אדיר מילר אחד הסטאנדפיסטים הטובים ביותר אם לא ה_! כושר האילתור שלו זה משהו פנומנלי
פ פריאל 12 New member 3/10/14 #1 אדיר מילר אחד הסטאנדפיסטים הטובים ביותר אם לא ה_! כושר האילתור שלו זה משהו פנומנלי
שיח סלימאן Well-known member מנהל 3/10/14 #4 נכון שאפשר גם בלעדיו אבל בכ"ז ממליץ לך שאם הוא יחליט לכתוב פה אז לא לחסום אותו.
פ פריאל 12 New member 3/10/14 #5 אוקיי, אז נשקול זאת בחיוב אבל רק אם הוא יביא לכאן עוד גולש או שניים.
נ נעמי155 New member 3/10/14 #10 ממה לא זה נראה יותר כאילו העז מחקה אותו. הוא הצחיק אותי נורא כשהוא התלבש על הבחורה עם הצחוק המדבק וכל מה שהוא אמר על התימנים...
ממה לא זה נראה יותר כאילו העז מחקה אותו. הוא הצחיק אותי נורא כשהוא התלבש על הבחורה עם הצחוק המדבק וכל מה שהוא אמר על התימנים...
נ נעמי155 New member 3/10/14 #12 מסתבר היה מופע של אדיר מילר שנקרא אילתורים או משהו כזה הוא מאלתר כל מיני בדיאלוג ספונטני עם הקהל והוא נורא מצחיק.
מסתבר היה מופע של אדיר מילר שנקרא אילתורים או משהו כזה הוא מאלתר כל מיני בדיאלוג ספונטני עם הקהל והוא נורא מצחיק.
מ מנהלת בניסיון New member 3/10/14 #13 ראיתי את ההופעה הזאת אין כמוהו רק מלראות את הפרצופים שלו אני מתגלגלת מצחוק אפילו הפרסומות שהוא עושה הורסות אותי
ראיתי את ההופעה הזאת אין כמוהו רק מלראות את הפרצופים שלו אני מתגלגלת מצחוק אפילו הפרסומות שהוא עושה הורסות אותי