אהבה, אהבה בעיניים,

DarlingAdam

New member
אהבה, אהבה בעיניים,

אין לי מושג למה אני כל כך אוהב את האיש הזה, באמת שלא, אבל יוווו, המון אהבה. אה, כן, שרשור על הפרק של היום, deadalive שונא שלא נותנים לאלכס קרדיט על שום דבר שהוא עושה, אבל זה כבר דיון ישן ומעלה עובש שלא מועיל ללחץ הדם שלי. עוד מחשבות בנוגע לפרק שהיה היום בסטאר?

eve6

New member
ככל שאני רואה את הפרק הזה יותר

אני יכולה לומר בבטחון גמור שהוא הרבה-הרבה פחות טוב מהפרק THIS IS NOT HAPPENING חוץ מזה, אין לי הרבה מה להגיד עליו. סקאלי המתייפחת שוב ושוב ושוב (בשבילי, כי ראיתי כל כך הרבה פעמים
גורמת לי להרגיש טיפה מובכת אפילו בכל פעם שאני רואה את הפרק. בכלל, פרקי המיתולוגיה של העונות האחרונות הרבה פחות טובים לדעתי מהעונות הראשונות. באופן אישי, המיתולוגיה פחות מעניינת אותי מאז תחילת העונה השביעית. פה ושם מבליח איזה פרק מעולה - כמו רקוויאם למשל - אבל בכל זאת, המיתולוגיה מבחינתי איבדה את הקסם שלה אחרי הסרט (עם יוצא דופן - שלישיית הפרקים "ביוג'נסיס" ושני ההמשכים).

CSM

New member
אממ....

בסצנה שהיא נכנסת לחדר שלו בפעם הראשונה בפרק (המוזיקה פשוט הורסת אותי כל פעם מחדש, וראיתי את הפרק מספר לא מבוטל של פעמים!). בגדול הפרק משעמם אבל יש בו סצנות יפות של ג'יליאן שפשוט שווה להתשעמם בכל הפרק רק בשביל לראות אותן... איב, הצדק איתך לגבי המיתולוגיה! אחרי הסרט הפרקים הטובים נהיו (בשבילי) הפרקים שהראו את היחסים בין סקאלי-מאלדר... המשעמות מאחורי הדיאלוגים בינהם, המבטים, הערות הסרקסטיות וכיוב.... דרך אגב, משהו ראה יום אליאס? (זהות בדויה)? סדרה חמודה! CSM

zunga

New member
כן אני ראיתי

סידרה טובה!!! בכלל לא ידעתי שהיא קיימת , סתם זיפזפתי ו...מדהים. מסקרן. מענין לראות מה יהיה הפרק הבא. הבעיה היא שאני שוכחת לראות....

למעלה