אהבה או כסף

גליבלי

New member
אהבה או כסף

שלום לכולם, יש לי שאלה קטנה, אשמח אם כמה אנשים יענו לשאלה ולא רק אחד. מדובר בהתערבות. בסדרת התוכניות "אהבה או כסף" בעונה השניה (שבה ארין מתמודדת מול 15 גברים), בפרק האחרון שבו היא בוחרת בצ'אד היא מציעה לו להתחלק איתה בכסף שקיבלה ורושמת לו צ'ק. כמה כסף נרשם בצ'ק. מישהו יודע?? האם מדובר בצ'ק על סך מיליון מתוך שני המיליונים שהיא קיבלה בשתי התוכניות יחד? או האם מדובר בחצי מיליון מתוך המיליון שעליו הם שיחקו? אנא תשובתכם, יש לי התערבות על זה. תודה ויום נעים.

אז ככה../images/Emo26.gif

כמו בהתחלה, כשהבנות התחרו על רוב, הזוכה הייתה צריכה לבחור את רוב או הכסף. והמשחק היה על -מיליון דולר- .כלומר, מי שבוחרת ברוב, \וכה במיליון דולר ובו. או שהיא בוחרת במיליון וזהו. אז כשצ'אד בחר בה, הוא קיבל אותה, ומיליון דולר שעליהם הוא שיחק. אז היא התחלקה איתו במיליון שהוא קיבל איתה, [$500,000], והיה עוד מיליון שנשאר איתה, אז נסכם את זה ככה. לצ'אד יש 500,000 דולר, ולארין 1,500,000 דולר. עניתי על השאלה?

גליבלי

New member
ענית גם ענית

קודם כל תודה רבה על המענה המהיר. האם התשובה שלך היא וודאית בנכונותה? לכן ביקשתי שכמה אנשים יגיבו להודעה שלי. יש ויכוח על זה ביני לבין חבר על הנושא (כמו שכתבתי-ישנה התערבות) ולכן אני צריכה מספר תשובות או לפחות לדעת שהתשובה היא וודאית. בכל מקרה, בלי שום קשר - כמובן תודה רבה על התשובה המהירה.

TauraMan

New member
אם ככה,../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אז אני מחזקת את תשובתה של EMS.
היא חילקה בניהם את המיליון שעליו שיחקו בעונה השניה, הרי לצ'אד אין שום קשר למיליון הראשון.

9689

New member
לי יש שאלה אחרת

שהגיע הבחור ההוא מ"אהבה או כסף 1" מה היה מאז? הוא נשאר? ומי זה צ'ד שהיא בחרה בו? יש תמונה? ועכשיו שיש את "אהבה או כסף 3" מתחילים מחדש? הבחור הוא בחור חדש?

ShiRani HamaMi

New member
טוב אז אני אענה לך../images/Emo3.gif

לבחור שהיה בעונה הראשונה של אהבה או כסף קוראים רוב (אני אישית לא אוהבת אותו...) הוא בחר בארין <זו שבתמונה> אבל היא בחרה במיליון דולר ולא בו..אז לעונה השנייה הביאו אותה שוב כדי שהיא תמצא את "אהוב ליבה" והיא התחרתה הפעם על 2 מיליון דולר... זה הוביל אותה לבחור בצ'אד-->זה שבתמונה והוא בחר בה גם ,וויתר על הכסף... והיא הביאה לו חצי מיליון "כי היא אוהבת אותו" וזהו . אגב רוב חזר לקראת הסוף של העונה השנייה בשביל לחזור לארין אבל היא העיפה אותו שוב
. עכשיו באהבה או כסף 3 יש בחור חדש והכל מחדש עם כללים חדשים ,אין לי כוח להרחיב תצפה בסדרה ולאט לאט תבין.. מקווה שהבנת את הכול. יומטוב!

גליבלי

New member
תודה!!

אוקיי...אז שתי תשובות זה כבר בסיס מצוין להוכחת ההתערבות. תודה רבה על הסיוע. שיהיה לכולנו שבוע מצוין. גליבלי.

k a r i n 1 7

New member
אני ראיתי בערוץ star world

שהאהבה או כסף ימשיך אחרי שמה שמו יבחר ואז אחת מהן תמשיך כמו ארין

9689

New member
מי? מי זו "האחת" הזו?

מי? מי זו "האחת" הזו? במי הוא בחר? גלי לי...

k a r i n 1 7

New member
אממ.. אני לא זוכרת איך קוראים לה..

יכול להיות רייצ'ל קוראים לה.. אממ.. זאת זאת שהוא בחר בפגישה הראשונה על החוף.

9689

New member
התכוונתי ל

היא הבחורה שכל הזמן אמרה שתבחר בכסף ולא בו. למה? למה לא בחר ב-פי.ג'י הזו שאמרה שהיא תבחר בו???

למעלה