הצופה!זמן פיוס../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif
אהלן אחי!אין לי שום דבר אישי נגד שרון. אני אזרח הישראלי שווה זכויות,רודף שלום,חופש וצדק. הכי חשוב,אני לא אוהב שעובדים עלי."רק שרון יביא שלום"???? המציאות היא ששרון כראש ממשלה אחראי על כל מה שקורה במדינה. האחריות על שרון,אים קשה לו הוא יכול ללכת. תסכים איתי אחי,שלנהל מדינה דרוש מנהיג,בעל חזון,כריזמטי.[בגין?] שרון הוא אכן שנוי במחלוקת,לא המצאתי כלום לגביו. מעולם לא טענתי ששרון אחראי לפיגועים. שרון הודיע לכולם שמצא דרך לעצור הטרור,ויש לו זמן לכלכלה. שנינו אחי,יודעים שזו דמגוגיה. בוא נישמע אותך אומר שמדיניות שרון מקובלת עליך. בוא נישמע אותך אחי אומר שאתה חי טוב,בשלום,רגוע,חסר חששות,מאז עליית שרון לשילטון.הוכח לי שיש פחות פיגועים,שיש פחות קורבנות. והכי חשוב אחי,אמור לי שיש לך תיקוה בלב לשינוי חיובי. שנינו מסכימים שהמצב בישראל קשה,קטסטרופלי. אי אפשר להטיל אחריות על הש"ג. לגבי ערפאת,אני לא מיתעסק בשאלה אים הוא טוב לי או לא. ערפאת אחי,הוא נשיא פלשתין,צריך להבין זאת,אנחנו לא בוחרים את מנהיגם. אין דבר כזה אין פרטנר,שרון לא ניסה.לא שמעתי את שרון ולו פעם מדבר על שלום.האמן לי,שרון לו היה עושה מהלך מדיני,המצב היה שונה לחלוטין. אחי,לנושא שאלת הגבולות,יש החלטות או"ם.הן ידועות וישראל חלק מההחלטה. שטחים תמורת שלום.ואכן מדובר בקוי 67.אים תיבדוק תימצא באמנת זנבה ששטחים כבושים אסור ליישב.האמן לי אין כאן סיסמאות,אלא מציאות עגומה של אי קיום החלטות או"ם. דוגמא מצוינת אחי,לנושא שטחים תמורת שלום[67],ראה השלום עים מצרים. בגין המנהיג הגדול,איש ישראל השלמה,החזיר את כל סיני תמורת שלום. אחי,אי אפשר להכחיש,בגין יישם את החלטות האו"ם במלואן למען השלום,למען העם. אחי,יש בליבי צער רב על העוול שאתה גורם לבני עמך בהכללות. השמאל הוא גם העם בישראל.נכון דרכו שונה אך הוא לא מטיף לאלימות ומילחמות.אין אדם בישראל ש"שמח" כאשר יש קורבנות,מעט הגזמת.לימין אין מונופול על המתים,הקורבנות.הצער משותף לכולנו. לדעתי,פיגועים רבים היו נימנעים לו היו מדברים.לו היו מנהלים משא ומתן. שלום עושים עים אויבים.חייבים לעצור את השינאה,האלימות,האש,שפיכות הדמים. גם שרון יכול.
בברכת יום טוב,חיים בריאים ושמחים