אהבה או הרגל?

אהבה או הרגל?

היי,
אני בת 40 ואני מנהלת קשר עם גבר בן גילי.

אני חזקה אסרטיבית מצליחה ותמיד חיפשתי גבר דומה לי מבחינת האסרטיביות שלו ,גבר מעניין איש שיחה מעולה שמבין עניין לא טיפש.

לצערי נקלעתי למצב בו אני מנהלת קשר עם גבר הפוך לרצונותי איש שיחה גרוע ברוב הזמן שותק אין לי עם מי להתייעץ נסיון חיים שואף לאפס חלש לא יודע מה רוצה מעצמו חסר עמוד שידרה שרק מנהלים אותו לא יודע להתמודד עם דבר פעוט.

אני מרגישה שאנחנו יחד שהפכתי למטופל מטפל.
אני יודעת שהוא בשבילי ולימים ייאמס לי ממנו כי הוא משעמם לי. האם זה הרגל או אהבה ?? מה מחזיק אותי בקשר הנורא לא בריא ביודעין ואיך מסימים עם זה הכי פחות שיכאב לי

תודה למשיבים. לציין שאני מתייסרת איתו

A לוןA

New member
מה מחזיק אותך שם

רק את יכולה לענות לעצמך.
רק אל תנפנפי את זה ב"נקלעתי למצב"- לא נקלעת ולא נעליים. אנשים "חזקים ואסרטיביים" לא "נקלעים" למערכות יחסים- הם יוצרים ומובילים אותן.
לדעתי, אחרי שתיפרדי מהאיש, רצוי לך לקחת פסק זמן ולבחון את הסיפור שאת מספרת לעצמך.
רוב הסיכויים שאת מחד לא "חזקה ואסרטיבית" כמו שאת מציגה את עצמך, ומאידך היה לך מתאים, מסיבות שאת חייבת לברר עם עצמך, "להיקלע" למערכת יחסים עם גבר שיהיה בתפקיד המטופל שלך, שאותו את לא מעריכה או מכבדת.
&nbsp
איך מסיימים ככה שהכי פחות יכאב?
לוקחים אותו לשיחה, מסבירים לו שזה לא זה מבחינתך, מאחלים לו אושר בריאות אהבה והצלחה, אורזים את עצמך ומתקפלים משם.
זה יכאב מאוד, כנראה- אבל אם תעבדי על עצמך מספיק אולי לא "תיקלעי" למצבים כאלו בעתיד.
בהצלחה.

כוכב Venus

New member
היי יוספה

היי יוספה, בוקר טוב,
קראתי את מכתבך, ויש לי כל כך הרבה שאלות שאשמח לשאול כדי להבין יותר את המצב.
אני מניחה שהמפתח הראשון צריך להיות השאלה מדוע אתם "תקועים" ביחד. האם יש לכם ילדים, או איזו שהיא מחויבות כלשהי האחד כלפי השני שמחייבת פרידה רצינית?
כמה זמן שניכם מנהלים את הקשר הזה?
האם התאהבת בו פעם? ואם כן- מה מצאת בו אז, כשרק הכרתם?
אילו תכונות אופי אהבת בו כשהכרתם?
האם את מרגישה שהוא השתנה? ואם כן- האם את יכולה להעריך מדוע?
אשמח לשאול איך את יודעת שהוא בשבילך? כלומר, מיהו המודל הגברי / הזוגי שלך?
האם מאחר ואת חושבת שהוא נועד בשבילך, את נשארת בקשר הזה, או שכאמור יש סיבה אחרת לכך?

ממכתבך נראה שאת סובלת ומתייסרת, הגעת למצב שאת לא מעריכה אותו כלל ולא מבינה למה את נשארת איתו היום. את מחפשת לצאת מהקשר הזה, אבל משהו שכתבת "תוקע" אותך, "אני יודעת שהוא בשבילי". למה?

אשמח ליותר הבהרות בנושא

מכל הלב,

ונוס

למעלה