אדר הגיע פורים בא

mor000

New member
אדר הגיע פורים בא ../images/Emo152.gif../images/Emo151.gif../images/Emo150.gif

והנה פורים מתקרב אלינו ואיתו הדילמה הקשה מכל- למה לעזאזל מתחפשים?!!??! אז אנחנו כאן בפורום מעריב לנוער פותחים את השרשור הזה בחגיגיות שמטרתו הוא להציע לנו ולחבר'ה כאן רעיונות לתחפושות, לשאול, לדבר, לברר ולשמוע איפה המסיבות הכי נחמדות שהולכות להיות בפורים, מה התוכניות של הבית ספר שלכם וכמובן תמונות שלכם מחופשים משנים קודמות [כמובן שיהיו לנו עוד רעיונות [= ] מלבד זאת, זה הזמן להגיד לכם, שאחרי פורים, כולם כאן, בשרשור חגיגי בו תראו לו את התוצרים שלכם [= הזוכה יקבל נשיקות מכל מערכת מעריב לנוער
אז יאללה... לעבודה!

amit678

New member
עוד אין לי תחפושת ../images/Emo9.gif

ככה שאם למישהו יש רעיון נחמד בשבילי...

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifאני מתחפשת לשטן.. כנראה

האמת שיש לי הרבה רעיונות לתחםושות.. איזה סוג? (מקוריות/שמכינים לבד/שאפשר לקנות בכל מקום...)

amit678

New member
מקוריות שאפשר לקנות בשבילם אביזרים אבל....

לא תחפושת שלמה, מן שילוב של לעשות לבד ואם צריך אז גם לקנות אבל לא פשוט לקחת תחפושת קנויה... אני אשמחה שתציעי רעיונות, אני זקוקה לזה

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifאני אנסה..

יש היפית, שזה יכול להיות יפה אפשר שודדת ים, שמנסיון זה מגניב להכין לבד ויש גם דברים מוזרים כאלה- מתנה, ענבים (מגניב!), מרקר (מסובך להכין), שקית חלב (ממש ממש יפה!) ועוד כל מיני דברים מוזרים.. משהו מפה נראה לך?

amit678

New member
איך את מכינה...

ענבים מרקר ושקית חלב?? ואו את ממש מקורית... תודה רבה, את ממש עוזרת לי

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifהממ.. זה לא כזה מסובך נראה לי

ענבים זה מבלונים (תחליחטי אם בא לך ירוקים או סגולים), תדביקי על הגוף כמה שיותר, מתאפרים בהתאם לצבע שבחרת לענבים, ועלה על הראש.. מרקר ושקית חלב זה נראה לי יותר מסובך- במרקר את לוקחת קרטון/ספוג/משהו כזה, צובעת אותו בצהוב וכותבת עליו את השם של החברה וכל זה.. ובסוף עודה חורים ליידים, רגליים וראש.. שקית חלב- לוקחים ניילון לבן גדול, מציירים עליו את הריבועים האלה וכותבים "חלב תנובה" וכל מה שצריך לכתוב, ו.. חורים ליידים ולרגליים.. גם המרקר וגם השקית חלב זה די הרבה עבודה.. זה פשוט לשבת, לצייר את זה, ובסוף איכשהו לדחוס את עצמך פנימה

שנה שעברה התחפשתי עם חברה

לצב נינג'ה(שמנו מסכת פלסטיק) עם כתר של נסיכה. זה היה משעשע למדי
השנה עוד לא בחרתי תחפושת
חשבתי על אשתו של דרקולה עם מלא איפור לבן ודם על השפתיים חח אפשר גם כל מיני פיות נגיד פיית השיניים,פיית האביב(דורש השקעה) או סתם פייה שמפזרת לאנשים נצנצים בעיניים ומכאיבה להם
...

mor000

New member
גדול!

חברים שלי על אותו עיקרון מתחפשים לארתור וחבריו [=

carmitz2

New member
אני התחפשתי שנה שעברה למארג'...

או איך שלא כותבים את שמה. האמ אעם הליפה הכחולה על הראש

מיכל163

New member
אני וחברה שלי מתחפשות ביחד

אני רציתי לפיראטים והיא רצתה לפיות שיניים- אז סיכמנו על כבאים! חחחחח יהיה מצחיק.

למעלה