"אהבה גדולה" מסתמנת כסדרה

gadgad0

New member
"אהבה גדולה" מסתמנת כסדרה

מעולה שמרימה, לראשונה, את המסך מעל התופעה המורמונית ומעמתת אותה עם עולם הערכים האמריקאי הטיפוסי. משחק מרשים של כל צוות השחקנים ובמיוחד הארי דין סטנטון (שכמעט גונב את ההצגה כרומן "הנביא" גרנט מעורר החלחלה).

gadgad0

New member
והפרק The Gang Goes Jihad

ב"פילדלפיה זורחת" היה מוצלח במיוחד, גם לאור העיסוק המחורפן בישראל ובאנטישמיות, ובמיוחד הפגישה המענגת עם אן ארצ'ר (שקנתה את עולמה ב-"חיזור גורלי" והופיעה גם ב-"ישנן בנות") כברברה ריינולדס, אשתו של הדה-ויטו.

gilriv

New member
לגבי אהבה גדולה זו הרי רק דעתך פה

כי זה כבר בלתי נסבל אני מרחם על ה3 נשים שאיתו ועל ריבוי הילדים בבית אחת לכל אישה אבל עדיין קשה לראות מדי פעם >..-אבל לא קשור הסידרה היא טובה והשחקנית היותר משמאותית זות האישה היותר מבוגרת -זה כדי לכם לראות אוסקר לזותי,

gadgad0

New member
כן. המשפחה מתגוררת בפרבר של

סולט לייק סיטי. קבוצת המורמונים שמונהגת על ידי "הנביא" מבוססת על קהילה דומה (שלוחה מורמונית קיצונית) שיושבת ביוטה קרוב לגבול עם אריזונה. כיתוב בסוף הפרק אומר כי "המורמונים נטשו רשמית את הנוהג הפוליגמי ב-1890 ומתירים אותו מאז רק בגן עדן", אך מדינת יוטה אינה אוכפת איסור פוליגמיה.

gadgad0

New member
שאלה מעניינת. ב"ספר המורמונים" -

התנ"ך האלטרנטיבי של הנצרות המורמונית יש התייחסויות גזעניות. האינדיאנים, למשל, נתפשים שם כצאצאי העברים (היהודים), שסטו מן הדרך ועל כן אלוהים קילל אותם בעור כהה. השחורים נתפסים שם כנחותים מנטלית שקוללו בעור שחור בגלל חטאיהם וכו'. בשנת 1978 איים המימשל האמריקאי כי יבטל את מעמד הפטור ממס שיש לכנסיה המורמונית באם לא תבטל את הדוקטרינה הגזענית שלה (מיליארד דולר הכנסות יש לכנסיה ביוטה בלבד) ותסכים, למשל, שגם שחורים יוכלו לכהן בה ככמרים. נוסף לכך, אגב, חרם מוחלט של אתלטים שחורים על תחרויות בהן השתתפו אתלטים מאוניברסיטת ברינגהם-יאנג (האוניברסטיה המורמונית). המנהיגות המורמונית התפתלה והסכימה לבסוף כי גם שחורים יוכלו להיות מוסמכים לכמורה בשורותיה והעניין נגמר בזה. לכנסיה המורמונית יש מאמינים רבים בברזיל, למשל, רובם ממוצא לא לבן. העניין הגזעני אינו מוצא ביטוי באופן רשמי אצל המנהיגות המורמונית, אך הוא קיים בהחלט. לגבי ההתייחסות בסדרה - אין לי מושג אם ייגעו בזה או לא.

אני מכיר את זה מהכדורסל

קבוצת ה-NBA יוטה ג'אז היא אחת המוכרות בליגה במשך שנים רבות. מה שמייחד אותם להבדיל משאר קבוצות ה-NBA היא ההעדפה לשחקנים לבנים ואם אין כוכבים לבנים שהם אזרחי ארה"ב אז הם ירכשו שחקנים אירופאים. בשנים האחרונות הכוכב שלהם הוא אנדריי קירילנקו הרוסי. שחום העור היחידי שהגיע אצלם למעמד של כוכב הוא קרל מלון וזה בעיקר שהוא איש משפחה עם מוסר ועם ערכי כנסיה שמרנים,בניגוד לשאר שחקני הליגה שמעורבים בפרשיות סמים,ירי,והוללות.

gadgad0

New member
הבעלים של הקבוצה, סוחר מכוניות

בשם לארי מילר, מנע בזמנו את הקרנת הסרט "הר ברוקבק" בקומפלקס בתי הקולנוע שבבעלותו בסולט לייק סיטי בגלל שהסרט "מתרחק בצורה מסוכנת מערכי המשפחה המסורתיים", כדבריו.

gilriv

New member
דפקה סידרה כזות מרגיזה

ואני לא מאמין שהיתה לה צופים במשך שהיא שודרה בארה'ב וגם כמו מייקל מור זה נוגע ביסודות של אמריקה השמרנית יותר לסידרה יהיה עוד עונה 12 פרקים בעונה2 -וכל הרשתות בUS עכשיו מבטלים ודפקה היא חודשה איזה חרא

זה הכל לדעתי ביגלל שאתה מקנא

שיש לו שלוש נשים ולך אין! ככה אני חושב שהוא מורמון ואתה ממורמרון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

buffy123

New member
זיהוי שיר הפרסומת "אהבה גדולה"

של מי הגירסה הספציפית של TOP OF THE WORLD? מישהו יודע??? תודה

למעלה