היא: האם תאהב אותי אם אהיה שמנה יותר? הוא: האם תאהבי אותי אם אהיה פחות עשיר? וזו האהבה בקצרה...
A AnarchistPhilosopher Well-known member 27/2/23 #1 היא: האם תאהב אותי אם אהיה שמנה יותר? הוא: האם תאהבי אותי אם אהיה פחות עשיר? וזו האהבה בקצרה...
ai27 Well-known member 27/2/23 #2 התשובה לשאלה הראשונה היא There will be MORE of you to loveהתשובה לשאלה השניה היא As long as you'll keep going to the yeshiva, you are the richest man I can dream of
התשובה לשאלה הראשונה היא There will be MORE of you to loveהתשובה לשאלה השניה היא As long as you'll keep going to the yeshiva, you are the richest man I can dream of
A AnarchistPhilosopher Well-known member 27/2/23 #3 נכתב ע"י ai27: התשובה לשאלה הראשונה היא There will be MORE of you to loveהתשובה לשאלה השניה היא As long as you'll keep going to the yeshiva, you are the richest man I can dream of לחץ כדי להרחיב... זה למה הדוסים הולכים לזונות ברמת גן,אה? אוהבים את האישה... אבל היא כבר לא מושכת.
נכתב ע"י ai27: התשובה לשאלה הראשונה היא There will be MORE of you to loveהתשובה לשאלה השניה היא As long as you'll keep going to the yeshiva, you are the richest man I can dream of לחץ כדי להרחיב... זה למה הדוסים הולכים לזונות ברמת גן,אה? אוהבים את האישה... אבל היא כבר לא מושכת.
ai27 Well-known member 27/2/23 #4 נכתב ע"י AnarchistPhilosopher: זה למה הדוסים הולכים לזונות ברמת גן,אה? לחץ כדי להרחיב... מסכנים האלמנים נכתב ע"י AnarchistPhilosopher: אוהבים את האישה... אבל היא כבר לא מושכת. לחץ כדי להרחיב... אוהבים אבל, בקבר היא מושכת רק תולעים
נכתב ע"י AnarchistPhilosopher: זה למה הדוסים הולכים לזונות ברמת גן,אה? לחץ כדי להרחיב... מסכנים האלמנים נכתב ע"י AnarchistPhilosopher: אוהבים את האישה... אבל היא כבר לא מושכת. לחץ כדי להרחיב... אוהבים אבל, בקבר היא מושכת רק תולעים