אדמה פערה פיה

אדמה פערה פיה

והייתה תהום זו פעורה לפני ואני ממתין לקסם שיבוא קפוא לא רואה זמן ידי כבולות כמו מחצית חיי חלפו עת חיכיתי דקות מהלך על פי תהום גדולה תחתית אין לה עבור הקסם לא נותר דבר לעשותו אלא לסמוך על האל כלום לעשות ובכן סומך ובוטח באל שלא יפקירני לעת צרה

DEL7

New member
פתאום עוברת בי ההבנה ש...

כשאדם חורש וזורע, הוא נושא את עיניו לשמים, וממתין לגשם

סיריוס1

New member
תמיד יש ניצוץ של טוב בכל דבר...

...גם האיום שקיים לא יכול להתקיים ללא אותו ניצוץ של שמחה וחיים תמידייים המקיים את אותו מצב. נגע בניצוץ ונגעתה במקור הקיום של אותה תהום גדולה. בקש מחילה וכן שלם בקורבן מדמך (כספך, בהמתך). והמתן לפסיקה של בית הדין העליון של מעלה להקל על סבלך. לרוב החסד מגיע במהרה. ונכון לחשוב שיכול היה להיות יותר גרוע אך זה לא קרה, כי הדין התמתק בחסד. בהצלחה במשימה הגדולה.

DEL7

New member
קיבלתי מסר דומה

לכן הגבתי אחרי שעשינו כל מה שאפשר, כשאין יותר מה לעשות לתת הכל לידיו של היקום ולאפשר לו לטפל במצב

DEL7

New member
דרך אגב

במסר שלי נאמר שלכל אחד יש תוכנית בסיסית שאיתה הוא נולד, שטמונה בגרעין שלו. ועכשיו, כשכלו כל הקיצין, יש לאפשר לאלוהות להוביל אותנו אליה בחזרה אחרי שקיבלתי את המסר, ראיתי שאליה כתבה דבר דומה, בפורום אחר, על התמודדות שהיתה לה עם כאב ברגל, והסינכרון גרם לי לרצות לחבק אותה...

בעת מצוקה זו

עת בה חורף וקיפאון החלו כובשים לעצמם מחוזות וחבלי ארץ במוחי, ואני מרגיש כיצד רגע אחד יכול לכבוש חיים שלמים. באותו רגע נשלחה עזרה וחלפה בי מחשבה...דמיין לך הצלחה. על פי תהום עמדתי על כתפיי כנפיים שתיים בתנופה זינקתי מה איכפת לציפור שהים הוא עמוק קסם של ממש

DEL7

New member
בהצלחה דוד

הקסם שלך קורם עור וגידים בזה הרגע ללא ספק באמת, מה איכפת לציפור שהים הוא עמוק? הרי יש לה כנפיים..

למעלה