אדם ברודי וברט האריסון- סרט קצר

Chesher Chic

New member
אדם ברודי וברט האריסון- סרט קצר

שלום שלום!! אני חדשה בפורום, קוראים לי שיר, אני ממש אוהבת את הסדרה האו.סי ובכלל את כל הדמויות אבל הדמות האהובה עלי בסדרה היא, כמובן, סת' כהן(!!). ולכן... לכל חולי האדם ברודי למיניהם (ולכל מי שסתם מתעניין) לברודי יש סרט קצר ומבדר בכיכובו- Home Security, שאותו כתב יחד עם החבר שלו ברט האריסון, בראד מ"ככה זה בחיים" (Gruondsd For Life), ברודי גם הופיע בתפקיד אורח בסדרה שלו, בתפקיד הבוס שלו בסופר מרקט. שניהם חברים בלהקה Big Japan (ברודי מתופף) לשעבר Steven's Team ונראה לי שהם גם גרים יחד בדירה, אבל אני לא בטוחה בקשר לזה. הסרט הקצר מופיע באתר האישי של האריסון. ושימו
! לאדם ברודי יש שם(אהמ אהמ) שפם. http://www.bretharrison.net/

Chesher Chic

New member
עוד דבר אחד...

ברט האריסון מופיע בשני תפקידי אורח באו.סי. הראשון בתפקיד דני בפרק The Rivals עונה ראשונה פרק 17. והשני בתפקיד סוורב (??)בפרק The Mallpisode עונה שנייה פרק 15. אני לא ראיתי אף אחד מהם...

f10

New member
ברט הזה הוא החבר של הבת בסדרה

grounded for life? (לא זוכר את השמות שלהם) אגב, החתימה שלך לא נכונה צריך במקום: do you belive in love at first sigh or should i walk by again את המשפט הבא do you believe in love at first sight or should I walk by again (שימי לב ל: believe, sight, I)

Chesher Chic

New member
אופס...../images/Emo163.gif

תודה רבה, אני אתקן את זה. בראד הוא החבר של הג'ינג'ית, שנראה לי שקוראים לה לילי. ונראה לי שברט שיחק את החבר הלא מצחיק של סאמר, זה שקורא לסנדי SANDy שסת' לגמרי מקנא בו בגלל שסאמר חושבת שהוא מצחיק למרות שהוא לא.

f10

New member
כןןןןןןןן לילי

באתי לכתוב את זה, וחשבתי שזה לא השם שלה ואני מתבלבל עם מישהי אחרת. ואני זוכר את הפרק הזה עם החבר הלא מצחיק..

f10

New member
אגב, אני היחיד שרואה את כל הסדרות

השטוטיות (ככה אחרים קוראים להן) האלו: grounded for life, everybody loves raymond, מלך השכונה, yes dear וכו', ובאמת נהנה?

f10

New member
זה לילי ובראד

ראיתי חלק מהפרק היום. אני הכי אוהב בסדרה הזאת את הדוד שלהם. הוא חצי סטלן, חצי פושע כזה.

f10

New member
לא אכפת לי מהמראה שלו

(הוא בן - אני בן - לא אכפת לי) הוא פשוט סטלן ופושע בטירוף!!! זה כזה מצחיק!

למעלה