"אהבה" בביצוע שיר ביטון..

k a b o o k

New member
"אהבה" בביצוע שיר ביטון..

כמו שאתם זוכרים בטח.. ב"כוכב נולד 3" שיר ביטון ביצעה בשלב גלגל הצלה ה-1 את השיר של דניאל: "אהבה", והעפילה איתו במקום ה-1 לעונה עצמה. לאחר שהגיעה בחצי גמר למקום ה-2, התמודדה בגלגל הצלה נוסף, שוב עם "אהבה" של דניאל, והעפילה לגמר הגדול! מה דעתכם על הביצוע של שיר? והאם אתם חושבים, שהביצוע שלה (שהתפרסם לא מעט) עזר לקידום השיר של דניאל, וכמובן לפירסומו והכרתו הכללית? (מי שאף פעם לא שמע את הביצועים, תוכלו להוריד אותם בלינקים הבאים: http://www.mymusic.co.il/mymusic/star/video/ משם אתם נכנסים ל: מתמודדים-->שיר ביטון---> "אהבה" בגלגל הצלה, "אהבה בחצי הגמר")

hodayoyo

New member
אוקיי, אז כמה דברים../images/Emo60.gif

דבר ראשון- בניגוד להרבה אנשים לי אין בעיה עם כוכב נולד, צפיתי בכל העונות של התוכנית (למרות שמעונה לעונה זה התדרדר) ובעונה הראשונה גם הייתי פעילה וכל זה. אני באמת חושבת שמי שמוכשר ישאר בסביבה גם אחרי התוכנית והתוכנית פשוט פותחת דלתות לחבר'ה צעירים, אבל חלק מההתדרדרות של התוכנית היא שהעונה הראשונה מי שבא באמת רצה לשיר ואחר כך מי שבא רצה להיות מפורסם. בכל מקרה, לגבי הביצוע של שיר- אני לא אוהבת. לדעתי היא לא נתנה לשיר שום דבר מעצמה אלא חיקתה את איך שדניאל שר (עם הקטע של ה"פתאום היא מתפרצת" וכל זה). האם הביצוע שלה עזר לקידום השיר של דניאל? אני לא חושבת שיש שיר של דניאל שזקוק לפרסום פחות מ"אהבה", פשוט כי השיר הזה הוא בערך השיר הכי נטחן של דניאל, ככה שהוא ממש לא היה זקוק לעזרה.

k a b o o k

New member
מממ..

קודם כל, את באמת חושבת ששיר ביטון היא מהמתמודדות שבאו בשביל פרסום? (כי מדברייך הראשונים ככה היה ניתן להבין..) שיר היא אולי בין המתמודדות היחידות שבאמת באו בקטע של לשיר, והפרסום זה כ"כ לא הם. אני רוצה להזכיר, שבתקופה ששיר שרה אותו, "אהבה" לא היה כ"כ נטחן.. וגם בקושי מוכר.. בכל זאת, באותה תקופה, הצביעו לשיר בסביבות ה-100,000 אנשים בעבור הביצוע לשיר+המוני האנשים שצפו+אלו שראו את הביצוע בחצי גמר.. לומר שזה לא תרם להצלחה של השיר, לא הייתי אומר. כי מספיק שמישהו אחד (קחי לדוגמא: אני) הכרתי את השיר הזה, בגלל הביצוע המאוד יפה ומקצועי (לדעתי כמובן
) של שיר.. זה כבר עשה את שלו. (כמובן שדיברתי רק עליי.. עוד אלפים כמוני חושבים ככה..) סתם חומר למחשבה
(אגב.. אני חושש שלא יבינו אותי נכון, מכבד הכי בעולם את דעתך
סתם הגבתי לך את דעתי בקשר לדברייך)

hodayoyo

New member
לא אמרתי ששיר באה בשביל פרסום

אמרתי שאנשים באו בשביל פרסום. אם שיר בינהם? לא יודעת, אני לא מכירה אותה. ובכל זאת בתקופה ששיר שרה את "אהבה" זה היה כבר אחרי יציאת הדיסק של דניאל ו"אהבה" רץ ברדיו אז כבר במשך חודשיים ככה.

as9

New member
לא תומך כלכך...

לדעתי חוץ מלא לזייף בקטע של "א---ה---בה--ה-ה-ה-ה..." היא לא הוסיפה לשיר כלום...

למעלה