אדם המציע את חברתו למכירה בתשלום

asaiff

New member
אדם המציע את חברתו למכירה בתשלום

נתקלתי במהלך צ'אט באדם המציג עצמו כחבר של בחורה מסויימת ובינהם יחסי שליטה והוא מגדיר עצמו מוכר אותה למעוניינים בתשלום בתמורה לכסף ומוכר אותה כשפחה לזמן מוקצב. הבנתי כי העניין בהסכמתה ,הגם שע"פ הבנתי היחסים בינהם כאלו שהיא מעיים שפחה ואינה יכולה מממש לומר לא. האם יש בידכם לעשות משהו בעניין אם אנדב יותר אינפורמציה או שהחוק מגן עליו מפניו מעשיו החמורים כשהוא מנצל את הבחורה לצרכיי תשלום והיא נענית בלת ברירה על אף הסכמתה?

adsemelb44l

New member
הלו זה צט

זה הכול דיבורים כמו חול ואין מה לאכול זה צט מותר הכול זה לא מעשי. באינטרנט יש או שומע או רואה שני חושים בצט רק שומעה ואוכחות מי איפו?

asaiff

New member
שוחחנו וראיתי אותו מכה אותה

שתפתי איתו פעולה בכדי לבדוק אם זה אמיתי. אפילו נתן לי מספר פלאפון וקבענו פגישה. האדם רציני וזה מעשה שפל וחמור. יש בידייכם לקבוע איתו פגישה ולעצור אותו.

adsemelb44l

New member
לא אגיוני

בן אדם ירביץ לחברה שלו כשיודעה שנימצא במצלמה מול המצלמה? הבן הדם יודעה שאפשר לצלם את המעשים שלו. אולי יש גם קלטט בשביל לאוכיח את זה? מה לא אקלטטה את זה? אנשים לא ניראה לי כאלה לא נורמלים שיעשו כך שכול העולם יראה אותם מרביצים לאנשים אחרים. אני האיתי ניגש למישטרה עם קלטט ונותן תלונה. וזה למרות שהמישטרה לא עושה כלום.

למעלה