אדם אתה מכיר את COOLA ?

shlomogarbi

New member
אדם אתה מכיר את COOLA ?

תוכנה להעברת תוכנים? זה נכון שהיא פועלת רק ON LINE?

אני משתמש וותיק ב-Coola

התוכנה דווקא עובדת Off-line. בעזרת השרת שלהם (כשצריך אותו עולה אוטומטית) תוך דקה ובקלות רבה אתה מכין דף אינטרנט שלם (שלא כמו ב-Avantgo ללא Multi depth links) או חלקו כך שבסינכרון הבא הוא יותקן אצלך (או אצל חברים כאשר אלו יסנכרנו, אם נרשמו וברשותם התוכנה). אתה יכול גם להעביר אוטומטית לפאלם:Address, Memo, Event או את ``כרטיס הביקור`` שלך (נקרא Signature Coolet). מלכתחילה הם לא תמכו בעברית (כתבתי להם והבטיחו לבדוק). בשבוע שעבר ניסיתי והצלחתי להוריד דף מאתר בעברית. עוד אנסה עם דפים אחרים. אני ממליץ בחום על Coola. ממש ברוח הפאלם: קל לשימוש, מהיר ביותר ואמין ביותר. אשמח לענות לשאלות

shlomogarbi

New member
ללא ספק תוכנה טובה אבל

יש בעיה עם העברית! הטקסט העיברי הופך לג`יבריש באתר שלהם, אבל בסינכרון אני מקבל טקסט בעיברית הפוכה..?! איך פתרת את זה?

לא פתרתי וממה שאני זוכר יצא בסדר

בפעם האחרונה. אני משתמש ב-Quickword. כשקראתי ב-CspotRun העברית אכן היתה הפוכה. אני אעשה עוד נסיון עם Quickword. כרגע רק האנגלית מוכחת :)

נראה שטעיתי. בדקתי בפאלמי כעת

(עברית נכונה לא?) וה-CspotRun דווקא מראה את העברית בסדר גמור (רק לא מיישר לימין) ולא הפוך. אין לי מושג מדוע זה בסדר. לא עשיתי שום דבר מיוחד.

ניסיתי שוב. הורדתי דף מאתר למטייל

(אתר נהדר למטיילים) - בעברית. ממבט ראשון העברית נראית מושלמת (לא הפוכה) ב-Quickword ופתאום אתה רואה שמספרים וגם מילים באנגלית וסתם מילה בעברית פה ושם - נזרקים למקום לא הגיוני בטכסט. דוגמה: ``השעון 1859 נמצא במגדל שהושלם בשנת מטר. נקרא על שם המפקח 105 וגובהו הראשי של הבנייה...`` לזה התכוונתי. כמו אדם שנראה מכובד ורציני ומתחיל לדבר ואחרי 3 משפטים הגיוניים הוא פתאום זורק כמה מילים לא לעניין. ואז אתה מבין שבעצם מדובר באדם לא שפוי ;-)

למעלה