אדריכלית פנים

אדריכלית פנים

שלום לכולן (ם) אני אדריכלית פנים מאיזור המרכז, עצמאית, עם נסיון של 8 שנים בעבודה. ואמנם, אין הנחתום מעיד על עיסתו, אבל בכל זאת, הלקוחות שלי מאוד מרוצים ויש לי הרבה פרוייקטים מעניינים וטובים ברזומה. נכון להיום "בגלל המצב" כמעט ואין לי עבודה. העניין הוא שיש סביבי אדריכלים/יות עם המון עבודה. אני אמא לשתיים וכמובן שצריכה להיות בבית אחה"צ, כך שעבודה במשרד ברמה שאני רוצה או "שווה" תהיה כמעט בלתי אפשרית. חוץ מזה קשה לי לוותר על העצמאות והגמישות. ולשאלה שלי... מה אפשר לעשות כדי לתקן את המצב? אם למישהי יש רעיון טוב, אשמח לשמוע תודה

BooBee

New member
דודה שלי באותו מצב, כמעט

היא עצמאית, עובדת בבית, אבל גרה בצפון הרחוק ואין שם עבודה בכלל. היא הלכה על שיווק ישיר, הדפיסה פליירים וחילקה בישובים בגליל. כמו כן, היא דואגת לשמור על קשר עם הלקוחות המרוצים מאוד שלה ומבקשת מהם שיפנו לה לקוחות חדשים. הכי חשוב זה השיווק העצמי, לא לוותר על להתקשר ולנדנד, לשאול מסביב ולחפש "לידים" לעבודה. המצב שם קשה לאללה, אני מניחה שבמרכז אולי יותר קל כי יש יותר אנשים ויותר עסקים וקשרים. רויטל.

../images/Emo45.gif

נסי ליצור לעצמך קמפיין שיווקי כמו שהציעה בובי והביאי אותו לעיונינו - נשמח לתת פידבקים. מעבר לזה - פרסמי עצמך בכל מקום אפשרי. תני כתבות על עיצוב בית לעיתונים. מה שרק אפשר. אין ברירה - מצבי מיתון הם אתגר שיווקי ממדרגה ראשונה ואנחנו חייבות להרתם לשיווק עצמי, גם אם זה לא הדבר הכי אהוד עלינו. ועסקים. עסקים ממשיכים להפתח ו/או לעבור דירה וכדומה. בתמורה נמוכה יותר - האם אפשרי דרך קבלנים (לקונות וקונים שחפצן הוא לשנות את תכנית הקבלן למשהו שיתאים להן יותר) ? עדכני אותנו.
חנה

av_i_va

New member
אולי זה יעזור

בפורום "עשה זאת בעצמך" בוואלה מתפרסמת הודעה של מישהו שמחפש אדריכל. נסי ובהצלחה !

למעלה