אהבה איננה פורנוגרפיה

אהבה איננה פורנוגרפיה

-``אהבה היא מצב בו רואה אדם דברים שונים לחלוטין ממה שהם באמת.כוח האשלייה מגיע באהבה לשיא....האדם נכנע לכל.`` -``אהבה היא שם כולל למעשי פתיות רבים וקצרים`` ************************************************* אהבתנו נמשכה כבר שנים וניראה שמישהו מלמעלה הועיד לנו להיות האוהבים הנצחיים. קשה לי לתאר מצבי בלעדיה וקשה שבעתיים לחשוב על כך בעת שהיתה חותמת שפתי בנשיקה. כל אימת שהיתה עושה זאת הייתי מרגיש סערת רגשות מתרחשת ובאה. שדיה החמימות והנוקשות היו מזרימים לדמי את אותו המרץ המבדיל בין סתם אדם לזה האוהב ומאוהב. אם זו היתה מטרתה הרי שהושגה- היא אותי כבשה לחלוטין וכל גופי מסור אליה. חיבקתיה בעוז,נישקתיה בלהט, כל תגובותיה משתלהבות ורגע האקסטזה הנה הגיע. גופותינו מתחככים בחום ובמרץ בקצב הרמוני המכתיב את המעשים. תענוגות האהבה מלוווים במוסיקת אנחות תאוותה תוך שהיא מסייעת גם לתשוקתי. ברכיה נפרדות ואין יותר מקום לםפקות- אהבתנו ותאוותנו לא מניחים לנו אחרת אלא להגיע לכזת אורגזמה המאחדת את גופותינו ומרוקנת את מיצינו.... על הסיגריה של אחרי בשיר אחר...

לארבל.....

באהבה יש הכל!! יש רגש, ויש תשוקה, ויש סקס... שילוב מנצח.... אני רק מחכה כבר לשיר של הסיגריה שאחרי :) שיר מדהיםםםםםםםםםםםםם שיהיה לך שבוע קסום מלא סקס ואהבה חוקרת:)

למעלה