אהבה בקצה חוד המחט

• פותח הנושא gal33
  • פורסם בתאריך

gal33

New member
אהבה בקצה חוד המחט

סרט תיעודי מומלץ ביותר שנתקלתי בו בזיפזופ בערוץ 8, לצערי ראיתי רק חלק קטן, מן הסתם יהיו מלא שידורים חוזרים. הסיפור המרכזי: היא חיה איתו כבר 13 שנה ,ואפילו התחתנו, והוא מכור קשה לסמים קשים. הוא מנסה לעבור גמילה. החיים לפני, אחרי, בצל. האהבה העזה שמונעת ממך לזנוח אדם ברגעים הקשים ביותר שהוא מביא לחייך. הסיפור המשני: הנסיון להיגמל. מגיל 16 הוא משתמש קשה לסמים, ובגיל 38 הוא מנסה להיגמל. רקע משפחתי קשה, אב שהתעלל פיזית ונפשית. אם פאסיבית. שנים מובטל, אבל כזכור חי עם אהבה גדולה ותומכת לצידו. הם לוקחים כסף שחסכו לתשלום ראשון לבית, ומשתמשים בו לגמילה יקרה. תוך יומיים והגוף גמול פיזיולוגית מהסמים, נשארה רק הגמילה הנפשית... מזכיר לכם משהו? להבדיל אלף אלפי הבדלות. אותי זה שלח למחוזות פנימיים. מה מוביל אדם ללכת לעבור ניתוח קיצור קיבה, ואחרי הניתוח עדיין להמשיך ולהשתמש בהתנהגויות מכשילות. הסרט מסתיים בזה ש- 53 יום אחרי הגמילה הוא לקח מנה קטנה של סם, מראים אותו כמה ימים אחרי זה, ממשיך במטרתו להישאר נקי מהסם. למרות המעידה הקטנה. ההסתכלות הנבונה, מעידה, לא נפילה והשתטחות. מומלץ בחום. גל

באמת סרט גדול...

והלוואי וגם אני אוכל לנהוג כמוהו מעד, אבל לא מוותר. בהחלט מתחבר אלי אחרי המאמץ, הניתוח והירידה הגדולה במשקל מוותרת ועולה, לא מצליחה לרדת בחזרה לפחות, העליה נעצרה, אני נלחמת!

אני לא רואה טלויזיה אבל...

בהחלט אנחנו במלחמה עם עצמינו לא פעם אמרתי שגמילה מסמים או כל גמילה שהיא דומה לדיאטה... למעשה אנחנו נגמלים מאוכל שיהיה לכולנו בהצלחה

efil1

New member
זה מזכיר לנו שגם ......./images/Emo110.gif

שגם אצלנו זה סוג של התמכרות , אנחנו מכורים אבל לאוכל וכמו שסיפרת את הסרט כל אחד מאיתנו יכול למצוא בו את עצמו, לעמוד מול הפיתויים לקחת מנה קטנה של עוגה או לא למעוד לקום להסתכל קדימה ולהמשיך הלאה וכל פיתוי כזה שאנחנו מצליחים לעמוד בו הוא עוד ניצחון קטן . אז שתהיה לכולכם שבת מקסימה ואביבית ושבסוף היום לכולנו יהיה עוד ניצחון קטן ביי

למעלה