אדם ברודי

L u L i1

New member
נצל"ש...

ראיתי את העונה הראשונה עד האמצע בערך....ואחר כך פספסתי מלא פרקים, אבל אני יודעת בערך מה קרה... טוב בקיצר, מישהו יכול להסביר לי מי זה כיילוב?(או איך שלא קוראים לו..
) וגם מי זה ההוא שהיה פעם עם קריסטין?? תודה

OrB15

New member
אממ

כיילב זה אבא של קירסטן והיילי. ואמ.. לא משנה, תראי עונה שניה חח ומי זה ההוא שהיה פעם עם קירסטן? אין לי מושג אנלא זוכרת

OrB15

New member
אה נכון בעצם ג'ימי היה איתה פעם

פרח מזכרוני והוא גם נישק אותה.. שהוא נפרד מג'ולי..

DanaL1701

New member
jamie

calob is kirstin's father jamie cooper (july's ex husbend and marissa'a father) was kirstin's boyfriend when they were 16

L u L i1

New member
אההה הבנתי!

תודה!
אז רגע, ג'ימי זה אבא של מריסה, והאקס של ג'ולי והיה חבר של קריסטין כשהם היו בני 16!(חח אני יודעת אנגלית...
) וכיילוב זה אבא של קריסטין!... אז איך כיילוב קשור לג'ולי.???ראיתי שהם היו ביחד.....נכון? וכיילוב וג'ימי, הם רעים???

mikmik000

New member
תשובה..

דבר ראשון קוראים לו כיילב. כיילב וג'ולי נשואים [הם התחתנו באחד הפרקים האחרונים של העונה] וכיילב אכן רע, אבל ג'ימי לא. ג'ימי דווקא ממש נחמד..
מקווה שעזרתי.

טוב- אני אנסה להבהיר

קיילב- הוא אבא של קירסטין ג'ימי- בעלה לשעבר של ג'ולי ואבא של מריסה. קיילב וג'ולי התחתנו קיילב רשע, וג'ולי רעה לייט
ג'ימי יוצא עכשיו עם אחות של קירסטין, היילי. ולא- ג'ימי הוא לא רע !!

DanaL1701

New member
jimmy and calob

sorry about the english by the way, i just don't have hebrew.. calob knows july because she's kirstin's friend . yes calob and july are toghether, they got married. jimmy is not bad at all, he's the best guy. he did some bad things, but he's still a good guy who just made a mistake. calob is not so good...he and Sandy (kirsten's husband and seth's father) really don't like each other you can ask me anything, i'll be happy to answer

mikmik000

New member
תוסיפי עיברית למקלדת..

זה לא כזה קשה.. אם את רוצה אני אסביר לך איך.. וקוראים לו כיילב לא כיילוב..

DanaL1701

New member
your right

i know, caleb not calob i know how to do it it's just doesn't work i'll ask my brother for help

למעלה