אהבה אמיתית

Lir האחת

New member
אהבה אמיתית ../images/Emo23.gif

האם אתם מאמינים שכל אחד מוצא, בסופו של דבר, את האהבה שלו? האהבה האמיתית והטהורה שכל כך הרבה חושקים בה ועל עצמכם? האם לדעתכם חוויתם אהבה אמיתית? האם יש לכם אהבה היום? והאם אתם מאמינים שזו האהבה האמיתית שלכבודה המתנתם? האם אתם מאמינים שתהיה לכם? מה דעתכם בנושא

לכל אהבה היופי שלה.../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

כדאי להנות ממה שיש. להתמקד בו. ולטפח אותו. ולא להעצב יותר מדי כשזה נגמר.

בגדול, לא יודע...

ובפירוט: האם אתם מאמינים שכל אחד מוצא, בסופו של דבר, את האהבה שלו? -> לא, הרבה מתפשרים. ועל עצמכם? -> אולי אני אמצא, אולי מצאתי וויתרתי עליה... האם לדעתכם חוויתם אהבה אמיתית? -> כפי שאמרתי, אולי חוויתי ופספתי האם יש לכם אהבה היום? והאם אתם מאמינים שזו האהבה האמיתית שלכבודה המתנתם? -> לא, אין לי אהבה אמיתית.. נראה לי שיש לי מוח לוגי והגיוני מדי כדי לעכל דברים כמו אהבה ... אבל היי, אני טוב בשחמט :) האם אתם מאמינים שתהיה לכם? -> כן, אבל כשאני אתחיל להסתכל על העסק בצורה של ציור ולא של משוואה :)))))

Zoharrr

New member
מאמינה שאפשר למצוא

חבל שהרבה אנשים מתפשרים לפני שהם מוצאים או שהם מוותרים בקלות. אני חווה אהבה אמיתית. ולכבודה המתנתי...

בטח!

בטח שיש אהבה אמיתית! אבל לא, לא נראה לי שכל אחד מוצא את האהבה שלו... ועל עצמי? אני מאוד מקווה שאני כן אמצא, היו כמה פוטנציאלים, אבל לא יצא שום דבר (אני מר ידידות
) אם לא, אז אני מחכה יותר מידי זמן לשווא
(מכאן, שהיום אין לי אהבה...)

זכוכיות

New member
אני לא חושבת ש"מוצא" זו המילה הנכונה,

נראה לי ש"מסוגל" יהיה יותר מדוייק. אז לא, אני לא מאמינה שכולם מסוגלים לאהוב באמת, כמו שאני לא מאמינה שאת כולם מסוגלים לאהוב (למרות שאני מאמינה אלה מעטים בהרבה). אני כן חוויתי אהבה, ויש לי אהבה גם היום. אני לא בטוחה לגבי ההגדרה "אמיתית" כי אני לא מכירה אהבות לא אמיתיות, ברגע שזו אהבה אז זו אהבה אמיתית, לא?

Cobe Anan

New member
אני חושב שיש מהו קצת תמים במושג שלנו

לגבי אהבה אמיתית. ברור שרובנו אוהבים, ברור שיש מי שיעשה לכל אחד מאיתנו טוב, אבל השאלה היא כמה זה יציב- לא הקשר, אלא התחושה הזאת שהוא יוצר. יש לי אהבה, מישהי שאני לא מוכן לוותר עליה. אבל אני לא עיור. אני לא מסתכל עליה ורואה את האלוהות; אני לא חושב שהיא הדבר הכי מושלם שנוצר אי פעם- אבל אני גם לא הייתי רוצה להחליף אותה בשום אופן, גם לא למשהו יותר טוב, יותר מלהיב, יותר מושלם. זה העניין- אהבה אמיתית קיימת, אבל לא כמו באגדות. במציאות, הנסיך על הסוס הלבן היה מבקש בנימוס מהיפהפיה הנמה לצחצח בבקשה את השיניים. זה, כמובן, אם היא לא היתה מרססת את הזר החוצפן בגז מדמיע. אם הייתי צריך עכשיו לזרוק ניחוש פרוע על איך היפהפיה והנסיך נפגשו, הייתי מניח שיותר סביר להניח שהם היו מכירים באיזה נשף, הוא היה מציע לה לרקוד, היא היתה דורכת לו קצת על הרגליים, הוא היה מדבר קצךת יותר מדי על סוסים, מלחמות, וכדורגל, היא היתה משתכרת ומקיאה עליו, הוא היה שם לב לזה שהגבות שלה לא מסודרות.. אז כן, בסוף הערב הם היו מחליפים טלפונים, והדייט הבא היה יוצא קצת יותר מוצלח, הוא בכל זאת די ג'נטלמן, ודי אכפת לו, היא עושה רושם של בחורה אינטיליגנטית וכיפית, ולמרות שאחותה יותר יפה והחברות שלה יותר בקטע של כדורגל ממנה, הנסיך דווקא מרגיש שיש בה משהו אחר, היא פשוט עושה לו טוב.. מה לעשות, פרפרים בבטן יש רק בהתחלה. אח"כ, כשאוהבים באמת, פשוט לא צריכים אותם. לאהוב באמת זה פשוט לעשות טוב אחד לשני, ולרצות להמשיך לעשות ככה טוב, והסיבה שלא צריך יותר את הפרפרים האלה היא שמי שאוהב באמת, יודע ומוכן לקבל את זה שתמיד יהיו גם חסרונות. נכון שבאגדות זה לא ככה, אבל זה הרבה יותר נכון מאשר שם.

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo23.gif אני מאמינה..

שזה לא שלכל אחד יש את ה-soul-mate שלו, וזה בנ"א אחד ויחיד, ואין אחר, אלא שבסופו של דבר- כולם חווים אהבה. כולם. (אלא אם כן יש איזושהי הפרעה או משהו כזה) אני חוויתי אהבה אמיתית כבר. מהסוג שלוקח את הפרפרים בבטן, משקשק אותם, שם בבלנדר, ואוכל אותם בלי מלח. מהסוג שלא אכפת איך נראים ומה לובשים ומה אומרים לפעמים, כי כל כך אוהבים, ומוכנים לעשות הכל.. מהסוג שיכול לשנות, לפתח, ולהשאיר במקום, לעכב, להרוג. היום אין לי אהבה, איבדתי את האהבה הראשונה שלי מזמן, ועכשיו אני מחכה לאהבות הבאות שיבואו אחריה. הקושי הוא, כמובן, שברגע שחוויתי אהבה ראשונה, והקשרים הבאים לא מתקדמים לכיוון רגשי/של אהבה, זה מתסכל קצת, כי ברגע שחוויתי את זה, זה משהו שחייבים לחוות שוב. קצת כמו כשיורדים מרכבת הרים, וזה היה מפחיד ומרגש וצרחתם ואמרתם שאתם רוצים לרדת כל הזמן, ואז יורדים, ובא לכם שוב
אני מאמינה בכל ליבי שתהיה לי עוד אהבה, ואפילו לא אחת.

untitled1

New member
מה את מגדירה כאהבה אמיתית?

אני אוהבת ואני יודעת שזה באמת. אני צובטת את עצמי ואני יודעת שאני לא חולמת או משהו. מספיק? יש לי חבר בה"א הידיעה, יש לי חברים אחרים, תחביבים. את כולם אני אוהבת. אהבה אמיתית, לא בכאילו. אני חייה בשביל הדברים האלו, כן. הם אמיתיים ואני אוהבת אותם באמת. אם זו לא אהבה אמיתית, אנ'לא יודעת מה כן.

למעלה