אהבה אפשרית או שלא? !? דחוף!

אהבה אפשרית או שלא? !? דחוף!

לאנשים החביבים והעוזרים שבפורום זה,: "סיפור חיי" טוב אז, אני אוהבת ילד שהוא ככה ככה מקובל ואני בכלל לא ( יש לי חברות אבל אני לא מקובלת) וזאת לא הבעיה אני ילדה שניראת טוב אני רזה )לא יותר מדי) ואפשר להגיד אפילו שאני יפה או חמודה אבל בטוח שאני לא מכוערת. (ואני לא סנובית! אבל קנאית כרונית!) הבעיה: יש לי ביטחון עצמי ירוד לדוגמה יש מ 1-10 יש לי 0 ביטחון עצמי אני הולכת עם הראש למטה למרות שנאי ניראת בסדר למה? אני לא יודעת אני מרגישה שמנה למרות שאומרים לי שאני ממש לא אבל יש מראות כאלה.. ואני מרגישה שלה יש גוף יותר יפה ואני גם רוצה וככה וכהה. אני מאוד רוצה להיות חברה של אותו ילד שכנראה יודע שאני אוהבת אותו כי אחת מחברותיי צעקה זאת בשיעור "בטעות" וכמה שמעו ואמרו לו אני עדיין לא סלחתי לה לגמרי.. אבל היה סקנדל קטן לא ענקי! בקיצור כל פעם שאותו ילד מביט בי אני מורידה תראש ונהיית אדומה וזה ממש נראה דפוק.. מה עושים!!!!!!!!! עם חברותיי אני חופשייה מצחיקה ממש חופשייה אבל עם בנים אני סגורה אדומה וזה למה זה נראה כאילו יש לי פיצול אישיות. ועל תגידו לי לדבר איתו כמו שאני מדברת עם חברותיי כי אז הוא יברח ולא יחזור.. כי לפעמים אני מגזימה עם הדברים ואני לא יודעת עם הוא יאהב את זה. מקווה שהבנתם משהו ותעזרו לי שמתן לב לא שמתי שום סמיילים פעם ראשונה! נ.ב יש כאלה שיחשבו שאני סנובית אבל זה ממש לא נכון אני פשוט כנה ויש אנשים שממש לא כנים. מקווה שתענו לי במהרה תודה למי שקרא! נשיקות מהסוררת!

קליל ../images/Emo24.gif

סוררת חמודה, קורה לכולנו פיתאום את נסתמת ולא יוצאות לך המילים מהפה, מי כמוני יודעת, תראי בבעיה כזו אי אפשר לטפל (sorry) מה שכן אוכל להציע זה להשלים עם העובדה שאת ביישנית (בכלל עם עצמך..) ואז כשנמאס לך להיות ביישנית (זה לוקח קצת זמן) קחי נשימה ארוכה תיהיה בסביבתו, תבלי עם החבר´ה וזיייייין ! ! ! על כל ה"מקובלים" בהצלחה (ואל תשכחי לעדכן אותנו ! ! ! ) קבלי -חיבוק- גדול ממני מיכל :))

תמיד יש פתרון לביישנות

השאלה אם את מחליטה לקחת על עצמך את העסק... אני הייתי נורא ביישן ולא ממש הכרתי בנות כי עברתי בכיתה ז´ לעיר אחרת ומהחטיבה הצעירה אני בבי"ס בלי בנות עד היום (כיתה יא"). תראי לא ממש יצא לי להכיר בנות אבל כשיצא הייתי הכי ביישן שיש בעולם, אבל! החלטתי שזה נמאס... נדלקתי על מישהי ופשוט הביישנות נעלמה לה! אם את כ"כ רוצה אותו אז קדימה! יש לך עבודה! תגידי לעצמך שזה הסוף לביישנות... וחוץ מזה, אם הוא אוהב אותך הוא יאהב אותך כמו שאת. לי יש חברה 8 חודשים מעיר אחרת בכלל והכל מצויין... אני אוהב אותה כמו שהיא והיא אותי. אני מדבר איך שבא לי... מגזים המון! אבל האהבה גוברת על הכל... בהצלחה אחות שלי מקווה לשמוע טוב ממך... DJ LroE http://go.to/mzt

אגסית

New member
קחי את עצמך בידיים!!

מה א-י-כ-פ-ת לך מה כולם חושבים!! אם את נורא אוהבת את אותו ילד-תציעי לו חברות!!!!מה יקרה-אני דווקא חושבת שאם הוא יודע מה את מרגישה כלפייו אז הוא י-ס-כ-י-ם!!!!!!! בקשר לזה שאת "כנה"-אני לא יודעת מה זה ניקרא אצלך כנות אבל תלוי מתי את אומרת את האמת-יש מקרים שפשוט לא צריך להגיד כלום-אם את אמרת משהו פוגע שלא היית צריכה להגיד, אולי בגלל זה חושבים עליך ככה.....! אבל מה איכפת לך!!!!ב-ט-ח-ו-ן- ע-צ-מ-י!!!!!
אל תדאגי בקשר לאחרים-תדאגע קודם לעצמך ולצרכים שלך!

לך סוררת יקרה

קודם כל הבעיה נראה לי רק נעוצה בעובדה שהבטחון שלך הוא לא משהו משהו אבל יקירתי זה דבר הרי שיכול להשתנות... זה לא קל אבל זה אפשרי... תסתכלי על עצמך במראה ותחייכי ואת תראי שאת הכי הכי
ובקשר לבחור ולעניין עם החברות זה טבעי שעם חברות הכל הולך יותר חל ועם בנים קצת נתקעים גם לי זה קורה לפעמיים אבל אני חושבת שאת צריכה לנסות להתעלות מעל עצמך ולנסות להיות טבעית,להיות פשוט עצמך... ובהקשר לאותו הבחור אולי פשוט תכתבי לו מה שאת מרגישה או שפשוט תיזמי איתו שיחה תנסי להתקרב אליו לדבר איתו קצת ואז הכל יכול להיות בהצלחה חמודה חוקרת

למעלה