אהבה אהבה

planety

New member
אהבה אהבה

בן 24 מחפש מישהי שמעוניינת לעשות את זה בפעם הראשונה. אני גם בתול (לצערי),נראה טוב....אבל ביישן בטירוף. נראה פחות מגילי..(לשמחתי..:) :)..ומעוניין לעשות את זה עם מישהי כמוני-מתוקה וביישנית ושנראית טוב (לא שמנה!!,שכבר רוצה שהפעם הראשונה תהייה מאחוריה. הסיבה היחידה שלא עשיתי את זה עדיין היא בגלל הביישנות שלי ולא בגלל שום דבר אחר.(לא מכוער,לא שמן,לא דוחה,לא מסכן,לא טיפש ולא מצולק... אני מקווה שמישהי רצינית מגיל 18+ תקרא את זה ותשלח לי לאימייל הודעה. מישהי שבאמת גם בגלל הביישנות מאינטמיות עדיין לא הייתה במצב אינטימי עם בחור. מחכה לתגובות באימייל. רק מרציניות.

pachanga

New member
planety ידידי ../images/Emo45.gif

הכל כאן וירטואלי אותך אף אחד לא מכיר, אם בא לך אתה מוזמן להכנס ולספר לנו איך היתה הפעם הראשונה בנתיים תעשה חיים ובהצלחה בחיפוש המיון שאתה עושה אגב תגיע להשגים טובים
בהצלחה!!!! פאצ´נגה חיי לילה

סיפור מחרמן

מתאים לי להיות עכשיו בבית מלון..... בחדר.... אורות עמומים עם מלא נרות בחדר.... כשרק חלוק על גופי.... וכלום מתחת.... בחוץ מחכה לי גבר סקסי במיוחד (החבר שלי) בתוך ג´קוזי מלא קצף.... הוא ערום כמוני.... ליד הג´קוזי בקבוק שמפנייה.... אני לאט לאט ניגשת לכיוון המרפסת... ולאט מסירה את החלוק.... החזה שלי נגלה.... חזה עגול גדול ויפה.... הפטמות עומדות זקופות קשה מהחירמון.... אני ניגשת אליו נוגעת באיברו מלקקת אותו לאט לאט מחדירה את הזין שלו לפה שלי ומוצצת ומלקקת בהנאה רבה אני נאנחת קשות מהנאה... מהכוס שלי נוטפים נוזלים חמים ביותר..... והזין שלו אחחח.... הזין שלו כל כך מתוק כל כך טעים אני שואבת אותו בהנאה מלקקת את כל כולו נאנחת ונאנקת מהנאה הזין כל כך מתוק שבא לי לקרוע אותו ממקומו ואני מלקקת לא מלקקת את הזין שלו .... החבר בנתיים צורח ומתחנן לרחמים מרוב שהוא לא יכול כבר .... ואני קופצת עליו מחדירה את הזין שלו כל כך עמוק ואני צורחת אחחח זה כל כך טוב .... אני עולה ויורדת... מחדירה אותו חזק... "עוד עוד" אני צורחת "יותר חזק כן " והסקס פראי חושני חזק לוהט ומדהים.... "עוד עוד יותר חזק!!!!!! תן לי אותו" ... הוא מוצץ לי את החזה בשקיקה נטרף מהחזה הגדול שלי שואב את הפטמות ... אני צועקת מהנאה..... נושך את הפטמות קלות..... וזה כל כך טוב אלוהים זה כל כך טוב "עוד תן לי עוד ממך" ככה אני רוכבת עליו עד שאני גומרת..... רק שזה לא מספיק ואני רוצה עוד

למעלה