אדלשטיין, "אנחנו במדרון חלקלק. אם לא נשים גבולות מאוד ברורים למה זה הפגנה ומה זה מחאה...

certified.woke

Well-known member
...נגיע למקומות לא טובים ואני מאוד מבקש שכולנו נזכור שבסופו של דבר יש מדינה אחת ועם אחד"...וזה מזכיר לי משהו...
...Ein Volk, ein Reich, ein Führer

Harrington

Well-known member
מנהל
...נגיע למקומות לא טובים ואני מאוד מבקש שכולנו נזכור שבסופו של דבר יש מדינה אחת ועם אחד"...וזה מזכיר לי משהו...
אשרי אדלשטיין על דבריו הנבונים והחשובים.
אות בזיון למי שערך את ההשוואה הנלוזה שערך כאן למעלה. ישלח לו הקב"ה רפואה שלמה ומהירה, רפואת הנפש ורפואת הגוף.

אות בזיון למי שערך את ההשוואה הנלוזה שערך כאן למעלה. ישלח לו הקב"ה רפואה שלמה ומהירה, רפואת הנפש ורפואת הגוף.
למה,השוואה נכונה.

הוא רמז שיש יסוד פאשיסטי במה שאמר.

וביננו איזה עם אחד בחייאת.

יש מחלקות עצומה - זה רוצה לצאת מהשטחים וזה לא...

Harrington

Well-known member
מנהל
למה,השוואה נכונה.
היא נכונה ל3 סוגי אנשים:
1. אלו שלא ידעו מה זה הרייך או לא יודעים על מה אדלשטיין מדבר היום.
2. אנשים עם בעיות נפשיות קשות שלא יודעים להבדיל בין רע לטוב (עד כדי פטור מהעמדה לדין אם זה היה נדרש).
3. שונאי ועוכרי ישראל למיניהם.

מי שלא שייך לאחת הקבוצות הללו ובכל זאת עורך את ההשוואה הזאת או מסכים איתה, הוא פר הגדרה שקרן שיודע מצוין שהוא כותב שטויות, אולם מרגיש צורך לבצע פרובוקציה זולה, אולי בגלל שלא מתייחסים אליו מספיק, אולי משיקולים אחרים.

אז מה? יש עוד מחלוקות בעם. מה בין זה להיותנו עם אחד? עם כל הכבוד לרצונך להצטרף לעגלת חגיגת הפרובוקציה בגרוש, אין שום קשר בין הדברים.

evglev1

Well-known member
מנהל
למה,השוואה נכונה.

הוא רמז שיש יסוד פאשיסטי במה שאמר.

לשים גבולות למחאה זה פאשיזם? גם ככה השבעה באוקטובר בה כשהיו דיונים באולפני הטלוויזיה על הצורך להתפצל לשתי מדינות יהודיות כמו בימי התנ"ך של ממלכות יהודה וישראל.

לשים גבולות למחאה זה פאשיזם? גם ככה השבעה באוקטובר בה כשהיו דיונים באולפני הטלוויזיה על הצורך להתפצל לשתי מדינות יהודיות כמו בימי התנ"ך של ממלכות יהודה וישראל.
יש הבדל בין לעצור מפגינים שחוסמים כביש,

לבין לעצור מפיצי פלאיירים.

בכל מקרה נראה שהשלטון יעשה כל מה שצריך בשביל לשכנע את העם והחיילים להיכנס ללבנון.

והרי בשביל לעשות את זה צריך להוריד את חלק מהעם מהחטופים ז"א שיאמינו שלהיגנס ללבנון

יותר חשוב מהחטופים.

הבעיה שאם לא יסכימו להאמין לזה - אז יקבלו בראש - זה התוכנית.

אתה רואה בעצמך מזה שנתנו להם להשתולל בכבישים למכות.

נתנו להם להשתולל רק בשביל לגיטימציה לכסח את החמאס,

עכשיו שהוא מכוסח 90-95 אחוז לא יוצאים מעזה בשביל לשמר את מצב ה"מלחמה" ולתת

לגיטימציה לכניסה ללבנון.

certified.woke

Well-known member
כל המבקש רחמים על חבירו והוא צריך לאותו דבר הוא נענה תחילה (בבא קמא צב א)...

Harrington

Well-known member
מנהל
כל המבקש רחמים על חבירו והוא צריך לאותו דבר הוא נענה תחילה (בבא קמא צב א)...
אשריך על הבאת דברי תורה. מה הם קשורים לענייננו או לדברי, לאלוקים הפתרונים. אבל תמיד חשוב ללמוד תורה (y).

Harrington

Well-known member
מנהל
מה תימה!
אתה הלא זקוק יותר מכל לרפואה שלמה ומהירה, רפואת הנפש ורפואת הגוף...
אה זה היה נסיון להכניס את העקיצה העקומה הזאת? הממ... חוששני שעלי לחזור בי. אולי בכל זאת כדאי שתמשיך להסביר את בדיחותיך/עקיצותיך.

