אהבה- אגדה מסחרית או דבר ממשי?

cow_2001

New member
אהבה- אגדה מסחרית או דבר ממשי?

יש לי תאוריה שאומרת שאהבה זה משהו שהמערכת הקפיטליסטית המציאה כדי למכור עוד כל מני דברים לא נחוצים כמו פרחים וכל מני מתנות.. מה דעתכם?

bwp

Member
זה הולך להיות דיון ארוך למדי....

אני חושב שזה גם נכון וגם לא, כי רגש האהבה לדעתי התקיים לפני החברה הפיטליסטית (שהומצאה מתי מישהו יודע בערך? אחרי ימי הביניים? מאה 17?), אך בני אדם לפעמים משכנעים את עצמם ברגשותיהם בגלל תוצרי לוואי(ראה ערך 1984 שאנשים שכנעו את עצמם שהממשל תמיד צודק-ורגשות הינו גם תוצר פיזי של החיים)

TomerZimmermann

New member
מאד ארוך...

תסלחו לי מראש על כל קיטשיות שהולכת להרשם פה ואני מניח שההודעה הזאת תהיה מלאה בקיטשיות (ולכן אני גם לא מתכנן לקרוא אותה אחרי שאני כותב כי אני שונא קיטשיות) אבל אני מוכן להכנס עליו ולגונן על האהבה מפני כל מי שטוען שאי לא קיימת... מצטער, אבל אהבה זה פשוט.... אהבה!!!! אי אפשר להסביר את זה... אי אפשר לתאר את זה... אי אפשר לתכנן את זה... אי אפשר להבין את זה... זה פשוט זה! ברור שיש אנשים שמשכנעים את עצמם שהם אוהבים מישהו אבל זה לא מונע מהאהבה להיות אמיתית אצל אחרים. האמת שלמרות שאמרתי שאני מוכן להכנס לוויכוח זה נראה לי קצת לא מתאים לפורום הזה אז בוא נעבור לנושא שקרוב לאהבה וכן קשור לקונספירציות ונלטיין דיי. אני שונא את היום הזה (אלא אם כן תהיה לי חברה עד שהוא יגיע). וחוץ מזה, זה יום שהומצא רק בשביל להרוויח כסף על מתנות ושטויות.

IC4

New member
שני דיונים כבר ../images/Emo13.gif

אני חושב שאהבה קיימת כמו שאמרתי על טלפתיה שזה משהו שקיים כבר מעצמו זה הרי רגש החברה הקפיטליסטית אני אסכים אולי מנצלת את זה או שנסחפת עם זה יותר מדי או סתם חברה אולי לא לשם הקפיטליזם או לשם נוחיות ארגון הדרך שבה החברה מתנהלת אין לי מושג תומר - מה זה מישהו משכנע את עצמו שהוא אוהב אז זה לא אהבה אמיתית מה זה!?!? אם מישהו אוהב מישהי/ו אז בו-האא... מזל טוב לאותו בנאדם שקלט את זה ולנטיין כריסטמס ימי הולדת... IT NEVER ENDS !!! :) theres mother´s day there´s father´s day there´s no LESBIAN LOVER DAY EVERY DAY IS LESBIAN LOVER DAY!

TomerZimmermann

New member
say what?

אני ממש לא סגור על האם הבנתי את מה ששאלת אותי אבל אני אנסה לענות למה שהבנתי... מה שאני טוען זה שאנשים לפעמים סתם משכנעים את עצמם שהם אוהבים מישהו בגלל שהם לא רוצים להיות לבד או מאלף סיבות אחרות ובהמשך הם אולי יגלו שמה שהם הרגישו כלפי אותו בן אדם זה לא באמת הייתה אהבה.. **** הערה לא קשורה אבל בגלל מה שכתבתי פה, יש סיכוי שמישהו שאנחנו (אייסי ואני) מכירים יחשוב שכתבתי את זה עליו, אז אם אתה רואה את זה, לא דיברתי עלייך אלא בכלליות.... סתם הייתי חייב לציין את זה **** ואייסי, מאיפה זה הקטע על הלסביות?

