אהבה וירטואלית שהופכת לאמיתית

אהבה וירטואלית שהופכת לאמיתית ../images/Emo31.gif

הוא אמר:''אם תלכי אחרי, ואני הלכתי, לצערי
לא קטיפה תלבשי ולא משי ואני ויתרתי
יהיה מר עד בלי כוח אולי והיה מר, הו כמה שהיה מר אז אמרתי: "לאט,כוח יש לי".... עד שהשקרים צפו כמו חרא בים, ונגמר הכוח וניגמרו הויתורים, וניגמרה האהבה שבעצם לא היתה . והשאר כתוב בדפי ההיסטוריה.... מילים כמו חול......המון מילים.....

טאKילה

New member
ציפושששששששש../images/Emo24.gif

הסחיפה אחרי המילים,אחרי התעתוע, מילים מילים וכמה שהן רועמות ושותקות, מילים מילים נחקקות בנשמה,נשארות רק המילים.

12אניהיא

New member
חחח

ועוד איזה מילים. בלון ענק של מילים ואז סיכה קטנה ודוקרת פיצצה את הבלון הזה, וכל המילים פרחו ברוח.

אני חושבת שיש גברים שהפכו את זה

למקצוע
יודעים להקשיב ולקרוא בין השורות, לאט לאט את חשה שיש לך בפני מי להיפתח, ואת מדברת ומספרת את ניבכי ליבך. לאחר זמן קצר או ארוך, אתם מחליטים להיפגש, סתם לכוס קפה, סתם לשיחה הכרות, סתם לראות מי עומד מאחורי המסך.... אותי, אחרי שהוא ראה, הוא פשוט לא עזב, ולא זו היתה מטרתי, אמר לי: אני לא ישן מאז שראיתי אותך, לא אוכל, חושב רק עלייך....והייתי בתקופה מאוד רגישה בחיי, ומילותיו אוי מילותיו עשו לי את זה (גבר של מילים אך לא של מעשים מסתבר). ואז....את מגלה, שקר, ועוד שקר, ועוד שיקרון אחד קטן...אבל לכל שקר כזה יש לו סיבה מוצדקת. ופתאום את מוצאת את עצמך אשמה בשקרים שלו, את לא בסדר, זה בגללך....ודימוי העצמי שלך יורד פלאים. וביום שהבנתי (לצערי הרב ההבנה הזו שלי באה על חשבון מישהי אחרת פה) שלשקר אין רגליים, ושאני עצמי הרבה יותר חשובה לי, ושהכל היה משחק של אולי להעביר זמן, אולי הייתי בשבילו מעין "צוות הווי ובידור" להפגת השיעמום בבית .... קמתי ועשיתי מעשה. ומאז - לי יותר לא יהיו שום יחסים וירטואלים. נקודה

12אניהיא

New member
אךךךךךךךך ציפי

לא היו לי קשרים וירטואליים מעולם, לא כאלה בכל אופן. אם זה וירטואלי מה לא וירטואלי? אם זו האמת איפה השקר? כניראה שעוד אחת תתעורר על חשבון אחרת. נקודה

יליולה

New member
וירטואליה, יאה לה שתשאר וירטואליתB-

אין פנים אין קול אין מגע יש פנטזיה מימשת אהבה וירטואלית? יש סכנה יש חוסר שקט יש עתיד? ברוב המקרים אין

למעלה