אדים וחום

shanigal

New member
אדים וחום

היי הבת שלי בת שנה ו 8 - מנוזלת ומשתעלת, הרופא שבדק אמר שכנראה וירוס ולכן אין צורך בתרופה המליץ על מי מלח לנזלת ולעשות אדים. רציתי לשאול, מה המטרה של אדים ולמה הם עוזרים? שאלה נוספת ( לא קשור ) בנוגע לחום אצל ילדים, הרופא אמר לי שאם יש חום גבוה הילד מתעורר מהשינה בלילה ולכן אין צורך לבדוק לו חום מתוך שינה באמצע הלילה ( כלומר אם היה לה חום בלילה לפני שינה ונתתי לה אקמול והיא הלכה לישון אני לא צריכה באמצע הלילה לקום ולבדוק שלא עלה לה שוב החום - כלומר ולהעיר אותה בשביל למדוד חום) מה דעתך? כמו כן, אם יש לילדה חום של 38 עד 38.5 לדעתך צריך לתת אקמול או אם היא מתנהגת כרגיל לחכות שהחום ירד לבד? תודה מראש ותודה על הפורום הנהדר. שני

תשובה לשני../images/Emo13.gif ותודה

האדים בעיקר אם מוסיפים להם טיפות אקליפטוס פותחים את דרכי הנשימה ומקלים עליה. אני מסכימה שאין צורך להעיר תינוק מהשינה כדי לבדוק לו חום- (זה מזכיר לי תמיד את הבדיחה במחלקה פנימית שם נוהגים להעיר את החולה מהשינה כדי לתת לו כדור שינה)- אם התינוק רגוע וישן תני לו לישון. ההמלצה לתת אקמול מעל 38.2-38.5 תלוי את מי שואלים- כדי למנוע עליית חום קיצונית המסכנת את התינוק בפירכוס ובעיקר אם התינוק או הילד נראה חולה סובל ומסכן- אם הילד חמוד וחיוני וחומו לא מרקיע שחקים לא מוכרחים...

3מרגו

New member
אדים-מעניין מאוד שכאשר בני בן שנה לא יכל

לנשום ושאלתי לגבי אדים,הרופא אמר שזה שטויות ולא מזיז לכלום.רופא טוב שעובד בשניידר...

למעלה