אדי מרקס מגיע לישראל

אדי מרקס מגיע לישראל

אדי מרקס הרוכב האגדי, יגיע לטריאתלון אילת בדצמבר. מרקס אמור להעביר הרצאה במסגרת ארועי הטריאתלון. הידיעה פורסמה היום בספורט "הארץ".

לא רק...

אני יודע על כוונה לרכיבה משותפת איתו לפני, וכמובן תחלית מכירת אופני אדי מרקס בישראל...

דווקא ביום כיפור אתה לא מאמין

לי?
הידיעה פורסמה בהארץ, שהוא לכל הדעות עיתון רציני. אדי מרקס יהיה אורח של איגוד הטריאתלון, ויתארח במסגרת אליפות ישראל בטריאתלון באילת. לא הייתי חושב להמציא משהו בכזה סדר גודל.

levinerez

New member
עוד חדשות טריות

השמועות אומרות שיש משלוח של אופניי BH (של Vראס) בדרך לישראל - למבחני דרכים כמובן מעניין גם עם הראס מגיע???????????

natyh

New member
ואני זוכר

הודעה של מנהל פורום מסוים שלא אנקוב בשמו כאן , שטען שהגעתו של מרקס לארץ היא ספקולציה . לא מזמן זה קרה נדמה לי לפני מספר שבועות בודדים .

orend

New member
אדי מרקס - מ"שלנו?" ../images/Emo104.gif

האם זה נכון שאדי מרקס יהודי? הגיעה אלי פעם שמועה כזו. באופן כללי - האם יש רוכבים (גברים) מקצועניים יהודים. אולי לוי ליפהיימר, כמי ששמו מעיד. חג שמח, אורן.

לא יודע לגבי מרקס

לדעתי, ליפהיימר לא יהודי, אבל אולי איציק יכול לשפוך אור על הנושא. אני חושב שהרוכב היהודי הבולט ביותר בשנים האחרונות הוא רומאנס ווינשטיינס מלטביה שהיה אלוף העולם בשנת 2000 ורוכב עכשיו במדי קבוצת למפרה. הסיפור גם אומר שיש לו אח שעשה עלייה ומתגורר באחד מהישובים ביהודה ושומרון.

levinerez

New member
יהדה גרשוני מנצרת רכב עם שון קלי

במדי קררה האגדית ואף קיבל אזרחות שוויצרית לאור הוקרה!!!! יהודה מגיע כל שנה לבקר את הוריו בנצרת!!!!!!!!!! פרטים אצל המאטרו - יאיר בן עמי
חתימה טובה ארז

למרות כמה נסיונות לברור מוצאו

של ליפהיימר, לא הצלחתי לגלות אם הוא ממוצא יהודי. השמועות אומרות שלא.

למעלה