אדיסון

BambaZeTaim

New member
אדיסון

רררר... ג'סטין.. חמוד.. סרט ממש טוב חבל שמרביצים לג'סטין ומנסים לרצוח אותו רוב הסרט.. אבל עדיין סרט טוב! לילה טוב =)

כה אה...

יש את הסרט ביס ואני ממש רוצה לראות כי ראיתי אותו רק פעם אחת ובאיכות גרועה ללא תרגום אחרי שהורדתי באימיול..

M Kiss

New member
לאאא

סרט לא משהו בכלל! ונתנו לג'סטין תפקיד שהכי לא מתאים לו! להיות חנון ! חח להיות האוכל כאפות....... למשל התפקיד שלו באלפא דוג הרבה יותר מתאים לו ולתדמית שלו.......

britmel

New member
אלפא דוג../images/Emo99.gif

איזה סרט מצוייין
וג'סטיןן
מלךךך

אלפא דוגגגג ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

סרט מצויןןןן :]
בסוף כשאלביס הורג את הילד [זאק?] כמעט התחלתי לבכות כי ג'סטין הבטיח לו שלא יקרה לו כלום :[ והמשחק של ג'סטין שם פשוט מצוין, והוא כזה יפה וחמודדדדדדד :)
*תחשבו שיש פה עוד 98564846548 סמיילים של
*

tsofa

New member
מסכימה איתך בובה++

סרט אלוף!! במיוחד התפקיד של ג'סטין הוא כזה חמוד שם!! אבל זה סרט סוטה רצח..++חח
ג'סטין תעשה לי עשיריה וכלב!!​

ג'סטן שחקן גרוע,

במיוחד
וזה יותר בולט באדיסון מול השחקנים הנפלאים שיש שם... הסרט גרוע ג'סטין גרוע

ממש ממש לא !

אני לא יודעת מה איתכם אבל ג'סטין הוא מוכשר בטיררוף הוא מצלייח : לשיר יפה , לשחק יפה , לרקוד יפה , ולהיראות טוב באותו הזמממן הוא מ ו ש ל ם (:) ולמי שיש בעיה - שיחשוב מה שהוא רוצה כל אחד ובעיית הראיה שלו ;)

גצית 16

New member
?!?!

הוא משחק פצצהה יש לו הבעות פנים של שחקן אמיתי! גם בקליפ what goes around... הקטע בסוף שהיא מתה והוא יצא מהאוטו <?> זה עושה הרגשה עצובה לראות אותו.. הוא גורם לך להיכנס חזק לדמותת אולי באדיסון לא ממש רואים את זה כי הוא חנון. אני אוהבת את המשחק שלו. ולא יודעת מה איתכם הוא מזכיר לי את יהודה לוי קצת..

למעלה