אדמומיות בפנים

אדמומיות בפנים

אני בת 20 ואני סובלת מאדמומיות בפנים...עקב פצעי בגרות אני פונה אליכם אויל יש איזה שהו תרופת סבתא להעלמת האדמומיות הפנים... אני אשמח אם תענו לי במהרה...כי כבר נימאס לי מזההה תודה ויום נפלא !!!

דרטי לוק...כשמך כן את

מז"א אני שואלת את זה פה כי פה זה... אולי מישהו יועיל בטובו ומכיר איזה תרופת סבתא לבעיית עור שלי {אדומיות}

אף אחד לא ביקש ממך להפעיל את הראש ולחשוב..

סה"כ באתי לפה בכוונה שאולי מישהו כן יבוא לקראתי ויעזור לי אז בבקשה ממך אם אין לך פיתרון תיהיה בשקט ואל תגיבי ובקשר לנושא הפורום...תשאירי את זה בשבילי. תודה ויום מקסים!!!

I n n u e n d o

New member
יש פורום תרופות סבתא אני חושבת

עזרה יותר אפקטיבית מפה

אמממ

אם לא שמת לב, הפורום הזה הוא של הסדרה 'תשוקות', וזו שענתה לך התכוונה שכנראה הגעת לפורום הלא נכון.. :]

darklighter

New member
למה שזה לא יהיה רציני?../images/Emo190.gif

זה נשמע כמו שאלה נורמלית ולגיטימית. לא קשורה אבל נורמלית... זה לא מהדברים המצחיקים הזה שאנשים תוקעים (יש לי צפרדע בפריזר, הסרט תקוע בכבל... וכו') בקיצור זה לא הצחיק...

darklighter

New member
היא לא התכוונה להעליב../images/Emo190.gif

פשוט היא התכוונה שזה לא קשור לפה ואולי בפורום אחר יעזרו לך יותר... גם אני סובלת מזה...אבל עכשיו פחות מפעם... תלכי לרופא עור יש תרופה בשם רואקיוטן שמאוד עוזרת לטפל בפצעונים...(אבל נשארות צלקות) או שתלכי לרופא נשים, אומרים שגם גלולות מסויימות עוזרות...אולי זה הורמונלי... נסי להימנע ממזון מטוגן, שוקולד, קולה (גם דיאט) וכל מיני ג'אנק פוד... ותרופות סבתא- שמעתי כבר על משחת שיניים ועל שום...

תודה רבה לך על תגובתך...

וכן שמתי לב שטעיתי בפורום.. במקום להיכנס ל- "תרופות סבתא" ניכנסתי ל"תשוקות" קורה....אני סה"כ בנאדם כשנותנים מכל הלב מקבלים מכל הלב!!!

darklighter

New member
מה אתה רוצה זה מהפלאפון של רוברט../images/Emo190.gif

הדבקיות גדולות מדי

darklighter

New member
גמני אלייך../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

עוד שבועיים אני חוזרת לארץ (וואי עבר מהר) והיוזר שלך במסנג'ר כל הזמן שולח לי לינקים לוירוסים...

למעלה