תכל'ס תצטרך לסלוח לי, אבל דעתי מאז ומתמיד על אלו שעורכים את ההשוואות הנלוזות והבזויות הללו תישאר זהה עד שיוכח בפני אחרת. או שמדובר באנטישמיים מצויים, לעתים באוטו-אנטישמיים, או בשקרנים שבעצמם לא מאמינים לדברי הבלע שהם כותבים אבל הם מרגישים צורך לכתוב אותם במסגרת הינדוס התודעה הציבורית שהמחנה שלהם מנחה אותם לנסות לעשות, או שהם בורים בנושא שהם מדברים עליו, לעתים בהיסטוריה שהם מפנים אליה ולעתים ביחס למטריה האקטואלית אותה הם מבקשים להשוות, או שהם פשוט עם כאלה בעיות נפשיות שהם באמת ובתמים מאמינים בשטויות שהם כותבים.

עד היום, לא מצאתי חריגים לרשימה זו. נסיונך להשליך את תחלואיך עלי, תזכה אותך אולי בשאפו על כך שנהגת כפי שהמחנה מתדרך, אבל מעבר לכך לא משנה מאומה מדעתי זו. עמך הסליחה.

מיצינו.

certified.woke

Well-known member
אה זה היה נסיון להכניס את העקיצה העקומה הזאת? הממ... חוששני שעלי לחזור בי. אולי בכל זאת כדאי שתמשיך להסביר את בדיחותיך/עקיצותיך.

תכל'ס תצטרך לסלוח לי, אבל דעתי מאז ומתמיד על אלו שעורכים את ההשוואות הנלוזות והבזויות הללו תישאר זהה עד שיוכח בפני אחרת. או שמדובר באנטישמיים מצויים, לעתים באוטו-אנטישמיים, או בשקרנים שבעצמם לא מאמינים לדברי הבלע שהם כותבים אבל הם מרגישים צורך לכתוב אותם במסגרת הינדוס התודעה הציבורית שהמחנה שלהם מנחה אותם לנסות לעשות, או שהם בורים בנושא שהם מדברים עליו, לעתים בהיסטוריה שהם מפנים אליה ולעתים ביחס למטריה האקטואלית אותה הם מבקשים להשוות, או שהם פשוט עם כאלה בעיות נפשיות שהם באמת ובתמים מאמינים בשטויות שהם כותבים.

עד היום, לא מצאתי חריגים לרשימה זו. נסיונך להשליך את תחלואיך עלי, תזכה אותך אולי בשאפו על כך שנהגת כפי שהמחנה מתדרך, אבל מעבר לכך לא משנה מאומה מדעתי זו. עמך הסליחה.

מיצינו.
העובדות מדברות בעד עצמן...מי שאחראי לשסע ולשסוי, בני הבליעל ואדלשטיין בהם - מקוננים בדמעות תנין על הפלוג וממליצים על עם אחד...

Harrington

Well-known member
מנהל
העובדות מדברות בעד עצמן...
אכן. אלא שאינך עוסק בעובדות אלא בפרשנותך (ופרשנות המחנה שלך) עליהן.
מי שאחראי לשסע ולשסוי, בני הבליעל ואדלשטיין בהם - מקוננים בדמעות תנין על הפלוג וממליצים על עם אחד...
קודם כל מי שאחראי לשסע ולשיסוי הוא לא אדלשטיין. גם לא נתניהו אגב. אלו הם מחנה המחרימים והתוקפים, מפזרי הרעל שלפיד בראשם (אך רחוק מלהיות היחיד). עצם העובדה שהמחנה הזה משליך את תחלואיו על הצד שכנגד, שיטה ידועה וישנה של המחנה. אבל היא לא משנה מציאות כידוע (ואולי לא כל כך ידוע. אני לא יודע).

אכן אישים כמו אדלשטיין מבכים את הפילוג. אתה לגמרי צודק, גם אם אתה מנסה להגחיך את העובדה הזאת וסבור שהולך לך טוב באמצעות הפסדו-עקיצות למיניהן באמצע. אולם מה לעשות, המציאות היא מציאות. כל ישראלי שלא לומר כל יהודי, מבכה את הפילוג הזה. עם הבדל אחד קטנטן, אלו שמזהים אותו ולא שותפים לפיזור הרעל (אני מדבר על שותפות אמיתית, לא המומצאת של הרל"ב), מבכים אותה באמת ובתמים. אלו שעושים כל לאל ידם להגביר את הפילוג ומפזרים עוד ועוד רעל, כלומר מחנה הרל"ב על חבריו כאן בפורום, הבכי שלהם רחוק מאוד מלהיות אמיתי לצערי.

אגב, הבעיה הכי גדולה בסיפור הזה היא שהמחנה הזה וחבריו לא מזהים עד כמה הרעל שהם נוטלים כדי לפזרו בעם וליצור כאוס ופילוג ככל יכולתם, מרעיל בראש ובראשונה את עצמם. ביום שיקלטו את זה, אולי יוכל משהו להשתנות כאן.

הוא מתחיל להתפכח למציאות שהוא וחבריו יצרו/יוצרים. מגוחך שעל פלאייר יצא ממנו פאתוס...

DANIAVNI

Well-known member
המשפט עצמו נכון לחלוטין אבל מסיבות הפוכות לאמת
אכן, מעצר נשים ע"י השטאזי היהודי על לא עוול בכפן כשכנראה ידו היתה במעל
הוא בהחלט תחילתו של מורד חלקלק, חלקלק מאוד
שיילך לכל הרוחות .

למעלה