אדריכל או שלא?

מצב
הנושא נעול.

rivi26

New member
אדריכל או שלא?

אדריכל או שלא?
שלום לכולם, אני עומדת לפני תחילת בנייה, היות ואין לנו לא זמן ולא ידע החלטנו לקחת קבלן "עד מפתח" השאלה היא האם כדי לגשת לאדריכל לתכנן,להוציא תוכניות וכו', או לקבל תוכניות מאדריכל שעובד קבוע עם הקבלן (גודל המגרש הוא 250 מ"ר). השאלה השנייה היא מה בדיוק תפקידו של האדריכל, האם הוא מכין גם תוכניות להגשה? פיקוח? והשאלה האחרונה לאילו עלויות עלינו לצפות. תודה.

גולי מ

New member
האם אתם רוצים את בית החלומות שלכם

אדריכל או שלא?
שלום לכולם, אני עומדת לפני תחילת בנייה, היות ואין לנו לא זמן ולא ידע החלטנו לקחת קבלן "עד מפתח" השאלה היא האם כדי לגשת לאדריכל לתכנן,להוציא תוכניות וכו', או לקבל תוכניות מאדריכל שעובד קבוע עם הקבלן (גודל המגרש הוא 250 מ"ר). השאלה השנייה היא מה בדיוק תפקידו של האדריכל, האם הוא מכין גם תוכניות להגשה? פיקוח? והשאלה האחרונה לאילו עלויות עלינו לצפות. תודה.
או את בית החלומות של הקבלן? מה הייתם רוצים שיקרה, אדריכל שיעבוד עבור הקבלן, או אדריכלית שתעבוד עבורכם.

צוחק...אדריכלית ?

או את בית החלומות של הקבלן? מה הייתם רוצים שיקרה, אדריכל שיעבוד עבור הקבלן, או אדריכלית שתעבוד עבורכם.
צוחק...אדריכלית ?
נסחפת קצת...יש אדריכלים גברים, שחלקם לפחות...

גולי מ

New member
בתור אדריכלית (כן, כן, מהזן הנשי)..

בתור אדריכלית (כן, כן, מהזן הנשי)..
נמאס לי להמליץ על "אדריכל". כששואלים אותי מה אני עושה, ומה המקצוע שלי, אני עונה: אדריכלית (ולא אדריכל), אז כנראה שאדריכל מתאים גם לגבר וגם לאישה, אבל לא לאישה שכותבת שורות אלו...
דרך אגב, הידעתן
, המקצוע הופך נשי יותר ויותר. באיזה מובן? במובן זה שאחוז הנשים הלומדות אותו גדל, ולעיתים עובר את מספר הגברים. לצערי זה מתבטא במשכורות, אבל זה כבר עניין לפורום אחר.

חובה לקחת אדריכל !

אדריכל או שלא?
חובה לקחת אדריכל !
תפקידו של האדריכל [בין היתר] הוא לפקח על הקבלן וליצג את אינטרס הלקוח מול הקבלן. הרבה פעמים יש דילמה בין כדאיות של הקבלן לדרישה האמיתית של הצורך. אדריכל מטעם הקבלן...מחוייב לקבלן. קבלן עד המפתח עם אדריכל מטעם הקבלן זה ליצור מצב שאין מי שישמור עלייך.

rivi26

New member
תודה, אהבתי את הקטע של האדריכלית

חובה לקחת אדריכל !
תפקידו של האדריכל [בין היתר] הוא לפקח על הקבלן וליצג את אינטרס הלקוח מול הקבלן. הרבה פעמים יש דילמה בין כדאיות של הקבלן לדרישה האמיתית של הצורך. אדריכל מטעם הקבלן...מחוייב לקבלן. קבלן עד המפתח עם אדריכל מטעם הקבלן זה ליצור מצב שאין מי שישמור עלייך.
תודה, אהבתי את הקטע של האדריכלית

מצב
הנושא נעול.
למעלה