אהבה..הגיגים..ופרוזה לשם שינוי

אורמור

New member
אהבה..הגיגים..ופרוזה לשם שינוי

אהבה מילה כל כך גדולה בכל שלב חיים-את פניה משנה קלילה בנעורים עמוקה כשמתבגרים משנה משמעות בכל שלב בחיים יש להשתמש בה בזהירות מירבית..לפזר אותה במשורה..לא להוזיל אותה כשאנחנו צעירים כל כך קל לאמר..אני אוהבת אותך..אין תחושה עמוקה של חייוב בהצגת קבלות..אפשר היום לאהוב..ומחר לשכוח..וכשאנו נמצאים במישור האחר של קשת החיים..היא מקבלת עומק אחר..משמעות מחייבת כשהמילה נאמרת בכנות מפיו של בתן זוג חוקי או אחר..היא עוטה הוד ונוגה אחרת.. לפעמים בחלוף אלפיים שנות כששוקעים אל תהומות השגרה וההרגל..יש ושוכחים את האפקט של המילה הבוהקת הזאת..ואז אם שוב היא עולה לאקרנים או ללבבות יש לה כח ..יש לה יכולת להציף..להאיר שמיים באלף כוכבים..לתת לשמש גוונים חדשים מאירים..לגרום לפרחים לפרוח גם בסתיו.. אהבה..שני לבבות ככלים שלובים,שזורים זה בזה כמארג עדין.שידורים חופפים הבנות משותפות..חיות חדשה..כמה כח יש למילה ..כמה כח יש לאהבה.. השתמשו בה בחיסכון ובתבונה..כי יש לה עוצמות ויכולת בניה אדירה.. אבל הללו שמשחקים באהבה שמשתמשים בה ולא בקפידה..כאותה עוצמת בניה כן עוצמת ההרס הטמונה בה.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אז ככה..באמצע החיים עבר לי מין הגיג כזה בראש ובחרתי לשתף אתכם בו.. ולבקש..אנא אל תשחקו באהבה. וחלילה לא מעמדה של מתנשאת..אלא בלחש חרישי לואט כזה באזניכם.. אור

כל מילה בסלע.

ואני מוסיפה ואומרת: אהבה ביא כמו פרח..יפהפה ועדין.. חוזה לעדר מסביב לזבל, לדשן להשקות לא לקבל אותה כמובן מאליה.. לעבוד כדי שהיא תמשיך להתקיים. ובטח לא לשחק בה.

אורמור

New member
חן חן רקדנית חביבה..

שגיאות..שטויות..הרי לא כולנו קלדנים מומחים.. אני למשל מקלידה עם אצבע אחת.. כל טוב אור

קונפוז היקר..

אני קרובה קרובה... איך לא הרגשת? איך לא הרחת את ניחוחו שערי המתבדר ברוח? רקדנית (שוקלת להחליף שמפו..)(-;

KONFUZ

New member
אהובתי...

אני נושק ברכות על מצחך הרייחני ושואל... את רקדנית הרוח המתוקה שהיתה בלייל אמש בחדר צ`אט 30 פלוס? קונפוז~

נו..אחרי כזאת מחמאה..

שלא אגיד שאני זאת היא???(-; רקדנית הרוח יש רק אחת.. אני לא כ``כ בטוחה בקטע של ``המתוקה``.. אבל זאת אני. ומי אתה, יקירי?

KONFUZ

New member
אני כן בטוח בקטע של...

גלי לי אם את שם בערב.. ובמידה וכן..אספר לך מי אני!! בגדול אני עריק מאי או אל ווואלה שנכנס אתמול לתפוז..והעסק מצא חן בעייניו! בן 33 ואת...? קונפוז..(בשלבי התאהבות רשוניים..)

לצערי..

עד שסופסופ מישהו מתאהב בי... אז אני לא אהיה כאן עד יום ראשון..(-; נדבר... רקדנית (בשלבי אריזה ויציאה החוצה..)

KONFUZ

New member
אמממממ...

אמתין לך בערגה עד יום ראשון! לא אבגוד, לא אחליף אותך באף אחת אחרת... קונפוז~ ;-)

t@gel

New member
מזל טוב על הודעה נבחרת H-)

פשוט מדהים... ועוד משהו קטן...כל כך נכון.... תודה על הודעה יפה :) תגל

אורמור

New member
תודה תגל יקרה

תודה על הערכה..תודה על פירגון אני מתאהבת בכם.. עוברת לגור כאן.. נרגשת

candybox

New member
עם כל הכבוד הראוי...

מישהו מכם באמת מאמין במילה השטותית הזו שקוראים לה אהבה ומפרשים אותה בכ``כ הרבה דרכים?

candybox

New member
דעתי היא:

לא נראה לי שהמושג הזה בכלל אמיתי... סתם ממאיסים את המילה הזו בשימוש יתר. אישית, לפי ההגדרות של שאר העולם ואישתו, לא נראה שאי פעם אהבתי מישהו באמת או שמישהו אהב אותי ויותר מכך לא נראה לי שאי פעם אוהב מישהו או לחילופין שיאהבו אותי.

אפשרית

New member
יש אהבה ויש התאהבות...

ישנם פרפרים של אושר ישנם פרפרים בבטן ישנם תחושות של היי ועיפוף על גבי ענן..ישנם עוד תחושות.. אך יש הבדל בין לאהוב ובין להתאהב.. להתאהב זה להתלהב זה מתלקח ודועך באותה הצורה חד חלק ומהר... לאהוב זה להתלהב זה מתלקח ולפני הדעיכה...בעצם זה מתגבר....כשאתה רוצה לעשות הכל ועושה כדי שלבן זוגך יהיה טוב ... זו אהבה היא מגיעה פעם בחיים כך אמרו לי... אהבתי בצורה חד סיטרית..(אולי התלהבתי). אני מחכה לאהבה של פעם בחיים של שניים יחד. בהצלחה גם לך

לאורמור המקסימה !!!

מזל טוב על זכייתך בהודעה ניבחרת. הסיבה לזכייה ידועה לך,נכון??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה