אהבה-הדבר שלא קיים

אהבה-הדבר שלא קיים

אני לא יודע מי יקרא את זה אבל יש לי סיפור מהחיים. אני הרבה זמן מנסה לחפש את האחת שתבוא וכל הזמן אני נופל. או בגללה או בגללי. עד אותו יום. זה היה באביב. שמש חמימה של תחילת האביב. ראיתי אותה בתחנת האוטובוס. פשוט יפהפיה אמיתית. ניגשתי אליה כמובן והתחלנו לדבר ולדבר וזה גלש לאהבה מטורפת. אהבנו כמו בכל הסיפורים הרומנטיים. פרחים שוקולדים מכתבי אהבה ועוד ועוד... זאת הייתה אהבה ממבט ראשון. אמרתי לעצמי הנה הצלחת תחייך. עד אותו יום שחור. היא באה אליי במבט עצוב ואמרה לי שהיא צריכה לנסוע לכמה ימים. לא שאלתי לאיפה רק הסכמתי. וזאת הייתה הטעות. מה שאני יכול לומר זה שעד היום אני מחכה לה ועברו כבר 3 שנים......

רותי ב.

New member
למרות הסיפור שהבאת,

אני אומרת שאסור להתיאש. איך היא אמרה לכמה ימים וזה נמשך 3 שנים? לא מבינה את זה. ואין שום דרך להבין מה קרה לה? טלפון, חברים משותפים, אולי איזו כתובת של ההורים, משהו... זה כאילו הקשר ביניכם היה תלוש כזה, רק שניכם וזהו זה? מוזר. מקוה שתמצא אותה, או לחילופין, שתמצא אהבה אחרת, קצת ובמידה הנכונה מעוגנת במציאות, כך שאף אחד לא ילך לאיבוד ככה סתם. שנה טובה לך, ושיהיה בהצלחה.

אספוש

New member
אח שלי שכח!!!!!!!!

תגיד מה אתה גנוב? מה לא קלטת שהיא זרקה אותך הכלבה אני יודע שאהבת אותה הכי הכי בעולם תאמין לי שאני יודע כי קרה לי משהו דומה אז אני יכול להגיד לך כמובן שהיא לא שווה אותך כדי לנחם אותך אבל זה טיפשי כי היא כן שווה אותך אחרת לא היית חבר שלה לא?! בקיצור אח שלי שומע? לך תמצא לך אהבה אחרת כי היא באמת סתם כלבה ואם אתה רוצה אני יכול לסדר משהו! אח,שכ............ח בנאדם!!!!!!

למעלה