אדם בהול על ממונו...

העין

New member
אדם בהול על ממונו...

מסבירה הגמרא במס' שבת דף מג' ,זו הסיבה שגוברנור מפזר הודעות לכל מקום כדי לשכנע שזוהי אינה פרנסתו אך על חברי הפורום הדתיים להבין שהאיש משטה בכם כי בהתייחסותכם אליו הוא מתפרנס ואם אחד ממכם נופל אל תוך ההזיות שהוא מוכר תוך זה שהוא נשלט ע"י מעסיקיו הרוצים לראות תוצאות לכן הדבקות שלו במטרה להידברות רציונלית כביכול אך מאחוריה יש שיקולים אגואיסטים להרוויח כסף לכן אני מייעץ לכם לא להידבר איתו, כל אדם בר דעת אשר יעיין בהודעותיו מתחילת הארכיון ועד סופו יראה את מגוון השעות לאורך כל היום ללא הפסקה כמעט לכן היזהרו ואל תיפלו בפח.

G ove rn or

New member
זה מה שקורה כשאין עוד תקומה.

אני מבין שזו דרכך להכריז כי יותר לא יוצגו "מופתים" יודוצנטריים (היהודי כמרכז היקום והתורה/תושב"ע כאם המדעים), למען לא תמשך השפלת אלהים, ולמען לא תוצג אמונתכם ככלי ריק. הרי כבר הקדמתי אותך וכבר הצעתי משהו. מדוע בחרת לחשוף את אלהים להשפלות מידי, לעיני המשתתפים הפעילים פלוס עשרות תלמידי ישיבה הצופים בנו בדממה, מבועתים בעיניים קמות מהלם? מדוע בחרתם להיות כאותו גנב בספורי אלף ואחד לילות, אשר גם לקה מלקות, גם אכל דגים באושים וגם גורש מן העיר? לא חראם?

תגיד לי, איש יקר שכמוך,

אולי ידוע לך איך אני יכול ליצור קשר עם המעסיקים כביכול של גוברנור? גם אני הייתי שמח להרוויח קצת מההתעסקות עם שכמותך...

מששה

New member
גוברנור למה את המתחמק ענה או הודה!!

ובקשר אליך סייברדין אני לא אתפלא אם אתה אחד מהמפקחים על גוברנור מטעם אותם מעסיקים אמנם אתה לא נראה לי שמקבל כסף (כי אתה נמצא בפורום פחות שעות מגוברנור) ואתה עובד במחשבים. אבל לפי ההתנהגות של גוברנור הוא מודה בגילוי עליו ואתה פתאום באופן מוזר נחלץ להגנתו (למרות שבדרך כלל אתם שומרים מרחק ולא מגבים אחד את השני כדי שלא ישימו לב לקשר ביניכם) ושוב נשאלת בעבר על ידי כמה משתתפים והתחמקת באלגנטיות אז סיכמתי את השאלות ואשמח אם תענה עליהם ביושר (שלא כמנהגך...) 1) האם משלמים לך לפי הודעות או לפי שעות 2) האם על כל פורום משלמים לך תשלום בניפרד או כהשתלום הוא על כל הפרומים שאתה משתתף (פורום נטעים, אתאיזם ודת, ושאר פורומי תפוז וכן בפורומים של ידיעות אחרונות ושל נענ ושל עוד כמה) 3) האם המשלמים עוקבים אחרי הכשלונות שלך לשכנע אנשים בחילוניות ושאתה נכשל בזה נכשל פעם אחר פעם 4) האם זה לא מעייף ומתסכל לשבת מול המחשב כ- 18 שעות ביממה? האם העולם מבחוץ לא כל כך מעניין כמו הדיונים בפורום. נכון שצריך פרנסה אבל יש גבול כמה אדם מוכן לעבוד בשביל פרנסה 5) האם המימון של המעבידים שלך בא מכספי משלם המיסים או כסף פרטי של שונאי הדת והדתיים? 6) האם הם יפטרו אותך אם הם יגלו שיודעים שאתה מגוייס על ידיהם? אני יודע מראש שתאמר "אני אדם פרטי שכותב בזמני החופשי" (18 שעות ביממה...) אז אשאל אותך בבקשה: 7) האם תוכל להציג כאן לעיננו את תלוש המשכורת שלך כדי שנוכל לדעת את מידת האמינות של טענתך? וניתן להכיר את גוברנור כאן

למעלה