אדם ברודי אצל קונאן אובריין עכשיוו ביס בערוץ 12
ד דרוסילה1 New member 15/11/04 #3 שיט שכחתי.. חחח זה מבאס שאין לי יס בבית ורק אצל אבא.. :/ אפילו שהוא גר ממש קרוב.
ה השורד שבאמת מגיע לו New member 15/11/04 #4 חחח הוא יהודי?! אני בהלם! חחחחח לא ידעתי שהוא יהודי... הה ראיון בסדר אבל לא מצויין!
ד דרוסילה1 New member 15/11/04 #5 אשכרה זה מה שגם אני באתי לשאול כאילו, בסוף הלכתי לאבא מהר וראיתי לא ידעתי שאדם ברודי יהודי! כאילו, סת' אבל אדם? מגניב. היה מבדר חח
אשכרה זה מה שגם אני באתי לשאול כאילו, בסוף הלכתי לאבא מהר וראיתי לא ידעתי שאדם ברודי יהודי! כאילו, סת' אבל אדם? מגניב. היה מבדר חח
A Aviad1987 New member 15/11/04 #6 גם מי שמשחקת את סאמר יהודיה לא? וגם כותב ויוצר הסדרה וכן היה ראיון משעשע דרוסילה, יש מחר שידור חוזר בארבע ומשהו
גם מי שמשחקת את סאמר יהודיה לא? וגם כותב ויוצר הסדרה וכן היה ראיון משעשע דרוסילה, יש מחר שידור חוזר בארבע ומשהו
M M i l k y W a y New member 15/11/04 #7 אוף ראיין כבר הופיע שם!!! ומה ניסגר עם אדם מה הוא לא יכל לשתות לפני?? זה ממש לא נראה יפה...גם הראיון היה נורא קצר...
אוף ראיין כבר הופיע שם!!! ומה ניסגר עם אדם מה הוא לא יכל לשתות לפני?? זה ממש לא נראה יפה...גם הראיון היה נורא קצר...
M MiziMeow New member 15/11/04 #10 הוא כל שנייה שתה מים ../images/Emo182.gif הוא נראה כזה חסר סבלנות\בטחון\לא יודעת מה... הוא ממש לא זרם.
הוא כל שנייה שתה מים ../images/Emo182.gif הוא נראה כזה חסר סבלנות\בטחון\לא יודעת מה... הוא ממש לא זרם.
ד דרוסילה1 New member 15/11/04 #9 תודה אביעד אבל כבר ראיתי. ורייצ'ל בילסון יהודיה?! אני לא מצליחה להגיב להודעה שלך אביעד זה עושה לי Can't find the page.
תודה אביעד אבל כבר ראיתי. ורייצ'ל בילסון יהודיה?! אני לא מצליחה להגיב להודעה שלך אביעד זה עושה לי Can't find the page.