אהבה הורגת/ תמר אלון- בתקווה שתקראו

אהבה הורגת/ תמר אלון- בתקווה שתקראו

אהבה הורגת תמיד ידעתי, עוד מגיל צעיר שלא משנה באיזו אהבה אכיר שתמיד יהיה סוף כואב שתמיד יישבר איזה לב כואב אבל לא חשבתי בחיים שמאהבה אנשים מתים גם אני רציתי, בעודי אוהבת אותך לשים קץ לחיי כי אינני שלך אין טעם לחיות אין סיבה עוד להיות בעולם כל כך אפל וסגרירי בעולם שאינך שלי עוד, יקירי ולכן החלטתי שאם על אהבתי לסוג אזיז לאחור את המחוג ואגיד שלום לכל אוהבי ובמיוחד לך אהוב חיי ובעולם הבא אני מקווה אין כל צער ואין אכזבה ואחרי שהכדור יחדור לליבי הוא יקרע את כל האהבה שבי וכל כולה אני שולחת לך כי אך ורק - אני אוהבת אותך תהיו נחמדים ותכתבו תגובות, אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים.

ה מוזה

New member
אני מקווה שזה רק שיר ../images/Emo70.gif

אני מקווה שאין בהודעה שלך מעבר לשיתוף של שיר .. מקווה שאין זו הודעה אישית שלך - אנא ממך תרגיעי אותי ... ------------------------------------------------------------ אהבה שלובה יד ביד עם רגשות בשלל צבעי הקשת ולא אחת נשאל מהם החומרים מהם מורכבת אהבה ? היא מכילה בתוכה קשת של רגשות שנטמאים בלב ובאלכימיה מדהימה כמו ניתכים להם לחומר העילאי ביותר שקיים בעולם .. אהבה לא הורגת הפחד הורג אהבה ופחד שני רגשות שמניעים את העולם אהבה תפתח דלתות ולבבות היא תפיל מחסומים וחומות פחד לאבד את האהבה הוא יהרוג . הרגע הזה של בין ההשלמה עם האובדן רגע שבו הלב נשבר לאלפי רסיסים זהו רגע שבו הפחד משתלט על הלב ומחשבה תועה ... שבמוות יש שלווה מתגנבת לה לאט לאט - וזה הרגע שבו אנו נדרשים לגייס את כל כוחות הנפש והלב .. לאסוף את הרסיסים ולבנות מתוכם רגש חדש ..טהור כמו עוף החול אהבה לא הורגת אהבה היא כמו מים מחייה את הלב והנפש אהבה לא הורגת אהבה היא כמו נווה מדבר לנווד במדבר אהבה לא הורגת אהבה היא כמו חוף מבטחים בים סוער של החיים אהבה לא הורגת . המוות לא משחרר .

אני גם מקווה שזה רק שיר!!!!

מתחברת מאוד למה שהמוזה רשמה מלפני "אהבה לא הורגת הפחד הורג" אל תתני לפחד להתגבר על האהבה שלך.. אני יודעת שקשה לך..אני יודעת שאת מוכנה לתת הכול כדי לחיות איתו.. כי הוא הבנאגם הכי יפה שאת מכירה ואת לא מצליחה לתאר את החיים שלך בלעדיו..אבל למרות שאת לא מרגישה ככה..את תראי..זה יעבור.. ואז את תפגשי מישהו חדש..מישהו יפה יותר, הרבה יותר! ואז את תחווי אהבה שאפילו לא חשבת שקיים דבר כול כך יפה! אל תהרסי לעצמך לקבל המשך של חיים יפים! אל תשכחי שמכול רע יוצא רק טוב! כול הרע וכול הכאב שאת מרגישה עכשיו.. תוך כמה זמן יעלמו..ואת כול הריק שהם השאירו ימלאו רגשות אהבה ואושר.. תחכי..כי הזמן הוא התרופה הכי טובה.. ובנתיים קבלי
חזק חזק..

למעלה