אהבה בלתי אפשרית

avivit61

New member
אהבה בלתי אפשרית

אני אוהבת אותך .... אני לא צריכה הרבה רק את אהבתך אני לא יקרה אן לי דרישות אני פשוטה אני אמיתית יש בי המון משהו טהור שאן להרבה אנשים רוצה לפצות אותך על השניים הקרות שעברו לך רוצה לקבל אהבה על השנים שעברו רוצה להיות שלך לא תבין אבל יש בי משהו שגם אני לא יכולה להבין מסתכלת על החיים הללו ולא מבינה אותםםםם מחכיית לעצמי ואומרת אלוהים איך זה יכול להיותתתתת אני לא איך הסביר לך אבל קשה להבין את האנשים את היקום הזה אני אני רוצה לשנות את החיים להסביר לכולם שמה שחשוב זאות ההרגשה התחושה אני צוחקת אולי מעצממי אולי מהחיים אני שונה לכן אני שותקת לא מדברת רק שומעת מסתכלתתת אני אוהבת אותך אר... מרגישה בטוחה איתךךךךך רוצה שתכיר אותי לעמוק רוצה שתגיד לי מי אנייייייי אני לא מוזרה לא שונה יש בי השקפת חיים אחרת אוהבת אותך לא מוותרת רואה את האנשים בחיים הללו הם חסרי כול גם העשרים מסכנים תאמין לי כי חסר להם דבר אמיתי אהבה אמונה והם עצמם אוהבת אותך תיקח אותי אלייך העשה אותך מאושר אתן לך הכול אתן לך אותייי רוצה להיות נטו שלך לילה טוב

avivit61

New member
אהבה במגירה

אהבה סגורה בתוך מגירה מגירה שאף עביר שאף איש הכי חזק בעולם לא יצליח לפתוח ולשבור כי היא כל כך חזקה אהבה שברחה לה לתוך מגירה מגירת קסמים שכל מי שמתקרב מקבל מכת אהבה וממשיך למגירה הבאה מבלי לפתוח אותה אוהבת אותך תשאל את המתים הם יספרו לך כמה אוהבת אותך וכמה פגעת בי חוזרת לחוף לחוף האפל שחתי נגד הזרם שאלת אותי פעם את מסוגלת אמרתי כן שחתי שחתי אלייך סרדתי בן כל הגלים והמערבולות אבל מרחוק ראיתי אותך מתבונן בי מן מבט של כן ולא ואז ראיתי בך מין חייך מתוק אכזר שאמר לי סתם צחקתי תחזרי לחוף תביטי בעצמך תראי מי אני ומי את סתם אישה של אהבה סתם אישה ריקההההה זה הסוף ...זה מתוך המגירה מגירת אהבה שלי ואולי שלך באחדד הימים אהבה רחוקה אהבה בן הגלים אוהבת אותך חוזרת למציאות יהיה איתך תמיד החלום איתך הדמין אותך ולפעמים הכנס לתוך המגירה כי רק לי יש את המפתחחח בייי

רגש חזק... שעובר דרך שני השירים. מסירות ותחושה חזקה של נתינה של עצמך לאדם אחר. "כמה אוהבת אותך וכמה פגעת בי "

MATAN1323

New member
מדהים...

בשיר הראשון שאת כתבת "אני רוצה לשנות את החיים להסביר לכולם שמה שחשוב זאות ההרגשה התחושה". את מתכוונת ללהסביר לאנשים שעומק האדם, אופי האדם זה הקובע. התחושה...? ולא החיצוניות. המסכה שמכסה את כולנו?. ולפני זה כתבת פעמיים "אני"... רק לשאלה... אם זה טעות או שלזה התכוונת באמת, אני, אני... ניראה כאליו את מהססת כאילו את לא בטוחה בעצמך. אז את לא צריכה, דרך השיר את מעבירה את הרגש הזה בצורה מאוד מדהימה התחברתי אילו ישר כשקראתי אותו... ~ועוד שאלה השיר השני מתקשר בקו ישיר לראשון.. או שזה בערך על אותו עקרון.. רק בצורה יותר מקיפה..?~

avivit61

New member
את כל כך צודקת

את כל כך צודקת כל תמיד מהססת לא מאמינה בעצי תודה שהגבת

למעלה