אדוני, יש לך לב?

ענבר.

New member
אדוני, יש לך לב?

מכל המדינות בעולם, דווקא אנחנו מחזיקים בתעודת הצטיינות ענקית. הצטיינות ב"מליון סיבות למה לא לתרום אברים". אז מה זה כבר משנה אם זה יש לנו מספר מרכזי השתלה לתפארת? אז מה זה כבר משנה אם מיטב הציוד נרכש? אז מה זה משנה אם מיטב הרופאים נמצאים כאן? העיקר שנמשיך לתרץ לעצמנו, את התרוצים הכי משעממים, הכי לא רלוונטיים, הכי דחוקים שיש, רק לא לתרום. למה לא לתרום? כי - המנוח סבל כל כך הרבה בחייו. תנו לאיש למות בשקט. הדת אוסרת. איך נתמודד עם הידיעה שחסר למנוח איבר בגוף. אנחנו שבורים כרגע, זה לא הזמן לדבר על כך. משפטים סתומים, חסרי הגיון. שטויות מגובבות. במקום לחשוב על הצלת חיים, אנחנו חושבים על כבוד המת, על שלמות המת, על תחיית המתים, על משיח שיגיע בעוד 3 שעות וחצי, יעשה סיבוב בתי קברות, על החמור הלבן, ויעיר את כל המתים. ואיך הם יוכלו לצאת משם אם נתרום את הרישתית/כבד/טחול שלהם? סבתא שלי תרמה את גופתה למדע. 7 שנים פשפשו, חיטטו, ניקבו, תפרו כל חלקה פנויה אצלה, מאות סטודנטים לרפואה. לרגע אחד, לא אני ולא בני המשפחה המורחבת, לא חשבנו שגופה חולל או כבודה נרמס. אוי לדת שנותנת כבוד למתים ולא להצלת חיים.

magy

New member
רציתי לתרום את עצמי

סירבו לקבל את גופתי...
אמרו שזה אלטע זאכן....... גם אמרו שאני "שיקסע" - שיקסע צו מיר..........
ועל אמת, לפני שנה התפרסמה ברבים בקשה לתרומת מח עצם..... בפועל רק בדיקת דם.... כדי לברר אם יש התאמה.... מיד פניתי....זה היה עבור ילד או ילדה...... אבל סירבו.... נעלבתי....... לא עזר...... מעל גיל חמישים............ אין יותר תרומות מח עצם..... וזה לפני שסיפרתי על כל תחלואיי......... כאדם בריא........בני חמישים פלוס......פסולים לתרומה.... למה? ככה.......... זו היתה התשובה שלהם............

ענבר.

New member
לכל סיר יש מכסה

אומרת הקלישאה. לכל גוף יש גופה או גוויה, אומרת אני.

magy

New member
ומענין לענין באותו ענין

ב"ענין מרכזי"..... גם אם רק חלק מהכתבה נכונה.....אוי אוי.... כואב הלב על מצבו..... כואב מאד....... ואף אחד לא מבטיח שאינו סובל....... http://www.news-israel.net/news.asp?id=16901

ענבר.

New member
אני אחזיר אותך אחרוה

לשבוע שעבר. אמרתי לך שלא הייתי רוצה להיות פאציינטית של מור יוסף, כי אפעס הוא לא משדר לי כנות. זוכרת? חוצמזה, לא מאמינה שיש עוד מישהו במדינה שאדון יצהר חידש לו משהו, או שחושב ששרון עדיין/יהיה ראש ממשלה.

magy

New member
קשה - אבל יציב

כל שנה יותר קשה לי ......אבל זה יציב קשה לי, קשה לאחרים........ לא משתנה....
כל שנה תוספת קומה של קושי...... אבל בנין גבוה זו יציבות לשמה.......... ביטוי מלא תשדורות אופטימיות...... קשה- אבל יציב........ תגידו תודה על כל יום יציב............ קשה, זה חלק ממתנת אלוהים..........לאנושות, ביום שנולדה ( / גורשה מגן עדן)........ יציב, זה כבר "זרי הדפנה" , פרַס למי שעוד לא התאבד..........

למעלה