אהבה...היא מילה יפה?היא שפה יפה?האומנם?!

dragonit12

New member
אהבה...היא מילה יפה?היא שפה יפה?האומנם?!

בימנו,רוב האנשים מאוהבים. רוב האנשים חווים אהבה במהלך חייהם. בין אם זה משהו שנמשך כמה ימים,חודשיים,שנים. חלקם אפילו מתאהבים ממבט ראשון,בשניה הראשונה שהם רואים את הבנאדם. האם גם אתם חוויתם/חווים כרגע אהבה? האם אתם יודעים מזאת אהבה? מה ההרגשה כשאר מאוהבים? מה דעתכם בקשר לכך?זה טוב?רע?כדאי?רצוי? מה הייתם מוכנים בשביל להיות עם מישהו שאתם אוהבים? מהי אהבה בשבילכם? האם אתם חושבים שהתאהבות ממבט ראשון זה באמת קורה? אתם חושבים שזה משהו שיכול לתפוס לפרק זמן ארוך? במילה אחת-.אהבה

gorck

New member
מבחינה מדעית...

הוכח שהכימיקל במוח שהוא ה"אהבה" יכול להתקיים רק שנתיים... ז"א שאהבה אמיתית לא תהייה מעבר לשנתיים-3 שנים מקסימום... וכן, הכימיקל הזה יכול להשתחרר בשניה שרואים מישהו או אחרי שנים אבל עם אותו בן אדם

dragonit12

New member
באמת?

זה דבר שהוא חדש לי. אפעם לא שמעתי על זה. תודה על המידע!

dragonit12

New member
כן ולא../images/Emo3.gif

האם גם אתם חוויתם/חווים כרגע אהבה? חווים?לא. אם חוויתי פעם,לא עם מישהו,אלא עם עצמי לבד.. האם אתם יודעים מזאת אהבה? יודעים יודעים... מה ההרגשה כאשר מאוהבים? הרגשה טובה,נחמדה,כייפית. מה דעתכם בקשר לכך?זה טוב?רע?כדאי?רצוי? בקשר לאהבה? אני כבר לא יודעת. זה אולי מצד אחד כייף ונהדר וחמוד ונחמד,אבל מצד שני,למה בכלל להתאהב?אתה הרי בכל מקרה נפגע,אז בשביל זה להתאהב?תחסוך לך כבר להיפגע,אל תתאהב וזהו.תפגע כמה שפחות. מה הייתם מוכנים בשביל להיות עם מישהו שאתם אוהבים? מה הייתי מוכנה לעשות?לעשות הכל,הכל כדי להיות עם מי שאני אוהבת. רק שכרגע,אני כבר לא יודעת כלום
ואני גם לא רוצה. מהי אהבה בשבילכם? אממ..קשר טוב עם מי שאוהבים,נאמנות,יושר,אמינות,הומור. האם אתם חושבים שהתאהבות ממבט ראשון זה באמת קורה? כן. אתם חושבים שזה משהו שיכול לתפוס לפרק זמן ארוך? כן. כי ברגע שאוהבים מישהו,ואוהבים אותו באמת,אז זה יכול לתפוס גם אם הבנאדם פוגע בך והרבה. רק שמתישהו,אחרי מממממממליון פגיעות אתה יכול להוריד את האהבה שלך כלפיו{וכאן סתרתי את עצמי
איזה יופי
} במילה אחת-.אהבה חייב מילה אחת? אני אהיה מתוחכמת
אהדה הבנה בעיטה הסתלקות. וכל זה במילה אחת

למעלה