ובכן... תגובה!
עופר, חשבתי הרבה אם לכתוב את התגובה הזאת, אני מקווה שתקח אותה ברצינות, למרות שהתבטאות בכתב אינה הצד החזק שלי. אני כן חושב שיש מקום לכל סוג של ביקורת בסצינת הקומיקס הישראלית (גם אם היא נמצאת בחיתוליה). היי עופר, אני אחד משני התמהונים הגדולים שקנו אצלך חוברת, זוכר? הכל מקרה, כאשר קניתי ממך את החוברת עופר, למען האמת, חשבתי שהיא של אמבלם. טעות שלי, אוקיי. אבל כשחברי פתח את החוברת ברכבת בדרך לנס ציונה פתאום שמעתי אותו אומר "אוי לא! ילדים ציירו את זה"! לאחר חקירה קטנה של העניין, גילינו שהקומיקס, למרות מרקם הנייר האיכותי, ברמה ירודה מאוד! אני לא מאמין שהסתכלת לנו בעיניים בזמן שמכרת לנו את הקומיקס! הציורים ממש ממש מכוערים! אבל כאילו, ממש! מכוערים! אני אנסה להעבר ביקורת בונה יותר... אתה בוודאי מודע לכך שציור אינו צד חזק אצלך, אבל רבאק, תגיד משהו! שזו חוברת נסיונית, שעשית את זה למען השעשוע, לפחות תשים חוברת לדוגמא. המכירה בדוכן של אמבלם מטעה (למרות שהקומיקס בחסות אמבלם, אבל אינו מבית היוצר שלו) ונראה כאילו זה עוד קומיקס מבית היוצר המצויין של אמבלם. ובנוגע לעלילה. סבירה, סתמית. עוד חבורה אה-לה-אקסמן שקיבלה כוחות מתאונה גרעינית. עלילה דיי מצוצה מהאצבע, מה עם קצת מקוריות? מה שמאוד אהבתי בכל זאת, הוא שאיכשהו, אולי זה בזוויות, אולי זה במהירות העלילה... "הבימוי" של הקומיקס מצויין, וצלחתי את החוברת בעניין. לסיכום, אני רוצה את העשרה שקלים שלי בחזרה. אבל סחטיין על היזמה! איזו איכות נייר!