אדם שאלה חשובה!!!

shlomogarbi

New member
אדם שאלה חשובה!!!

תגיד אדם מה הנקודות הכי חשובות כשבאים לקנות פאלם משומש (למי שלא היה פאלם אף פעם)??? מה לבדוק? מה לשאול? איפה להסתכל? מה הפאקים שמונעים קניה ? מה עם אחריות ? מה עם עברית ? הקיצר, זרקתי לך כפפה לכתבה טובה באתר הפאלם שלך בתפוז אבל עד אז אני צריך תשובה בהולה! תודה שלמה.

eligrt

New member
קרא כאן...

טוב אז ככה, אני אישית הייתי קצת מפחד לקנות פאלם יד שניה - למה ? - כי תמיד יש דברים שאתה לא יכול לבדוק והם אלה ``שיזמברו`` אותך. אתן לך דוגמה. יש לי פאלם נוסף V שלכאורה תקין לחלוטין אך יש לו בעיה שכל בערך שבוע הוא מתחרפן ודורש FORMAT - נראה אותך מגלה תקלה כזו כשאתה מחפש פאלם. את הפאלם Vx שלי קניתי יד ראשונה, נכון יותר יקר אבל יש לך אבא ואמא (אם אפשר לקרוא לכלנית אבא ואמא) אם בכל זאת החלטת ללכת על יד שניה (אני מניח שמשיקולים כלכליים) אז מה שאתה יכול לבדוק זה מספר דברים 1. מבחינה חיצונית - אין שריטות, שברים, סדקים 2. מסך - תנסה להפעיל כל מיני אפליקציות מכל מיני מקומות במסך ותוודא שאין נק` ``מעוכות`` במסך. 3. תוודה שהתאורה עובדת 4. אל תשלם מחיר גבוה מידי !!!

כבר ענו בהרחבה, אפרט נק` חשובות

א. תחליט למה לך לקנות פאלם ישן, אם אינך הולך לשחק, לעבוד עם גאדג`טים עם כרטיסי הרחבה, אתה לא צריך את מערכת ההפעלה החדישה ביותר וכן את החיבורים החדישים ביותר, לך על פאלם יד שניה או M100, לפעמים המחיר של האחרון עדיף - הדבר החשוב ביותר הוא המסך, תבדוק שאין שריטות, שברים, נק` מתות, תפעיל אפליקציות כמו שהזכירו פה - שברים חיצוניים - סוללה נורמלית, תטעין אותה ותראה שהיא לא מתה - תברר למה מוכרים את המכשיר, אתה לא רוצה מכשיר שנפל למים ועושה קצר כל שני וחמישי - תבדוק אותו במספר תוכנות שלא יתקע (יש בעיות עם שבבים) זהו בעצם, עכשיו תעבור לפורום יד שניה ובדוק את האפשרויות העומדות בפניך

למעלה