אדם קם בבוקר

• פותח הנושא ELP
  • פורסם בתאריך

ELP

New member
אדם קם בבוקר

קמתי לי איזה בוקר, וקלטתי שהמצב לא מאיר פנים, זה ממש הפריע לי אז החלטתי להיות מעורב יותר ולקחת יוזמה, בנוסף גיליתי לתדהמתי שהמון אנשים לא יודעים שזוגות חד מיניים לא מקבלים מעמד וזכויות של זוגות נשואים. לכן החלטתי שהגיע הזמן להביא את העניין למודעות גבוה יותר, יצרתי לי סלוגן ועיצוב מסויים ובקרוב אני נפגש עם בית דפוס לגבי הדפסת הרעיון על גבי פוסטרים ואז הצבתם בשלל מקומות. רציתי לשאול את דעתכם לגבי העיצוב ואם יש לכם רעיונות נוספים אני אשמח לשמוע. העיצוב מצורף להודעה.

campari

New member
ובכן...

1. המסר לא מספיק ממוקד, והניסוח לא מובן (הארון החברתי?) 2. העיצוב מיושן ולא ידידותי לעין (יותר מדי גוונים) 3. הטיפוגרפיה לא מטופלת. חשבת לנסות פונט אחר? חוצמזה - אחלה יוזמה.

spainbar

New member
מתחילים מהחיובי קמפארי !

אחלה רעיון... שנה את העיצוב :) :} ס'

campari

New member
נו טוב,

זה מה שקורה כשאני כותב הודעות מאוחר מדי בלילה, אחרי שהחלק הנחמד שלי הלך לישון... הרעיון אכן מקסים, והביקורת התייחסה לביצוע בלבד.

ELP

New member
אני מקבל ביקורת בחיוב../images/Emo13.gif

בגלל זה הצבתי את ההודעה, הנושא נוגע לכולנו ואני מאמין שכל אחד צריך להביע את דעתו לשלילה או לחיוב. בכל אופן, לגבי היציאה מהארון החברתי אני מנסה ליצור ביטוי חדש שאומר בעצם לצאת מהארון לא רק באופן האישי אלא גם באופן הזוגי שהוא נוגע גם לחברה אני חושב, המסר לא נועד רק להגברת המודעות אלא גם לסחוף עוד גייז למאבק. ממממ... אני אשמח לשמוע סלוגנים, ואולי באמת עדיף רק להשתמש במשפט "לצעוק בגאווה, גם אני רוצה משפחה" ? לגבי העיצוב אני אשמח לשמוערעיונות נוספים, הרעיון בעיצוב שעשיתי זה שציבעוני תמיד מושך יותר תשומת לב. בכל אופן עם כל רעיון שתעלו זה לא יכול להיות משהו ממש "פנסי" התקציב שלי די קטן ואני קורע את התחת(לא בצורה שאתם חושבים
).

guy1974

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל הכבוד על היוזמה

השאר זה באמת ענין של טעם, אני אישית מסכים שיש מקום לשינוי.

אייל

נסה לחשוב במשפט אחד מה המסר שאתה רוצה להעביר. אני גם אחשוב על סיסמאות...

למעלה