אדמינים מה אתם עושים0 צחוק!?

EleMenet

New member
אדמינים מה אתם עושים0 צחוק!?

יש יותר ציטרים משחקנים רגילים בסרברים שלכם... כל אחד פה עם ספיד האק... כנסו תסדרו תבאלגן

mgre

New member
../images/Emo45.gif

יש עכשיו 2 צ'יטרים בסרבר השני- connect 213.8.192.246:27032 ; password 343 YASSIN KING - Terminator 1 ועוד אחד... אתם חייבים לשים עוד אדמינים...זה לא הגיוני כבר...צ'יטר אחד יוצא, צי'טר אחר נכנס

MarcoCohen

New member
וואלה אתם נותנים לנו הרגשה

כאילו לא שמים עלינו זה מבאס אי אפשר לשחק

section51 co il

New member
הסבר../images/Emo41.gif

כולנו פה בשבילכם בהתנדבות , לא תמיד אנחנו זמינים ואין מה לעשות בנידון מתי שיש אדמינים זמינים הם מטפלים בנושא ובנוגע להציב עוד אדמינים עוד לא מצאתי אדם מתאים, שימצא אותו אדם הוא יצורף לצוות האדמינים שלנו...
וכמו שנכנסים ציטרים או אנשים פחות רצויים, גם נכנסים שחקנים איכותים ברמה יותר גבוה מה שמעלץ שחקנים להשתפר ובכללי מפרסם את הקהילה שלנו אז אין מה לעשות נכון לעכשיו סיסמה תהיה קבוע רק אחרי שהקהילה תגיע לכמות אנשים מסוימת ...

MarcoCohen

New member
שמע שלומי תמנה אדמינים שיעיפו

זה מה שצריך הם פשוט הורגים את כולם בשניה-.- מתעללים בנו במשחק יש פול שחקנים זמינים בלילה כמו נדב\פינקי ראבאק בלילה אני לא יכול לשחק שבת זה בכלל מכה שיהיו אדמינים שרק יתנו באן זה לא קטע של אדם מתאים כי כל טמבל מבין שאחד שהורד את כל הקבוצה תוך שניה זה צ'יטר אחד ישוצא לו חוטים מהביצים או מאיפה שהם מוציאים את זה זה צ'יטר על זה אני מדבר שיהיו אדמינים שרק יעיפו

razaR2

New member
אדמין מקבל הרבה כוח

הרבה מעבר לרק להעיף, היה איזה שחקן שמישומה אני כבר לא רואה אותו משחק כאן ממש שרק שם את הטאג של החברה בניק שלו ונעלמו כל מיני צ'יטרים למיניהם ולא היה לו אדמין בכלל. לתת למישהו כזה כוח זה לא כל כך פשוט וצריך לדעת שהבן אדם מתאים לכך כדי שלא ישתמש בזה לטובתו.

MarcoCohen

New member
לא הבנת אחי

אני מבין אבל תתנו לאיזה 2-3 חבר'ה שמשחקים הרבה וזמינים ברוב השעות ותתנו להם אישור קר להעיף צ'יטרים ברורים זהו שהמשחק יזרום תשמע רז יש כאלו שמשחקים עם צ'יטים ואי אפשר כלכך לדעת אבל המשחק זורם יש את אלו שהורסים את המשחק זה מה שמבבאס את התחת תתנו הוראה מותר להם רק להעיף נקודה אני בטוח שמתוך כל החבר'ה פה יש פה 2-3 אמינים שלא יעשו יותר מלהעיף

omerst

New member
זה שיש כח,לא אורמ שחיבים להשתמש בו.

אני מאוד בעד ששלומי ימנה מספר אנשים,ויגיד להם בפשטות:מותר לכם לתת קיק לצ'יטרים,ובאן לצי'טרים שחוזרים. אסור לכם לשנות שום הגדרה במשחק פרט לזה. ברגע שמישהו עשוה את ההגדרה הכי קטנה-הוא מועף מהאדימנאות. לא כזה מסובך...ותאמין לי שיש פה הרבה שרוצים את זה,לא בשביל לקבל את הכח,אלה בשביל לשחק בהרבה יותר כיף...

PinKy The KiNg

New member
מה נידבת אותי .. אני לא רוצה להיות אדמין ..

אני גם לא מתאים לזה .. אני לא מבין בפקודות שנותנים. אני עדיין חדש ולא יודע להבדיל בין צ'יטרים לשחקנים ממש טובים ואין לי סבלנות לזה .. שאני משנה את הניק שלי כדי להפחיד את הצ'יטרים אני כותב את הניק של יוסי ואנשים לא מפסיקים לשגע

MarcoCohen

New member
כנס טמבל

לא הבנת אחיו MarcoCohen ו 18:14 | 27/10/07 אני מבין אבל תתנו לאיזה 2-3 חבר'ה שמשחקים הרבה וזמינים ברוב השעות ותתנו להם אישור קר להעיף צ'יטרים ברורים זהו שהמשחק יזרום תשמע רז יש כאלו שמשחקים עם צ'יטים ואי אפשר כלכך לדעת אבל המשחק זורם יש את אלו שהורסים את המשחק זה מה שמבבאס את התחת תתנו הוראה מותר להם רק להעיף נקודה אני בטוח שמתוך כל החבר'ה פה יש פה 2-3 אמינים שלא יעשו יותר מלהעיף

PinKy The KiNg

New member
כנס אתה טמבל

מה שצריך הם פשוט הורגים את כולם בשניה-.- מתעללים בנו במשחק יש פול שחקנים זמינים בלילה כמו נדב\פינקי

MarcoCohen

New member
נו -.-

לעשות פקודה פשוטה של קיק אתה לא יודע?וגם עם לא זה לא בעיה ללמד עזוב פינקי שחק אותה ראש קטן
עוד מילה אחת ואני זורק אותך מהקבוצה

PinKy The KiNg

New member
חחחח אני לא .. עוד לא קבענו מי ראש קבוצה

אבל מרקו אל תיזרוק אותי... תזרוק את דודו

למעלה