אדירי התכלת תגובות

זנזוריה

New member
אדירי התכלת תגובות

החוברת אדירי התכלת הושקה בפסטיקומיקס וגם ניתן להשיג אותה בקומיקאזה או אצל כל ספקיות הקומיקס האחרות. מי מכם שרכש או קרא את החוברת אני אשמח לתגובות לנושא: האומנות, המחיר, הסיפור, העריכה, הפורמט וכולי וכולי. ולמי שלא קנה (עוכר יצירה עברית, סתם)

garsia

New member
ובכן... תגובה!

עופר, חשבתי הרבה אם לכתוב את התגובה הזאת, אני מקווה שתקח אותה ברצינות, למרות שהתבטאות בכתב אינה הצד החזק שלי. אני כן חושב שיש מקום לכל סוג של ביקורת בסצינת הקומיקס הישראלית (גם אם היא נמצאת בחיתוליה). היי עופר, אני אחד משני התמהונים הגדולים שקנו אצלך חוברת, זוכר? הכל מקרה, כאשר קניתי ממך את החוברת עופר, למען האמת, חשבתי שהיא של אמבלם. טעות שלי, אוקיי. אבל כשחברי פתח את החוברת ברכבת בדרך לנס ציונה פתאום שמעתי אותו אומר "אוי לא! ילדים ציירו את זה"! לאחר חקירה קטנה של העניין, גילינו שהקומיקס, למרות מרקם הנייר האיכותי, ברמה ירודה מאוד! אני לא מאמין שהסתכלת לנו בעיניים בזמן שמכרת לנו את הקומיקס! הציורים ממש ממש מכוערים! אבל כאילו, ממש! מכוערים! אני אנסה להעבר ביקורת בונה יותר... אתה בוודאי מודע לכך שציור אינו צד חזק אצלך, אבל רבאק, תגיד משהו! שזו חוברת נסיונית, שעשית את זה למען השעשוע, לפחות תשים חוברת לדוגמא. המכירה בדוכן של אמבלם מטעה (למרות שהקומיקס בחסות אמבלם, אבל אינו מבית היוצר שלו) ונראה כאילו זה עוד קומיקס מבית היוצר המצויין של אמבלם. ובנוגע לעלילה. סבירה, סתמית. עוד חבורה אה-לה-אקסמן שקיבלה כוחות מתאונה גרעינית. עלילה דיי מצוצה מהאצבע, מה עם קצת מקוריות? מה שמאוד אהבתי בכל זאת, הוא שאיכשהו, אולי זה בזוויות, אולי זה במהירות העלילה... "הבימוי" של הקומיקס מצויין, וצלחתי את החוברת בעניין. לסיכום, אני רוצה את העשרה שקלים שלי בחזרה. אבל סחטיין על היזמה! איזו איכות נייר!

ThePope

New member
לא יצא לי להגיע לפסטיקומיקס אבל...

שמעתי שגם הוציאו קלפים של אמבלם בנוסף בתוך החוברת וגם במכירה בנפרד איך הם? איזה יצא לך לקבל? איך נראים?

Scarlet Spider

New member
לי יצאו שניים אותו אחד (ציור שונה)

מאדירי התכלת ושניים מנוק האווט (מה זה בכלל?)

*GormE*

New member
הייתי בוכה במקומו!

לא ראיתי את החוברת, אבל אם הוא הסתכל לכם בעיניים בזמן שמכר את החוברת אז מן הסתאם הוא מאמין במה שהוא יוצר, והוא לא רואה את זה כחובבני! ועשרה שקלים זה מחיר מאוד סביר עבור חוברת "נסיונית"!

אח שלי אתה צודק במאה אחוז

אני לא אפרט יותר מזה. פשוט הוצאת לי את המילים מהפה. מי יהיה האדם שיוצא פעם אחת קומיקס כמו שצריך בארץ? חבר'ה שלום אני חדש כאן! חזרתי לאסוף קומיקס לפני מספר חודשיים. ואני שמח לחזור. אני מקווה שיש כאן אנשים בגילי (28)?

moshikgulst

New member
מי יוציא קומיקס כמו שצריך?

אורי פינק דימונה - קבוצת אמני קומיקס שהוציאו קומיקס אלטרנטיבי ברמה מאוד גבוהה אמבלם - הוציאו את ETHER, קומיקס ברמה מאוד גבוהה. קומיקום - הוציאו את ארינאה, קומיקס פנטזיה אקטוס - קבוצת אמנים ישראליים אלטרנטיביים שקצרו שבחים בפסטיבלים בחו"ל. האחים חנוכה (למרות שהחוברת לא בעברית וישראלית, החומרים כן ונכתבו ע"י אתגר קרת) - מוציאי BIPOLAR קפוץ לקומיקאזה ברמת אביב ובקש לעלעל בקומיקסים הישראלים. וברוך הבא, יש כאן הרבה אנשים בגילך.

זנזוריה

New member
אני מודה על הנימה החיובית

אני שמח שנהנית מאיכות הנייר ומבימוי הסיפור. ואכן הסתכלתי אלייך בעיניים, ולציין שאני די מרוצה מהמוצר. ברור למדיי שאיכות האיור אינה גבוהה במיוחד אך היא רחוקה ממה שאתה מתאר. ואם למרות כל האנטי הרב שהשתלח ממך, מצאת נקודות חיוביות. מכאן אני די סמוך שאתה תרכוש את החוברת הבאה בסדרה. אגב אני לא מנעתי מאף אחד להסתכל לתוך החוברת. ועוד אגב, הדוכן היה שלי, אמבלם הגיעו לתת כתף. ודבר אחרון, לקחתי ברצינות.

