גם לי יש השכלה דומה ודעה הפוכה
בתור פיסיקאי למהדרין דווקא נראה לי ההיפך ממה שאתה טוען. "שלא ייתכן שלכול דבר בסביבינו כולל היקום יש חוקים שיצרו אותם ומפעילים אותן" אין חוקים. אנחנו המצאנו "חוקים" אבל הם למעשה שיטות לתאר את מה שקורה ביקום. אל תשכח את זה לעולם. הפיסיקה לא מסבירה את הלמה אלא מתארת מה קורה. "זה ילדותי לחשוב שהיקום הוקם רק עבור בן האדם" פה אתה צודק. זה אידיוטי ותמימות לשמה לחשוב שהיקום העצום הזה נברא בשבילנו. מה שיותר סביר הוא שאנחנו נק' חסרת חשיבות בפלנטה חסרת חשיבות במהלך פרק זמן קצרצר מתוך אורך החיים של היקום. "כפי שאנו מייצרים רכב מאלפי פריטים למטרה מסויימת,גם אנו אמורים לספק מטרה מסויימת." למה ? רק בגלל שזה נראה לך הגיוני ? "לכן אני מאמין,שמסלול החים שלנו מוכתב מראש,עוד לפני שההוריים נולדים" בעייתי. זה יוצר לא מעט פרדוקסים. מלבד זה, כמו שמיכל אמרה, אם הכל נקבע מראש, למה אתה מתאמץ לעשות משהו בחיים שלך ? היקום ידאג לך לא ? הגורל ידאג שכל מה שצריך לקרות יקרה לך, אז מה אכפת לך בעצם מהחיים שלך ? "אי אפשר לנהל רשת רכבות ללא תכנון- תזמון מראש" נכון, אי אפשר. מצד שני, מי אמר שמנהלים את היקום ? איפה יש עדות לכך ? "קרו לי הרבה "מיקרים" כאלו בחיים שרק על ידי "גורל" אפשר להבינם" פרט נמק והבא דוגמאות..