אהבה וזוגיות :cool:

ענת ק

New member
אהבה וזוגיות :cool:

היי יאיר! אני בת מזל דלי. נולדתי בתאריך ה - 16.2.1980.רציתי לדעת מה צפוי לי בעתיד מבחינת אהבה וזוגיות ובכלל מה אתה יכול לומר על המזל שלי ובאיזה אופק אני נמצאת..... תודה רבה.ענת. :)

TaKSR

New member
תתני יותר פרטיים זה לא מספיק

מקום לידה? מה השעה המדוייקת שנולדת ? עיר? ובכל מקרה האסטרולוגיה לא תוכל לעזור לך כמו שחשבת היא לא מסוגלת להגיד מה צפוי לך באהבה וכדומה... כי את תלכי בכל מקרה אחרי ליבך ולא אחרי מה שיגידו לך כי ... את תעשי את זה בלי לדעת אפילו אבל בכל מקרה כאן את צריכה פגישה אישית אם אסטרולוג מומחה כי הוא ורק הוא יכול לעזור לך בדיוק רב יותר אבל אולי תפסיקו לשאול את אותם שאלות כל הזמן? למה כל הזמן שואלים מה צופן העתיד מבחינת אהבה ומיניות? זה משעמם ומעצבן כי לכולם זה אותו הדבר בערך (כמובן שלכל אחד יש מזל אופק שונה אבל זה עדיין קרוב די) למה שלא תשאלי מה את תוכלי לעשות אם תדעי יותר עליך ומה את צפויה לעשות אם נולדת ב... וב.... לא יותר טוב? תחשבי על זה ועל השאלה שלך לא תוכלי לקבל פירוט רב בכלל את תקבלי פירוט מה שיעבור על כל בני מזלך שנולדו באותו יום וכללי על המזל לא חושבת? את בכל מקרה צריכה לתת פרטיים נוספים ובתקווה שעזרתי לך קצת להבין יותר tksr

ענת ק

New member
taksr היקר!!!!!

שלום ! רציתי להודות לך על ההערה הנוקשה שלך... לכל אחד יש את הרגעים של ``צומת דרכים`` בחיים ולא יודעים לאן לפנות. ברגעים אלה אנשים אוהבים להישען על דברים שאסטרולוגים או פותחים בקלפים וכו` אומרים להם מה צפוי להם בעתיד. בדרך כלל אלו אנשים סקרנים מאוד ואולי גם מאמינים בזה, מה שאני מנסה לומר לך הוא שאם הפורום הזה לא מדבר אליך אתה יכול יפה מאוד לא להיכנס לפה ולא לקרוא את כל השאלות וכך זה לא ישעמם אותך.. תחשוב על זה.... ענת

למעלה