IC4

New member
הקטע לקוח מ FRIENDS

בפרק שקרול יולדת את בן וסוזן ורוס (ופיבי) תקועים בחדר ציוד ה IT NEVER ENDS לקוח מסיינפלד , ג´ורג´ שמעוצבן שתמיד צריך לקנות דברים

cow_2001

New member
אם כבר מזכירים חגים מנוצלים לרעה:

ראיתי את זה בסרט על פרסומות ועל הטימטום שבהם (אגב, אני בקושי רואה טלוויזיה וכשבכל זאת יוצא לי אני מעביר כשיש פרסומות.. בניגוד לאנשים מסוימים שאת שמם לא אזכיר.. רמז: תוריד ת´מים) סנטה-קלאוס השמן החייכן והאדום הוא במקור מפרסומת של קוקה קולה תחשבו על זה: קוקה קולה זה באדום ולבן וגם סנטה-קלאוס הוא באדום ולבן!!! זה מאוד מצחיק אבל גם מאוד עצוב ´we´re all mad here. i´m mad. you´re mad.´ ´How do you know I´m mad?´ said Alice. ´You must be,´ said the Cat, ´or you wouldn´t have come here´ הרבה מהמטריקס לקוח מהרפתקאות עליסה בארץ הפלאות אז תקראו את זה!!

IC4

New member
אכן ידוע שמטריקס מושפע מאליסה

הרי גם בסרט מורפיוס מראה לניאו HOW DEEP THE RABBIT HOLE GOES
וגם סייפר מזכיר את דורותי בארץ עוץ, שניאו הרחק מקנזס its an airplane no its superman no its NEO!!!!

bwp

Member
אליסה רולזזזז

בתור התחלה אליסה בארץ הפלאות, ומבעד למראה, שזה הספר המשך הם הספרים המדהימים ביותר שנרשמו אי פעם, או הדבר הכי מושלם שנוצר אי פעם, רק חבל שמחברם היה פדופיל לא קטן. בכל אופן, אני רציתי להגיד שלא אכפת לי ממש אם המטרקיס שואב משם רעיונות, אבל אתם חייבים להשיג את הגרסאות האלה עם הפירושים של כל מיני דברים וקלרוא שוב ושוב ושוב ושוב!!!!!

TomerZimmermann

New member
נכון

בהחלט מומלץ לקרוא עם הפירושים קראתי את שתיהם עם הפירושים וזה ממש יפה. מדהים כמה עמוק הרביט הול הולך

cow_2001

New member
אהה! כן! נאו נכנס למראה!

וגם בתעלות האשפה זה כנראה ה"הול".. ולמה לואיס קארול היה פדופיל?

TomerZimmermann

New member
אין לי כח

להעתיק את כל מה שכתוב בספר המוער בקשר לזה (כי כתוב הרבה). אבל זה ידוע שהוא היה פדופיל והילדה האהובה עליו הייתה, איך לא, אליס ולה הוא כתב את הסיפורים. ידוע שהוא אהב ילדות קטנות אבל אין הוכחות שהוא באמת עשה משהו (טוענים שהוא צילם כמה ילדות בעירום). ----------------------- עכשיו אחרי שכתבתי אני כבר לא בטוח שהילדה שלה הוא כתב את הסיפורים באמת קראו אליס או שהוא סתם המציא את השם אבל אני כמעט בטוח שזה נכון

bwp

Member
קראו לה אליס או אליסה!!!!!!!

והוא לקח אותה ואת 2 אחיותיה לנהר, וסיפר להן את הסיפור בפעם הראשונה והוא פדופיל מפגר, כי בתקופה הויקטוריאנית(שהוא חי בה), המין היה די מודחק, ולכן היו די הרבה פדופילים

bwp

Member
לא להתווכח! אולי הוא רשם באנגלית

עם רמיזות לעברית?! צב פשוט שאתה!

lin23

New member
שמה היה...

אליס ליטל! והוא היה מאוהב בה...אכן פדופיל, אבל זו הייתה אהבה תמימה- הוא לא עשה לה שום דבר. והיא התכחשה לו כל השנים. וכשמת היא קיבלה לידיה את התמלוגים על פרסום כל כתביו... YAH...WHAT A BITCH

למעלה