certified.woke
Well-known member
...נגיע למקומות לא טובים ואני מאוד מבקש שכולנו נזכור שבסופו של דבר יש מדינה אחת ועם אחד"...וזה מזכיר לי משהו...
...Ein Volk, ein Reich, ein Führer
אשרי אדלשטיין על דבריו הנבונים והחשובים....נגיע למקומות לא טובים ואני מאוד מבקש שכולנו נזכור שבסופו של דבר יש מדינה אחת ועם אחד"...וזה מזכיר לי משהו...
למה,השוואה נכונה.אשרי אדלשטיין על דבריו הנבונים והחשובים.
אות בזיון למי שערך את ההשוואה הנלוזה שערך כאן למעלה. ישלח לו הקב"ה רפואה שלמה ומהירה, רפואת הנפש ורפואת הגוף.
היא נכונה ל3 סוגי אנשים:למה,השוואה נכונה.
אז מה? יש עוד מחלוקות בעם. מה בין זה להיותנו עם אחד? עם כל הכבוד לרצונך להצטרף לעגלת חגיגת הפרובוקציה בגרוש, אין שום קשר בין הדברים.וביננו איזה עם אחד בחייאת.
יש מחלקות עצומה - זה רוצה לצאת מהשטחים וזה לא...
לשים גבולות למחאה זה פאשיזם? גם ככה השבעה באוקטובר בה כשהיו דיונים באולפני הטלוויזיה על הצורך להתפצל לשתי מדינות יהודיות כמו בימי התנ"ך של ממלכות יהודה וישראל.למה,השוואה נכונה.
הוא רמז שיש יסוד פאשיסטי במה שאמר.
וביננו איזה עם אחד בחייאת.
יש מחלקות עצומה - זה רוצה לצאת מהשטחים וזה לא...
יש הבדל בין לעצור מפגינים שחוסמים כביש,לשים גבולות למחאה זה פאשיזם? גם ככה השבעה באוקטובר בה כשהיו דיונים באולפני הטלוויזיה על הצורך להתפצל לשתי מדינות יהודיות כמו בימי התנ"ך של ממלכות יהודה וישראל.
כל המבקש רחמים על חבירו והוא צריך לאותו דבר הוא נענה תחילה (בבא קמא צב א)...אשרי אדלשטיין על דבריו הנבונים והחשובים.
אות בזיון למי שערך את ההשוואה הנלוזה שערך כאן למעלה. ישלח לו הקב"ה רפואה שלמה ומהירה, רפואת הנפש ורפואת הגוף.
אשריך על הבאת דברי תורה. מה הם קשורים לענייננו או לדברי, לאלוקים הפתרונים. אבל תמיד חשוב ללמוד תורה .כל המבקש רחמים על חבירו והוא צריך לאותו דבר הוא נענה תחילה (בבא קמא צב א)...
מה תימה!אשריך על הבאת דברי תורה. מה הם קשורים לענייננו או לדברי, לאלוקים הפתרונים. אבל תמיד חשוב ללמוד תורה .
אה זה היה נסיון להכניס את העקיצה העקומה הזאת? הממ... חוששני שעלי לחזור בי. אולי בכל זאת כדאי שתמשיך להסביר את בדיחותיך/עקיצותיך.מה תימה!
אתה הלא זקוק יותר מכל לרפואה שלמה ומהירה, רפואת הנפש ורפואת הגוף...
העובדות מדברות בעד עצמן...מי שאחראי לשסע ולשסוי, בני הבליעל ואדלשטיין בהם - מקוננים בדמעות תנין על הפלוג וממליצים על עם אחד...אה זה היה נסיון להכניס את העקיצה העקומה הזאת? הממ... חוששני שעלי לחזור בי. אולי בכל זאת כדאי שתמשיך להסביר את בדיחותיך/עקיצותיך.
תכל'ס תצטרך לסלוח לי, אבל דעתי מאז ומתמיד על אלו שעורכים את ההשוואות הנלוזות והבזויות הללו תישאר זהה עד שיוכח בפני אחרת. או שמדובר באנטישמיים מצויים, לעתים באוטו-אנטישמיים, או בשקרנים שבעצמם לא מאמינים לדברי הבלע שהם כותבים אבל הם מרגישים צורך לכתוב אותם במסגרת הינדוס התודעה הציבורית שהמחנה שלהם מנחה אותם לנסות לעשות, או שהם בורים בנושא שהם מדברים עליו, לעתים בהיסטוריה שהם מפנים אליה ולעתים ביחס למטריה האקטואלית אותה הם מבקשים להשוות, או שהם פשוט עם כאלה בעיות נפשיות שהם באמת ובתמים מאמינים בשטויות שהם כותבים.
עד היום, לא מצאתי חריגים לרשימה זו. נסיונך להשליך את תחלואיך עלי, תזכה אותך אולי בשאפו על כך שנהגת כפי שהמחנה מתדרך, אבל מעבר לכך לא משנה מאומה מדעתי זו. עמך הסליחה.
מיצינו.
אכן. אלא שאינך עוסק בעובדות אלא בפרשנותך (ופרשנות המחנה שלך) עליהן.העובדות מדברות בעד עצמן...
קודם כל מי שאחראי לשסע ולשיסוי הוא לא אדלשטיין. גם לא נתניהו אגב. אלו הם מחנה המחרימים והתוקפים, מפזרי הרעל שלפיד בראשם (אך רחוק מלהיות היחיד). עצם העובדה שהמחנה הזה משליך את תחלואיו על הצד שכנגד, שיטה ידועה וישנה של המחנה. אבל היא לא משנה מציאות כידוע (ואולי לא כל כך ידוע. אני לא יודע).מי שאחראי לשסע ולשסוי, בני הבליעל ואדלשטיין בהם - מקוננים בדמעות תנין על הפלוג וממליצים על עם אחד...
הוא מתחיל להתפכח למציאות שהוא וחבריו יצרו/יוצרים. מגוחך שעל פלאייר יצא ממנו פאתוס......נגיע למקומות לא טובים ואני מאוד מבקש שכולנו נזכור שבסופו של דבר יש מדינה אחת ועם אחד"...וזה מזכיר לי משהו...
המשפט עצמו נכון לחלוטין אבל מסיבות הפוכות לאמת...נגיע למקומות לא טובים ואני מאוד מבקש שכולנו נזכור שבסופו של דבר יש מדינה אחת ועם אחד"...וזה מזכיר לי משהו...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.