אדם ברודי באמריקן פאי!

• פותח הנושא cred
  • פורסם בתאריך

cred

New member
אדם ברודי באמריקן פאי!

הידעתם? אדם ברודי "השתתף" באמריקן פאי 2! אבל חשוב לזכור שאפשר לראות את הקטע רק בגרסא הלא מצונזרת. הקטע עצמו הוא במסיבה של סטיפלר , אדם ועוד אחד ניגשים אליו כדי לשאול על אמא שלו חחח

danielosh31

New member
הוא משחק גם בעוד סרט

שם הוא בתפקיד דיי ראשי כבר כתבתי שהוא שיחק בסרט הזה אבל שכחתי איך קוראים לו , אבל היום שידרו אותו ביס וכנראה ישדרו אותו עוד פעם כי זו פעם שנייה לסרט קוראים GRIND . הסרט הוא על חברוה של סקייטרים שרוצים להתפרסם ומנסים להיפגש עם סקייטר מפורסם . סרט נחמד מאוד ואדם חתיך כרגיל . כמובן שהוא שיחק גם במר וגברת סמית' אומנם לא תפקיד גדול במיחוד אבל עדיין. קבלו כמה תמונות של ברודי מהסרט GRIND....

danielosh31

New member
טוב אם כן אז...

אני דניאל אני לא מגיבה כאן הרבה אבל קוראת כל הזמן. וסתם התחשק לי להגיב וגם מצאתי תמונות מהסרט
. אהה דרך אגב אני חולה על THE O.C זו אחת הסדרות היותר גאוניות שיצאו איי פעם ובשקט אפשר להמשיך לעשות גם עונה רביעית וחמישי ושישית ושביעית ואני חושבת שהבנתם את הנקודה...

Aviad1987

New member
אני די בטוח שהיא התכוונה

למי זאת בתמונה. אבל גם זה שהסברת על עצמך זה בסדר גמור
את מוזמנת להמשיך לקרא\להגיב. אנחנו לא נושכים. טוב חוץ מעמית שהיא אומנם הולנדית אבל מאוד בוגדנית...

danielosh31

New member
חחח תודה../images/Emo9.gif

אני בטוחה שכולכם נחמדים מאוד! (ואף אחד לא נושך)

f10

New member
../images/Emo12.gif עמית בוגדנית../images/Emo35.gif

סה"כ השתכרה במועדון
היא עדיין הולנדית
אני סוגד לה

איימיס

New member
וואי פרדי תודה../images/Emo140.gif

פרדי תמיד תומך בי (אולי זה רק בגלל היותי הולנדית אבל זה עדיין כיף) אגב - השתכרתי באחת מהמסיבות יער ולא במועדון, אבל זה רק פרט קטן ולא כל כך חשוב ...

f10

New member
הוא לא הגיב אליך

הוא הגיב לדניאלוש. ולא יודע מי השחקנית בתמונה. בקושי רואים את הפנים שלה.

איימיס

New member
../images/Emo12.gif

אביעד... אני מוכנה לקבל את הכעס שלך עליי על זה ש... כל כך קשה לי להודות בזה אבל... אני לא שירשרתי נכון באחד השירשורים!!! אני מודה!!! כן, עשיתי זאת
אבל בוגדנית אני לא!

Tinty

New member
המתנקש בדרך.

נו, חבר'ה, הבדיחה כבר מתחילה להמאס

למעלה