אדמומיות ויובש בקפלי הצוואר

אדמומיות ויובש בקפלי הצוואר../images/Emo3.gif

מה אפשר לעשות נגד זה? מרחתי קצת בייבי-פסטה שהיה בהישג יד , זה בסדר?

טלק!!!../images/Emo70.gif

לדאוג שיהיה נקי כל הזמן (לשטוף באמבטיה טוב-טוב ונלגב היטב), ולפזר טלק בכל החלפה. לשגיא היה ואחרי יומיים עם טלק, עבר לו. היום, כמניעה, לאחר האמבטיה אני מפזרת לו טלק (של ג´ונסון & ג´ונסון) כמניעה. בכלל, טלק משמש אותנו לפידור הטוסיק לפעמים. זה נעים, ריחני ושומר על עור חלק ולא אדום.

iris & ben

New member
שימוש בטלק...

אני גם משתמשת בטלק של גונסון במיוחד בלילה כי אז אין נזילות פה בארה"ב השימוש בטלק מאוד נפוץ

עד כמה שידוע לי אסור טלק!

אני לא זוכרת למה, אבל זה מאוד לא מומלץ. לנו פעם היה משהו דומה וקיבלנו משחה טבעקוטן מהרופא, כשבר רק נולדה. אבל לדעתי שמירת הנקיון והמקום יבש יפתרו את הבעיה

את מלחיצה אותי ../images/Emo2.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo5.gif

והרי טלק הוא מוצר לתינוקות והוא לא תרופה או משהו דומה. אני מכירה את הטבעקוטון (יש לשגיא אדמומיות מעל הבולבול והרופא נתן לנו את המשחה הזו), אבל אם אסור טלק, אז בהחלט מספיק לשמור על נקיון ויובש במקום. אם מישהו יודע למה אזור טלק - אנא כתבו!!!!

גם בערך יתקבל בברכה...

יופי, עכשו יש לי עוד סיבה להרגיש שאני אמא לא טובה... זה מתווסף להרגשה שלא השכבתי את שגיא על הבטן היום לאימוני שרירי רצועת הכתפים...אוווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףף..............

zimes

New member
אולי כי הוא סותם נקבוביות?

הטלק סופח נוזלים - שיוצאים מנקבוביות העור (זיעה, שומן) והופך למין "טיח" שסותם הכל. אני לא יודעת, אך משערת שאולי זו הסיבה.

הוא לא יצר אצל שגיא "טיח". נשמע

מאוד הגיוני מה שאת אומרת. בתקופת ההריון היו לי שפשפות נוראיות מתחת לציצי (כן, כן...לא נעים בכלל!!!) ורק הטלק עזר לי. בכל אופן, אני אשאל את הרופא שלנו. סיגל

השאלה - אם שימוש לטווח ארוך לא

מומלץ. אני לא אפדר את הטוסיק של הפפושון שלי יותר, אבל האם שימוש חד פעמי (פעם-פעמיים בשבוע) גם גורם נזק?

מה פתאום! אני בטוחה שאת אמא נהדרת!

כולם טועים, אני יכולה למנות לך כמה וכמה דברים... נשיקות לשגיא ולאמא סיגל!

vered4

New member
יש סוג של טלק שיש בו חומר לא מומלץ

הבעיה היא שאני לא זוכרת מהו, אבל יש מספיק כאלה שהם בסדר.

מלכה ב.

New member
למה לא מומלץ טלק...

ראשית, כאשר הטלק סופג את הרטיבות באיזור הנגוע הוא מתגבש לכדי שכבה בצקית (לא יודעת אם זו המילה אבל הכוונה ברורה, נכון?) ובעצם לא מאפשר לאיזור לנשום, מה שחיוני לריפוי הגירוי. שנית, בעת פיזור הטלק, ישנה סכנת שאיפה שלו (במיוחד אם מדובר בקפלי הצוואר) ווכתוצאה מכך קשיי נשימה. ואני בטוחה שאם אמנון מרגלית בסביבה הוא יטיב להסביר זאת ממני. לילה טוב!!!

odeia

New member
טלק עשוי מאבן הסיד והוא חוסם

נקבוביות ולכן יכול למנוע חוסר איוורור במקומות האמורים, יכול לגרום לגרויים, יובש ועוד. הכי טוב - ניקוי וייבוש יסודי. יש לוולדה משחה מעולה שנקראת: קלנדולה נאפי - הכי טובה שבעולם לתינוקות לכל בעיה בעיקר לאזור החיתול, לאזורים אחרים להשתמש בקלנדולה רגילה.

vered4

New member
בלנאום הרמל

תעשי לו אמבטיה עם בלנאום הרמל, זה שמן אמבט רפואי, מיועד בדיוק למקרים כאלה ועובד נפלא (אין לי זכויות...). מתאים מגיל אפס. הוא משמש במקוםסבון, ויש אפשרות לשים אותו במי האמבט (כמות של עד מכסה, תלוי בגודל האמבט) ואז הילד משתכשך במים. לילד שלי יש בעיות יובש בעור ואני רוחצת אותו רק עם זה, מומלץ.

דיאנה1

New member
בסופרפרם, וגם אני מאד ממליצה.

השתמשנו בו כשלבר היה קילוף בעור, כשהוא היה קטן מאד, והוא מאד עזר.

vered4

New member
בכל בית מרקחת

תבדקי גם דרך קופת החולים שלך, אם זה מופיע בקופה, אז אפשר להשיג את זה יותר זול, עם מרשם רופא או בבית המרקחת של הקופה. יש גם קרם מצוין U Lactin, של דר´ פישר, שמאוד מועיל במקרי יובש.

למעלה