מוסר כפול,נגד הערבים ונגד היהודים הטיפול יהיה שונה,למה?(המדינה יהודית!!) לגבי אורי דרומי,אני איתן לך דוגמא מקבילה,אתה זוכר את הנהג שדרס זוג אנשים בצומת אזור,מה עשתה התקשורת? לינץ' תקשורתי נגד הערבים,הערבים לא יודעים לנהוג,יש חוסר תרבות בנהיגה אצל הערבים לגבי דרומי,שלקח את החוק לידיים שלו,מי הסמיכו להרוג גנבים (מותר לו,כי הנהרג ערבי!!),ובמקום לגנות אותו,והושיבו בתוך הכלא ,הנה הוא מתהלך חופשי ,וחזר כגיבור,ואז ניתן להרוג גנב ערבי ואני אקבל גיבוי מהמדינה ועכשיו מהכנסת איפה המוסר?אין בושה!!

מצאת לך מה זה דוגמאות גרועות...

לגבי המתנחלים, אני לא יודע באמת מה קרה שם, יש הרבה חולרות בין המתנחלים הקיצוניים, לא חדש ואם הם לא מטופלים זה חבל, גזענות? אין קשר. המתנחלים בחברון מתעללים בחיילים ששומרים עליהם לא פחות מבערבים, ואני אומר את זה ממקור ראשון, אז אין לך גם כאן על מה להתמרמר על גזענות, זה לא קשור, מתנחלי חברון הם פנאטים ופסיכים, כלפי כל מי שאינו חולק איתם את ההשקפות, דיעות ופעולות. לגבי בעל החווה אורי דרומי אני אומר כל הכבוד! כל הכבוד! כל הכבוד!
, חווים בכל הארץ ובדרום בפרט סובלים מפריצות כל הזמן, המשטרה לא עושה כלום, הפורצים בדרך כלל חמושים והורגים את כלבי השמירה כדי שלא יעירו את בעל החווה, אתה לא היית שם ולכן אתה לא יכול לשפוט, לא אתה, לא אני ולא החוק היבש!, בעל החווה פחד וחשש לחייו ולכן ירה לעבר הפורצים, אני לא הייתי רוצה להיות הנעליו אבל אם אני הייתי קורבן קבוע לגניבות ופורצים אלימים באחד הפריצות היה קורה משהו שגורם לי לחשוש לחיי, רק מתוך הפחד הייתי דופק מחסנית שלמה בפורצים והענשה שלי או של כל אחד היא חוצפה שאין כדוגמתה, מי שרוצה למנוע אותה זה לא ע"י סירוס החקלאים אלא ע"י סיורי משטרה תכופים בהרבה, ומניעת הפריצות. לגבי הרצח, קטין או לא, אני בכלל חושב שצריך לשפוט על פי הפשע ולא על פי תאריך הלידה, ורוצח שרוצח באכזריות, כן, גם אם הו נורא צעיר חייו להכלא לכל חייו הכלא, ולהנמק שם - ללא אפשרות שיקום, זה כולל גם את רוצחי דרק רוט. עצם זה שאתה ישר הולך לעיניין המוצא, מעיד על משהו בעייתי אצלך, זה לא המוצא ובמקרים שנתת וודאי שלא. אבל מה, כנראה שהכי קל ללכת ולהאשים באופן קל ואוטומטי בגזענות...הכי קל בעולם.

למעלה