זנזוריה

New member
אני מודה על הנימה החיובית

אני שמח שנהנית מאיכות הנייר ומבימוי הסיפור. ואכן הסתכלתי אלייך בעיניים, ולציין שאני די מרוצה מהמוצר. ברור למדיי שאיכות האיור אינה גבוהה במיוחד אך היא רחוקה ממה שאתה מתאר. ואם למרות כל האנטי הרב שהשתלח ממך, מצאת נקודות חיוביות. מכאן אני די סמוך שאתה תרכוש את החוברת הבאה בסדרה. אגב אני לא מנעתי מאף אחד להסתכל לתוך החוברת. ועוד אגב, הדוכן היה שלי, אמבלם הגיעו לתת כתף. ודבר אחרון, לקחתי ברצינות.

simplequation

New member
היי "זנזוריה"(?)

הבנתי את העובדה ,שהספר לא הכי משהו החבר'ה (הבחור שרשם לך וחבר שלו) בעלי הביקורות הקוטלת..(אבל חשובה?) אמרו שהספר פשוט... (מה שהם אמרו) אבל , יש בכול זאת איזה אתר מקום שאתה מאחסן דוגמאות מספר ,שאתה תרשה לעצמך להראות לנו? ומזל טוב על הספר קומיקס החדש שלך ! המון הצלחה עם תחום הקומיקס בעתיד !

זנזוריה

New member
בוודאי, באתר שלי יש מספיק דוגמאות.

להלן לינק לאתר שלי. אפשר להתרשם. ואפשר גם להגיע לקומיקאזה להתרשם. הם קיבלו ממני עותק לא ארוז במיוחד עבור אנשים שרוצים לעיין לפני שהם קוראים. מי שחושב ש 10 שח הם יותר מדי עבור החוברת וחבילת הקלפים אז שלא יקנה. מי שמכל סיבה שהיא מוצא לרכוש את החוברת אז הוא משמח את ליבי. וגם אם זה רק כדי לתת כתף לקומיקס העברי היוצר.

דוקא לא רע!

קראתי היום את החוברת אני חושב שאת הרקעים אתה מצייר מצוין את האנשים קצת פחות אבל לא נורא. התפתחות הסיפור קצת איטית אך מעניינת יש כאן פוטנציאל. זה לא ברמה חוצלארצית אבל גם ארינאה לא היה וגם אורי און בזמנו לא, אבל רואים כיוונים חיוביים. אל תתיאש מהתגובות ותמשיך. קצת תעבוד על הפרצופים וזה יצליח אם תצא חוברת שניה אקנה אותה.

068

New member
צודק אבל...

נראה לי שלהחזיר לך את ה-10 שקל זאת "משימה בלתי אפשרית" D:

068

New member
לפי דעתי...

קודם כל היי! (it is me, b6-man!) ורק אני רוצה להגיד שאני היתרשמתי מהקומיקס (לפי האתר והפירסומים בקומיקאזה-הפורום) אני מודה הציורים ברמה בינונית (טוב אנחנו ישראלים) אבל הצביעה והרקעים טובים ביותר! תמשיך ככה ואני מקווה "להיתקל" בחוברת (כי ממש אין לי כח לינסוע 45 דקות לקומיקאזה) עופר עלה והצלח ורק שתדע שזה מאוד מקדם את הקומיקס בארץ ואני בטוח שלא רק אני גאה בך על זה....

068

New member
ועוד...

אתם חושבים שזה קל להוציא חוברת (ועוד בארץ?!) עם צוות מצומצם ובעיקרון באופן עצמאי? זה לא ציור אחד וזהו, המון עבודה, המון השקעה (זמן וכסף ביחד) ולפי דעתי מגיע לו "בוחטה" של קרדיט רק על זה שהוא הוציא את החוברת לאור... חוץ מזה מה הקטע שהוא מסתכל עליכם בעיניים וזה בושה? הבן-אדם השקיע המון זמן וכסף... נ.ב רק בשביל לדעת זאת לא הייתה חוברת נסיונית נכון?

זנזוריה

New member
זה לא נסיוני

זה בהחלט לא נסיוני. זה כוונה רצינית בהחלט לפתוח סדרה רצה של גיבורי על ברחוב הישראלי. ברור שבעבר היו נסיונות כושלים של זה ואני גם בטוח שבעתיד יגיעו נסיונות נוספים של זה. זה גם לא תעתיק של הז'אנר האמריקאי. הסיפור מתרחש בישראל כפי שהיא והדמויות הם ישראליות מתוך כוונה למשוך קהל יעד חדש לתחום הקומיקס. המשך הסיפור ייצא לאור בכל מקרה. אם זה ברשת, בעיתון, או בחוברת רצה. תלוי בהצלחת החוברת הראשונה. חוברת ההמשך תהיה מבית היוצר של אמבלם קומיקס, כך שאיכות הביצוע תהיה גבוהה בהרבה. אני אמשיך לכתוב את התסריט (שכבר כתוב) ואביים את ההתרחשות, ויש הרבה התרחשות בחוברת השניה.

למעלה