אדמומיות ודמעות כרוניות אצל אישה מבוגרת

spidey3

New member
אדמומיות ודמעות כרוניות אצל אישה מבוגרת

שלום רב לרופאים
מזה קרוב לשנתיים אימי המבוגרת (82)סובלת מאדמומיות ודמעות בעיניים ללא הפסקה... היא היתה באסותא ובמכבי עשרות פעמים והציעו לעשות ביופסיה ואז התחרטו כי לא היה צורך לדבריהם..התרופות שהיא השתמשה בהם viscotears וטיפות refresh וזו רשימה חלקית מאוד ואני חסר אונים..אני ומשפחתי חרדים לבריאות אימי..היא לא יודעת לשאול את השאלות הנכונות וסומכת על הרופאים...אנחנו אלופים בהשתלות איברים וטיפול בחולים אנושים אבל באודם בעיניים לא ניתן לטפל..? אימי היתה בריאה כמו שור עד הדבר הארור הזה שתופס אותה ולא מרפה..היא מנגבת כל כמה שניות את עיניה ולא רואה כלום בטלויזיה כי הדמעות מטשטשות את הראייה עד לרמה הכי קיצונית..יש גם בקצה העין מוגלה לבנה שאולי מעידה על דלקת..עלי לציין שהתרשמותי היא שהרופאים שאצלם ביקרה לא מתאמצים ממש או מתרגשים עד שהיא תאבד את הראייה ואז כשזה יגיע לרשלנות רפואית ובתי משפט לפתע זה ייראה אחרת ומזה אני רוצה להימנע..האם נתקלתםבמשהו דומה במהלך הטיפולים שאתה מבצע..? אתה יכול להמליץ על מרפאה מקצועית שעובדת עם מכבי או פרטית..? יש רופא בארץ שמסוגל לרפא את זה..? שוחחתי אתמול עם הרופא שלה באסותא שאמר לי שאין מה לעשות וככה זה שבאמצע החיים פתאום דבר כזה מופיע אצל אנשים בריאים ללא יכולת ריפוי..הוא הציע ללכת לפרופסור מסויים...
תודה וסליחה על התפרצות הרגשות

null

אדמומיות בעיניים

לפי מיטב הבנתי מדובר בדלקת כזו או אחרת אשר היא בעצמה לא תגרום לעיוורון.
לפי התאור יכולים להיות מספר גורמים כמו דלקת עפעפים, חסימה של דרכי הדמעות וכו.
אינני יכול לתת לך תשובות לגבי האבחנה ואופן טיפול ללא בדיקה כמובן.
היא צריכה לפנות לרופא מומחה במקטע הקדמי של העינים מנת לקבל אבחנה ומשם להמשיך בטיפול הרלבנטי.
הפורום אינו ממליץ על רופאים או מכונים.
בברכה,

למעלה