אדיר מילר וניר סימון
פ פ ר י א ו ר New member 13/1/06 #3 עפ"י הכינוי אתה מסתובב הרבה בצוותא. (מי כמוני,מעריצת שלמה ארצי יודעת..) וגם לך יש תחביב להצטלם עם סטנדאפיסטים? אולי נפתח גלרייה שכזו ותוכל להעלות את תמונותיך לשם.
עפ"י הכינוי אתה מסתובב הרבה בצוותא. (מי כמוני,מעריצת שלמה ארצי יודעת..) וגם לך יש תחביב להצטלם עם סטנדאפיסטים? אולי נפתח גלרייה שכזו ותוכל להעלות את תמונותיך לשם.
F Forever NemeSh New member 13/1/06 #5 פתחתי גלריות בפורום. גלריה 1- כוכבי הסטאנד-אפ. גלריה 2- גולשי הפורום עם כוכבי הסטאנד-אפ תהנו..
ה האהבה הישנה New member 14/1/06 #11 לא לא -זאת סטייה ששייכת לעברי ה עברי הרחוק את רואה.. כל אחד והסטיות שלו, שישאר בינינו
O Oren G New member 14/1/06 #13 אה זה אתה.. שמת את פעם בפורום 'מערכונים קלאסיים' אני זוכר.. באמת כבוד
ה האהבה הישנה New member 15/1/06 #14 כבוד,בטח שכבוד וכן ...זה אני../images/Emo6.gif אבל התמונה עם הגששים היא מ2001 עכשיו אנחנו ב2006 כבר.... מאז עברו הרבה מים בתעלתנו....סואץ...
כבוד,בטח שכבוד וכן ...זה אני../images/Emo6.gif אבל התמונה עם הגששים היא מ2001 עכשיו אנחנו ב2006 כבר.... מאז עברו הרבה מים בתעלתנו....סואץ...