אהבה אכזבה ומה שביניהם

• פותח הנושא joro
  • פורסם בתאריך

joro

New member
אהבה אכזבה ומה שביניהם

אם בחור ובחורה נפרדים בגלל אנשים אחרים ולא בגלל שהם רבו או סבלו אחד מהשני ואחרי איזה תקופה מישהו מהשניים חוזר להופיע בחיים של השני יש מצב לתת עוד צ'אנס ליחסים ומה שהיה ביניהם?

THE WIZARD 55

New member
טוב שפנית אליי

ראשית, אם הם לא הצליחו להתמודד עם האנשים האחרים איך יוכלו להתמודד כיום?..השתנה משהו? שנית, אין אדם או דבר שיכול לעמוד מול אהבה כל כך גדולה אלא הספקות של בני הזוג בקשר עצמו, ואז האנשים האחרים הם רק הסיבה לפרידה. כשיש קשר חזק מהחיים, ובני הזוג מאמינים בו, אף אחד לא יכול לעצור אותם.

joro

New member
אז ככה

האהבה נשארה השניים רחוקים הקשר דישדש ביניהם מכל מיני סיבות אישיות... האהבה היתה אז בצל הפחד והכוח של אחרים להרוס חיים של בחורה... הקשר התחדש פעם באיזה חצי שנה לכמה ימים ונגמר שוב מסיבות אישיות שמישהו היה עסוק כל כך שלא היה לא זמן לקשר... חשוב להדגיש שהבחורה היתה נעלמת כאילו בלעה אותה האדמה ושוב מופיעה בחיים של הבחור... יכול להיות שעכשיו הכל השתנה כי לשניהם אין מה להפסיד? הוא הבטיח שאחרי שיסיים את הלימודים יחזור היא חזרה לפניו כי הוא ניסה להשיג אותה ולא הצליח... והיא אומרת: "בדי אטאמאן מיש אקתאר, בדיש נרג'אע".... היא אומרת גם שנפגעה מהקשר שהיה אבל נשבעה שלעולם לא תהיה עם עוד בחור חוץ ממנו... האם האהבה עדיין קיימת?

THE WIZARD 55

New member
קשה לשפוט

האם הבחור עדיין אוהב אותה, את זה הוא יודע.. תראה, אם היתה חייה תחת צל של פחד, חשש לפגיעה בחיים שלה? והאם הבחור בטוח שזאת הסיבה האמיתית? ולאן נעלמה? למה לא משרה על קשר טלפוני אם כל כך אהבה אותו? האם היה לה מישהו אחר? לו היתה מישהי אחרת? היא לא רוצה לחזור, אז כנראה שיש משהו מעבר. אל תחשוב שכל שיחת טלפון של בחורה אחרי כמה חודשים זה בגלל שהיא אוהבת, יכול להיות שרוצה לדבר עם מישהו שיקשיב לה, ואם היא אמרה במפורש שלא רוצה לחזור.. לא יודעת ג'רי, זה נראה קצת חרא של מצב, כי אם בחורה אוהבת עם כל המצב, היא היתה שומרת על קשר ולא נעלמת, אולי התחילה קשר חדש?.. ברגע שאחד מבני הזוג יצא עם מישהי אחרת או מישהו אחר, לדעתי אין מצב לחזור.

joro

New member
שנתיים אף אחד מהם לא היה בקשר עם בן זוג חדש

הקשר היה בהתחלה סודי אחר כך אנשים שהכירו התחילו לסכסך והפחד שלה שהדברים יכולים להגיע אל ההורים שלה הביאו אותם להחליט צריך להקדים תרופה למכה ושצריך להגיד להורים וכך היה... אחרי כמה חודשים החליטו ההורים שהבחור לא מתאים להם כרגע כי הוא עוד סטודנט אז מנעו את הקשר הזה... ועקב הפחד מההורים הקשר נותק כמעט לחלוטין...

באמת קשה לשפוט

מזכיר לי משהו אבל עזבו תשמע אם הם אוהבים הם היו נלחמים בכל מי שמסביב לדעתי גם מההורים צריך להיפרד לפעמים תשמע אם הם אוהבים הם יחזרו אחד לשני ועוד בקרוב אם לא אוהבים אז חבל על הזמן שלנו פה

NELLY

New member
ואיי ג'ורו...

אני נפרדתי ממישהו בגלל אנשים אחרים...והוא הופיע שוב בחיים שלי אבל אני מחשיבה אותו ידיד שלי ולא יותר כי האהבה שהייתה לי כלפיו נעלמה ....אני מכבדת אותו ואין לי מילה רעה לדבר עליו...אבל צ'אנס שני אין לו סיכוי איתי....

למעלה