אהבה וירטאולית

מיטללל

New member
אהבה וירטאולית

מאמינים בזה? משתמשים בזה? הייתם מכירים אנשים בפורום הכריות? נרשמים לאתר כמו קופידון? יש לכם סיפור מהעבר בו פגשתפ מישהו שהכרתם בצורה כזו (מתוך מטרה לזה) ?

ChilD SouL

New member
מממממ....

אני לא חושבת שאפשר להתאהב באדם דרך מסך. יש כ"כ הרבה אנשים שמציגים עצמם אחרת באינטרנט אבל בחיים הם שונים לגמרי. אפשר איכשהו לאהוב את מה שהאדם משדר, אבל לא להתאהב באדם כמו שמאוהבים בחבר\ה מציאותיים. שורה תחתונה, לא מאמינה באהבה וירטואלית.
אין לי מושג לגבי פורום הכרויות אבל לאתר קופידון לא הייתי נרשמת. אולי אם הייתי בת 30 פלוס מינוס ובאמת לא מצאתי גבר שחיפשתי אז... אולי.
אין סיפור.

pain is MY love

New member
../images/Emo45.gif

תראו נורא קל לשבת מאחורי המסכך, לדבר במילים יפות ולשלוח פרחים וירטואלים וסמיילים למיניהם אבל במציאו זה לא ככה. הבסיס הראשוני לכל קשר זה כימיה ומשיכה ואת זה אי אפשר להרגיש דרך המחשב בקשר לבני 30 שנרשמים לקופידון וכאלה זאת כבר התפשרות לשמה. לדעתי זה עצוב. כל עוד בן אדם בגיל ובמצב גופני שהוא יכול למצוא בן זוג במקומות אחרים לדעתי קופידון זה לא המקום בשבילי.

s h i r k u s h

New member
היכרויות באינטרנט...

הייתי שם תקופה די ארוכה, יצאתי לאינספור בליינדייטים דרך האינטרנט והגעתי למסקנה שזה לא בשבילי. כל העניין הזה מאוד בעייתי כי אנחנו בונים לעצמנו דמות מסויימת ובמרבית המקרים מתאכזבים כשזה לא מי ומה שחשבנו שיהיה.

fishey

New member
לא מאמין באתרי הכרויות...

זה נחמד רק כדי להעביר את הזמן לא יותר מיזה ,תכלס למי יש זמן פנוי וגם ככה רוב האנשים שם עד כמה שבדקתי הם "שימעונים וכפרות" שמנסים לתקשר בינהם אז זה לא כל כך מעניין אותי . אבל אני חושב שכן אפשר ליצור קשרים דרך האינטרנט בכל מיני דרכים שלא קשורים לאתרי הכרויות למינהם... אהבה זה קצת יותר מורכב מיזה ...אבל הכל אפשרי ....

Akuna Matata

New member
עיניין של מזל..

מהניסיון שלי בכל מה שקשור להכרויות באינטרנט זה עניין של הרבה יותר מזל משכל. יש לי ידיד שיצא פעם ראשונה עם בחורה מהאינטרנט והם כל כך התאהבו שהם לא יכלו להפרד לפחות שנתיים, ויש אנשים (לא מעטים) שהתייאשו מזה מזמן, איך אפשר שלא אחרי כל כך הרבה נפילות?! אני בניהם.

זיו25

New member
בטח שזה קיים.

אישתי ואני הכרנו באמצעות המדיה הזו כבר לפני 7 (זקן!!!) שנים, ולפני שנתיים התחתנו. בסוג המדיה הזה קל מאוד לנדוד על גבי מחוזות הדימיון ולכתוב דברים שלא בדיוק תואמים למציאות. בברכה, זיו.

למעלה